Kreditlån

Hvis du står og mangler lidt penge på kontoen, kan der være forskellige løsninger på problemet. Mange kender til løsninger som, mini lån, online lån, kredit og kreditlån. Mulighederne kan være mange, og det kan være meget svært at danne sig et overblik. Du har sikkert allerede forsøgt at google dig frem til nogle svar, og det er ikke sikkert, at det har hjulpet. Derfor kommer der her et overblik over, hvad du kan gøre, når du er på jagt efter et kreditlån.

 

Kreditlån, online lån eller minilån?

Du skal altid overveje, hvad du skal bruge pengene på, før du beslutter dig for, hvilket lån du gerne vil tage. Skal du bruge penge til nyt tøj? Nye Møbler? Eller noget større? Beløbet, du skal låne, betinger nemlig dine lånemuligheder. Hvis du bare skal låne lidt penge til noget tøj, eller en stol, så er et minilån lige noget for dig.

Et minilån er altså en type online lån, hvor du ikke låner ret mange penge af gangen, men hvor du så også betaler pengene tilbage hurtigt. Hvis du skal have lidt flere møbler, kan et andet online lån være en mulighed, altså hvis du har brug for at låne over 12.000 kr. eller mere. Hvis du er helt oppe i at skulle låne penge til en lejlighed, eller en bil, er du ofte nødt til at gå igennem banken, da de her kan vejlede dig i at finde et godt større lån. Det kan måske stadig være svært at forstå forskellene på de forskellige lånetyper. Og vi er faktisk heller ikke helt igennem dine muligheder endnu. Derfor kommer der nedenfor en oversigt, der forhåbentlig gør det nemmere at overskue.

 

Kreditlån og alle dine muligheder

Der findes nemlig overordnet set tre forskellige lånetyper: forbrugslånogså det der hedder online lån, minilån og almindelige lån i banken, en kassekredit som du kan tage igennem banken og et realkreditlån. Her kommer der visse karakteristika, som du kan se forskel på.

Forbrugslånet
Beløbet aftales med låneudbyderen, med udgangspunkt i din økonomi

 • Løber ofte i op til 5 år
 • Normalt med fast månedligt afdrag
 • Ofte med et oprettelsesgebyr på 2 procent
  Du betaler renter af restgælden indtil gælden er betalt

Kassekredit 
Ofte ingen beløbsgrænse, det aftales med låneudbyderen med udgangspunkt i din økonomi

 • Genforhandles oftest efter 5 år
 • Du afdrager ikke med et fast beløb hver måned
 • Renter og gebyrer sættes alt efter hvilket beløb og hvilke forudsætninger banken har
 • Fleksibel tilbagebetaling
 • Du betaler renter af hvad du har brugt af din kassekredit

Realkreditlån
Beløbet aftales med låneudbyderen, med udgangspunkt i din økonomi

 • Strækker sig mellem 5-30 år
 • Normalt med fast månedligt afdrag
 • Oprettelsesgebyr
 • Du betaler renter indtil lånet er tilbagebetalt

 

Kreditlån – lån uden om banken

Så hvad skal du vælge? Som du måske har bemærket, så er der to hovedgrupper, de lån du tager i banken, og dem du tager uden om banken. Online Lån og kreditlån via ekstern udbyder har i mange år været meget udskældte. Men det er der faktisk ingen grund til længere. Online lån kan for mange mennesker sagtens være en rigtig fin løsning. I langt de fleste tilfælde, hvor vi står og mangler små beløb, kan det slet ikke svare sig at gå til banken. Måske får du ikke lov til at lave en kassekredit, måske skal du betale alt for store oprettelsesgebyrer, eller måske er ventetiden for lang. Uanset hvad, så kan et online lån tit være et langt bedre alternativ. Mange steder kan du få lån, der er hurtigt betalt af, små lån, der passer til din situation. Og så er lånene i dag lige så sikre, som dem du laver igennem banken.

 

Kreditlån, hurtigt, sikkert og nemt

Vælger du at tage et online lån, kan der altså være mange fordele for dig. Og vælger du samtidig dit lån med omtanke, kan du stå med en rigtig godt lån – hurtigt. Hos MiniFinans tilbyder vi det, der bliver kaldt for minilån. Det er et kreditlån, hvor du kan låne mellem 3.000 og 20.000 kroner. Vi kan derfor ikke hjælpe dig med at låne penge til den nye bil eller den nye lejlighed, men vi låner til de mindre ting.

Hos os kan du låne pengene hurtigt og enkelt. Vi har ikke noget oprettelsesgebyr. Vi beder ikke om nogen sikkerhed. Og så sikre vi os, at det hele foregår gennem NemID, så der ikke opstår falskneri eller misbrug af personoplysninger. Det bliver ikke ret meget nemmere. Det eneste du skal bruge, når du tager et lån hos os, er dit NemID.

 

Kreditlån hos MiniFinans

Her kommer fordelene ved et lån hos MiniFinans:

check-ic Der er ikke noget oprettelsesgebyr

check-ic Du betaler kun renter af det du låner

check-ic Du får en fleksibel låneperiode på 1 dag og op til en periode på 12 måneder

check-ic Du får svar på ansøgning med det samme

check-ic Pengene står på din konto inden for få minutter, efter du har godkendt lånet

Der er altså mange grunde til, at et lån hos MiniFinans er et godt valg. Ud over de ting, der er nævnt ovenfor, så er der også andre fordele. Du får fx. adgang til din egen bruger på MiniFinans.dk, hvor du kan følge afbetalingen på dit lån. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig via vores kundeservice. Vi går meget op i, at I skal føle jer sikre, og derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at I får en god oplevelse. Så derfor har vi gjort det utrolig nemt og overskueligt, både at tage lånet, og betale det tilbage. Listen med fordele er lang, og vi glæder os til at hjælpe dig med det helt rigtige lån til dig.

Ta’ lånet allerede her!