Få et kreditlån online

Hos MiniFinans foregår hele låneansøgningen online. Vi kan derfor gøre hele processen hurtigere, end hvis du skulle tage et banklån, hvor processen er længere. Låner du penge i banken, skal du også forklare præcis hvad du vil bruge pengene på. Hele låneansøgningen om et hurtig lån fra MiniFinans foregår på nettet, og du skal altså hverken til nogle møder, have telefonopkald eller sende breve frem og tilbage. Vi har strømlinet processen så meget, som vi kan, for at gøre ansøgningen nemmest for dig.

 

Sikkert og nemt kreditlån

MiniFinans er registreret hos Finanstilsynet, har en fremragende score på Trustpilot og går generelt meget op i sikkerhed og brugervenligheden. Hvis du alligevel har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du vælger helt selv hvor hurtigt du vil betale pengene tilbage, men det foregår i én rate, hvor du kan vælge lige fra 1 dage og op til 12 måneder. Hvis du vil være sikker på, at få det billigste lån, som muligt, skal du vælge en så hurtig låneperiode som muligt.

 

Få et kreditlån nu og her

Grunden til at optage et hurtig lån er fordi man har penge nu og her. Det forstår vi godt, og derfor prioriterer vi også altid ansøgninger til denne type lån hurtigt, hvor du typisk får svar på din låneansøgning med det samme – og kan have pengene på din konto inden for 1 hverdag. Med et hurtig lån på mellem 3.000 og 20.000 kroner, kan du hurtig gøre tilværelsen sjovere. Det kan både være for at betale nogle irriterende regninger med rykker-gebyrer, som du endnu ikke har fået betalt. Det kan også være til sjov og spas, som tilskud til en ferie, en dejlig middag eller en fed bytur.

 

Kreditlån hos MiniFinans vs banklån

Hvis du har brug for penge nu og her, er et hurtig lån den bedste mulighed. Hvis du skal igennem en bank for at få et lån, kræver det adskillige møder, at de gennemsøger din økonomi og får at vide præcis hvad du skal bruge pengene på – det kunne vi aldrig finde på.

 

Kreditlån til studerende og unge

Er du studerende, kan der af og til være lavvande på kontoen sidst på måneden. Med et hurtig lån, kan du igen få pengene på kontoen, og nemt betale tilbage, når du får løn eller SU. Rigtigt mange studerende er for eksempel nødt til at låne penge, når de skal købe bøger, da det ofte er en stor udgift der kommer på én gang.

 

Kreditlån uden sikkerhed – Sådan fungerer det

Du skal stille minimal sikkerhed, når du foretager et hurtig lån hos os. Du behøves altså ikke at have en stor indkomst eller lignende. Vi prioriterer derimod, at udlåne penge til almindelige danskere, som kan have det lidt svært sidst på måneden.

Er du fast besluttet på at optage et hurtig lån, skal du blot udfylde formularen ovenfor. Herefter gennemgår vi din ansøgning, og kommer med en godkendelse eller afvisning, med det samme. Hvis du bekræfter vores lånetilbud, kan du have pengene på din konto inden for 1 hverdag.

 

Kreditlån med nemt overblik

I vores låneansøgning ovenfor har du altid et godt overblik over de omkostninger der er forbundet med lånet, så som kreditbeløb, tilbagebetalingsbeløb, kreditomkostninger, rente og ÅOP. På den måde sikrer både du og os, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser.

 

Fordele og ulemper ved kreditlån

Den primære fordel ved hurtig lån, ligger i navnet: det er hurtigt. Hvis du har brug for penge nu og her, er hurtig lån den bedste mulighed du har. Typisk når man vælger et hurtig lån, er det ikke mange penge man har brug for, og derfor er låneprocessen heller ikke så besværlig, da vi ikke behøver noget større baggrundstjek af din økonomi.

Selvom et hurtig lån er en rigtig god løsning for mange danskere, der mangler lidt luft i økonomien, er der også altid nogle ulemper forbundet ved at låne penge. Hvis du kan klare dig igennem måneden uden at låne penge, vil det altid være den bedste mulighed, men skal du bruge penge nu og her, er et hurtig lån en god mulighed. Vær dog opmærksom på tilbagebetalingsbeløbet, da der selvfølgelig vil blive lagt en rente ovenpå.

 

Kreditlån – Læg et budget

En rigtig god idé, hvis du vil undgå, at skulle låne et alt for højt beløb, er at lægge et budget. Hvis du får gjort det, vil du kunne få et bedre overblik over hvor mange penge du har brug for. Måske kan nøjes med et lån på 3.000 kroner, fremfor et lån på 10.000 kroner.

 

Kreditlån til personer under 21 år

Hvis du er under 21 år, kan du desværre ikke optage lån hos os. Vi har valgt at sætte denne grænse, da vi har tidligere erfaringer med, at ved denne grænse, bliver lånet også betalt tilbage. Både du og os er interesseret i, at lånet bliver betalt tilbage, og det hjælper denne aldersgrænse på.

 

Få et kreditlån med høj sikkerhed

Der er rigtigt mange der efterspørger hurtig lån på SMS, og det kan vi desværre ikke tilbyde. Dog er vores hjemmeside mobiloptimeret, så du kan gennemgå låneansøgningen fra din smartphone, tablet eller computer.

Vi benytter NemID som led af låneansøgningen, da det giver en øget sikkerhed overfor dine personlige data. Der findes låneudbydere som ikke benytter NemID, og dem anbefaler vi dig, at holde dig langt væk fra.

 

Kan jeg få et kreditlån uden renter?

Vi tilbyder desværre ikke lån uden renter, men til gengæld er vores renter lave. Hvis du ser en anden låneudbyder der tilbyder gratis lån, skal du være meget opmærksom på, hvad det næste lån koster. Ofte er det første billigt, men efterfølgende sætter de grænsen op. Hos MiniFinans er rente og ÅOP altid det samme, uanset hvor mange lån du har foretaget hos os.

 

Kreditlån trods RKI?

Står du i RKI tilbyder vi desværre ikke hurtig lån. Den primære årsag til dette er, at det ikke ville være ansvarligt for hverken du eller os. Står man i RKI, har man typisk allerede flere ubetalte lån, og så er det sjældent en god idé, at starte endnu et.

 

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Vi har svaret på dem så godt vi kan, og har du uddybende spørgsmål, eller helt andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er er hurtig lån?
Hurtig lån er betegnelsen for en type lån, hvor du får en hurtig udbetaling. Lånet bruges ofte i forbindelse med uforudsete udgifter sidst på måneden, hvor man ikke har råd til at betale, men får penge til at betale låne tilbage, når der kommer løn på kontoen.

Hvor hurtig er udbetalingen?
Vi prioriterer vores låntageres låneansøgninger højt. Derfor får du svar på din ansøgning med det samme. Godkender vi din låneansøgning, skal du underskrive en lånekontrakt med dit NemID. Herefter vil pengene stå på din konto inden for 1 hverdag.

Hvem kan få hurtig lån?
For at få et hurtig lån hos MiniFinans skal du være dansk statsborger, være fyldt 21 år og ikke være registreret i RKI. Vi har altså ikke nogen krav om, at du skal have en høj indkomst eller lignende.