Står du og mangler penge til et par nye briller - få råd lige her (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Kviklån til nye briller

Kviklån til nye briller

Kviklån til nye briller

Kviklån til nye briller

Står du og mangler penge til et par nye briller, kan et kviklån meget vel være den rigtige løsning for dig. Med et kviklån får du hurtigt penge på kontoen, som eksempelvis kan bruges på et par nye briller. Om det er penge til læsebriller, solbriller eller helt almindelige briller er helt op til dig. Du bestemmer hvad pengene skal bruges på.

Mange oplever at få ondt i hovedet, hvis man ikke ser godt. Det skyldes at du konstant anstrenger dine øjne – og det ender desværre med at få kan få en gevaldig hovedpine, som kan være svær at komme af med igen. Det betyder at du har brug for at gøre noget ved det hurtigst muligt, for at undgå din hovedpine bliver værre. Ved at benytte et kviklån, kan dine nye briller være lige rundt om hjørnet. Optag et kviklån i dag og modtag pengene på din konto hurtigt. På den måde er du faktisk klar til at besøge optikeren til en synstest og få løst problemet.

Tag en gratis synstest hos en optiker

Mange optikere tilbyder faktisk en gratis synstest og du kan herefter købe brillerne med pengene fra kviklånet. Et par gode briller behøver faktisk ikke koste alverden. Ved en optiker starter de fra omkring 1.000 kr. og op til 10.000 kr. hvis dit stel skal være et dyrt brand. MiniFinans er klar med kviklån i dag til dig. Hvis det er første gang du optager et kviklån hos MiniFinans, kan vi tilbyde at låne dig 4.000 kr. i 30 dage, som du kan bruge på lige det du mangler penge til. Så snart du har tilbagebetalt dit første kviklån, vil din grænse automatisk hæve sig til 12.000 kr. Om du vil købe briller for alle pengene er op til dig selv. Hos MiniFinans blander vi os nemlig ikke i, hvad du bruger dit kviklån til. Du optager dit kviklån uden sikkerhed. eller behov for at fremsende lønsedler. Du skal blot være fyldt 21 år og ikke stå registreret i RKI, så er du klar til at ansøge om dit første kviklån hos MiniFinans. Vi ser frem til at høre fra dig.

Klik her og lån nu hos MiniFinans.