Kvik Lån: Har du brug for penge hurtigt? ▷ Lån hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Har du brug for penge hurtigt?

Har du brug for penge hurtigt?

Har du brug for penge hurtigt?

Har du brug for penge hurtigt?

Står du og har brug for et mindre pengebeløb, som du ved at du kan tilbagebetale inden for 30 dage? Her kan et kvik lån fra MiniFinans være en rigtig god løsning.

Med et online lån fra MiniFinans er processen nem og hurtig, og du ansøger om lånet online via dit NemID. Afhængig af hvilken bank du har, vil pengene være tilgængelige på din konto efter at du har godkendt dit lån 48 timer efter at du har ansøgt.

Hvordan kan det være så nemt at tage kvik lån?

En af grundende til at låneprocessen er så nem og bekvem, er at der ikke kræves nogle former for sikkerhed, når du låner penge gennem MiniFinans. Du skal derfor ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til, eller hvorfor det er nødvendigt for dig at låne.

Vi stiller ingen spørgsmål til dit låneformål, og derfor kan det gå så nemt og hurtigt. Derfor låner vi også kun mindre beløb ud, da et større lån, ville kræve en sikkerhed og en budgettering.

Hos MiniFinans kan du første gang du låner, låne op til 4.000 kr. Ved hvert tilbagebetalt lån, vil dit lånemaksimum øges, og det maksimale beløb du kan låne er 12.000 kr.

 

Hvornår er kvik lån en god ide?

Denne type kvik lån er rigtig gode til hvis du har et akut behov for nogle ekstra penge, som du samtidig ved at du kan tilbagebetale indenfor den aftale låneperiode. Hvis du har brug for en længere låneperiode, er det ikke sikkert at et minilån er det mest optimale. Her skal du overveje om der er andre typer lån, der kan være mere passende.

Lånet kan du ansøge fra din computer, tablet eller mobiltelefon. Det eneste du skal bruge er dit NemID. Det kunne ikke være nemmere!

Kvik lån fra Minifinans: Lån op til 4.000 kr. lige her