Kreditlån → lån penge uden sikkerhed! Hurtig og let udbetaling til dig
stars
stars
stars
stars
stars
Existing Users Log In
   

Kreditlån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69
  • Lån nu

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Kreditlån

Hvis du står og mangler lidt penge på kontoen, kan der være forskellige løsninger på problemet. Mange kender til løsninger som, mini lån, online lån, kredit og kreditlån. Mulighederne kan være mange, og det kan være meget svært at danne sig et overblik. Du har sikkert allerede forsøgt at google dig frem til nogle svar, og det er ikke sikkert, at det har hjulpet. Derfor kommer der her et overblik over, hvad du kan gøre, når du er på jagt efter et kreditlån.

Kreditlån, online lån eller minilån

Du skal altid overveje, hvad du skal bruge pengene på, før du beslutter dig for, hvilket lån du gerne vil tage. Skal du bruge penge til nyt tøj? Nye Møbler? Eller noget større? Beløbet, du skal låne, betinger nemlig dine lånemuligheder. Hvis du bare skal låne lidt penge til noget tøj, eller en stol, så er et minilån lige noget for dig. Et minilån er altså en type online lån, hvor du ikke låner ret mange penge af gangen, men hvor du så også betaler pengene tilbage hurtigt. Hvis du skal have lidt flere møbler, kan et andet online lån være en mulighed, altså hvis du har brug for at låne over 12.000 kr. eller mere. Hvis du er helt oppe i at skulle låne penge til en lejlighed, eller en bil, er du ofte nødt til at gå igennem banken, da de her kan vejlede dig i at finde et godt større lån. Det kan måske stadig være svært at forstå forskellene på de forskellige lånetyper. Og vi er faktisk heller ikke helt igennem dine muligheder endnu. Derfor kommer der nedenfor en oversigt, der forhåbentlig gør det nemmere at overskue.

Kreditlån og alle dine muligheder

Der findes nemlig overordnet set tre forskellige lånetyper.

Forbrugslån - også det der hedder online lån, minilån og almindelige lån i banken → Så findes der det der hedder kassekredit, som du kan tage igennem banken → og så findes der endelig realkreditlån.

Her kommer der visse karakteristika, som du kan se forskel på.

Forbrugslånet → beløbet aftales med låneudbyderen, med udgangspunkt i din økonomi →  løber ofte i op til 5 år → normalt med fast månedligt afdrag → ofte med et oprettelsesgebyr på 2 procent → du betaler renter af restgælden indtil gælden er betalt

Kassekredit → ofte ingen beløbsgrænse, det aftales med låneudbyderen med udgangspunkt i din økonomi → genforhandles oftest efter 5 år → du afdrager ikke med et fast beløb hver måned → renter og gebyrer sættes alt efter hvilket beløb og hvilke forudsætninger banken har → fleksibel tilbagebetaling, du betaler renter af hvad du har brugt af din kassekredit

Realkreditlån → beløbet aftales med låneudbyderen, med udgangspunkt i din økonomi → strækker sig mellem 5-30 år → normalt med fast månedligt afdrag → oprettelsesgebyr → du betaler renter indtil lånet er tilbagebetalt

Kreditlån - lån uden om banken

Så hvad skal du vælge? Som du måske har bemærket, så er der to hovedgrupper, de lån du tager i banken, og dem du tager uden om banken. Online Lån og kreditlån via ekstern udbyder har i mange år været meget udskældte. Men det er der faktisk ingen grund til længere. Online lån kan for mange mennesker sagtens være en rigtig fin løsning. I langt de fleste tilfælde, hvor vi står og mangler små beløb, kan det slet ikke svare sig at gå til banken. Måske får du ikke lov til at lave en kassekredit, måske skal du betale alt for store oprettelsesgebyrer, eller måske er ventetiden for lang. Uanset hvad, så kan et online lån tit være et langt bedre alternativ. Mange steder kan du få lån, der er hurtigt betalt af, små lån, der passer til din situation. Og så er lånene i dag lige så sikre, som dem du laver igennem banken.

Kreditlån, hurtigt, sikkert og nemt

Vælger du at tage et online lån, kan der altså være mange fordele for dig. Og vælger du samtidig dit lån med omtanke, kan du stå med en rigtig godt lån - hurtigt. Hos MiniFinans tilbyder vi det, der bliver kaldt for minilån. Det er et kreditlån, hvor du kan låne mellem 500-12.000 kr. Vi kan derfor ikke hjælpe dig med at låne penge til den nye bil eller den nye lejlighed, men vi låner til de mindre ting. Hos os kan du låne pengene hurtigt og enkelt. Vi har ikke noget oprettelsesgebyr. Vi beder ikke om nogen sikkerhed. Og så sikre vi os, at det hele foregår gennem NemID, så der ikke opstår falskneri eller misbrug af personoplysninger. Det bliver ikke ret meget nemmere. Det eneste du skal bruge, når du tager et lån hos os, er dit NemID.

Kreditlån hos MiniFinans

Her kommer fordelene ved et lån hos MiniFinans:

Der er ikke noget oprettelsesgebyr → du betaler kun renter af det du låner → du betaler tilbage allerede indenfor 30 dage → du får svar på ansøgningen allerede indenfor en time → pengene står på din konto senest 48 timer efter du er blevet godkendt.

Der er altså mange grunde til, at et lån hos MiniFinans er et godt valg. Ud over de ting, der er nævnt ovenfor, så er der også andre fordele. Du får fx. adgang til din egen bruger på MiniFinans.dk, hvor du kan følge afbetalingen på dit lån. Du kan forlænge dit lån, hvis du ikke kan nå at betale tilbage på 30 dage. Og så sidder vi altid klar til at hjælpe dig på kundeservice. Vi går meget op i, at I skal føle jer sikre, og derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at I får en god oplevelse. Så derfor har vi gjort det utrolig nemt og overskueligt, både at tage lånet, og betale det tilbage. Listen med fordele er lang, og vi glæder os til at hjælpe dig med det helt rigtige lån til dig.

Ta' lånet allerede her!