Er du på udkig efter en kredit?

Hvad dækker kredit over, og hvad skal du være opmærksom på. Kredit er et ord, som man hører jævnligt, men som de færreste egentlig ved hvad betyder. Kredit er et beløb penge, som en bank eller et andet pengeinstitut stiller til rådighed for dig.

Du behøver ikke at betale for din kredit, hvis du ikke bruger den, men hvis du gør, opstår der renter, på de penge du har brugt af din kredit. Det er en måde hvorpå du kan have penge tilgængelig på din konto, til hvis der opstår uforudsete udgifter. Men er det en god løsning, eller findes der bedre løsninger på dine pengeproblemer?

 

Skal du vælge en kredit eller et minilån?

Vi har alle sammen prøvet det. At stå lige og mangle de sidste par tusinde inden måneden er slut. Det kan være svært at have overblik over alle de faste og uforudsete udgifter, og det kan give finansiel mavepine. Men hvordan løser vi problemet bedst? Er det bedste for dig at låne pengene via et godkendt Kredit gennem din bank, eller er et minilån eller kviklån en bedre løsning for dig.

Hos Minifinans arbejder vi med at udstede lån på op til 20.000 kroner. Det er altså det, man vil kalde for minilån. En mulighed for at låne penge, uden stiftelsesomkostninger, hurtig godkendelse og hurtig adgang til pengene. Hos MiniFinans, giver vi dig muligheden for at låne penge over en kortere periode, og dermed være ude af din gæld hurtigt igen.

 

Kredit på flere forskellige måder

Når du søger efter en mulighed for at komme ud af din økonomiske tandpine, er der flere måder at gøre det på. Inde for kredit verdenen er der i sig selv allerede to forskellige måder at gøre det på. Der findes Kassekreditten, som mange af os allerede har hørt om. Det er en type kredit, der lægger sig op ad din private konto i banken. Det er simpelthen en mulighed for at trække din konto i minus. Her skal man dog huske at aftale med banken hvor stort kreditbeløbet skal være, og hvad du skal betale i rente.

 

Andre muligheder for kredit

Der findes også det, der hedder kredit på kort. Det betyder simpelthen at du får et kort, hvorpå der er indlagt mulighed for at trække kredit. Det er den type kort, der kan lyde meget lukrative. Et eksempel er det, der hedder Mastercard Gold. Det er stadig kredit, det lægger sig bare på et bestemt kort, frem for på kontoen. Begge disse muligheder, er muligheder, hvor du skal igennem din bank for at få det godkendt. Det er samtidig også en aftale, der kan strække sig i uendeligheder, og du kan have kassekreditten tilgængelig i mange år. Det er en fælde, som mange mennesker falder i, da der aldrig opstår en god grund til at betale den af. Hos MiniFinans er det vigtigt for os, at du føler dig sikker i dit lån.

 

Få en online kredit

Det, der er vigtigt at overveje, hvis du står og mangler lidt penge, er først og fremmest, hvad skal du bruge pengene til? Hvordan hjælper de dig videre? Og hvordan udnytter du pengene allerbedst. Har du brug for bare lige at låne penge i en kort periode, og samtidig vide at der bliver taget godt hånd om dit lån? Så er et online lån måske lige løsningen for dig.

Vi tilbyder et lån, hvor du har adgang til pengene allerede inden for få minutter efter, at du er blevet godkendt lånet. Du behøver ikke at trække din konto i minus. Du kan selv vælge, hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage.

 

Det anbefaler vi dig i forbindelse med en kredit

Vi anbefaler aldrig, at du tager et lån for at betale af på et andet. Vi går meget op i, at du føler dig tryg ved at låne penge hos os. Derfor har vi lavet en aftale med NemID, der sikre dig, at kun du kan låne penge i dit navn. Et lån hos os er faktisk lige så billigt, nemmere og præcis lige så sikkert som det, du kan skabe hos din bank.

Vi har selv oplevet at stå og skulle igennem møllen hos vores pengeinstitut. Derfor ved vi, at det kan være svært at komme igennem. Vi mener, at det skal være nemt at løse dine pengeproblemer. Og det skal være nemt at komme videre. Derfor er det for det første nemt at låne pengene, men også at betale pengene af bagefter. Nemmere bliver det ikke.

 

Kredit og online lån – Hvordan fungerer det i praksis?

check-ic Hvis du vælger at optage et online lån hos MiniFinans, så er der en stor mængde fordele. Den første er naturligvis, at du kan låne helt op 20.000 kroner.

check-ic Du har pengene tilgængelig inden for få minutter efter du har godkendt din låneaftale.

check-ic Vi arbejder sammen med NemID, og du kan derfor være helt tryg omkring dine personlige oplysninger.

check-ic Tilbagebetalingsperioden vælger du selv. Du kan vælge at betale beløbet tilbage efter 1 dag eller op til 12 måneder, det helt op til dig.

check-ic Du har adgang til en profil på MiniFinans.dk, hvor du kan følge udviklingen af dit lån, og se hvor meget du mangler at betale af.

 

Så nemt kan du få en kredit

Rent praktisk er det meget nemt og hurtigt at optage et lån hos MiniFinans. Det eneste du skal gøre, er at udfylde ansøgningsskemaet på vores hjemmeside.

Du kan finde et link lige her, eller du kan gå tilbage til forsiden. Når du udfylder dit ansøgningsskema, skal du have dit NemID klar, men det er faktisk den eneste forberedelse der er krævet. Ingen bankrådgiver, du skal overbevise, og ingen lang ventetid. Pengene er hurtigt på vej til dig. Det har aldrig været mere sikkert, overskueligt og nemt at låne penge.

 

Få den bedste kredit online

I en verden hvor internettet bugner af tilbud med det “bedste lån”, kan det være svært at skabe sig et overblik. Der er tilbud om lån over alt, og alle tilbuddene hævder at være de bedste for lige netop dig. Men hvad skal du gøre, hvis du leder efter et online lån, men har svært ved at finde netop det lån du har brug for? Hvad skal du være opmærksom på, og hvilke fælder skal du passe på? Vi giver dig her et lille overblik over, hvad der er vigtigt at holde øje med, når du leder efter et online lån.

 

Den bedste kredit til lige netop dig

Det vigtigste at gøre, når du er på jagt efter et lån, er at finde ud af hvilken type lån, du har brug for. Hvor mange penge drejer det sig om, og i hvor lang tid planlægger du at betale af på lånet? Mange af de lån, der bliver udbudt på nettet er det, der bliver kaldt for minilån. Det betyder at det er lån, på relativt små beløb. Det drejer sig som regel om lån mellem 3.000 og 20.000 kroner. Samtidig er det tit aftaler, hvor lånet skal betales tilbage hurtigt. Hvis det er et minilån, du er ude efter, så findes der rigtig mange tilbud, og det er en god ide at holde tungen lige i munden.

 

Hvilken kredit skal du vælge?

Der findes også de langt større lån, de lån, der bliver udbudt af realkredit institutterne og pengeinstitutterne. Tidligere har det været kutyme, at man lånte 80 procent af sit boliglån via et realkreditlån, som banken arrangerede, og de resterende 20 procent igennem et regulært banklån. I dag er det dog muligt at låne alle pengene af banken. Det er altså en overvejelse, man må gøre sig, hvad der er bedst når man, taler med sin bank. Fordelene ved at tage hele lånet igennem banken er, at der tit vil være en mere stabil biddragssats, end hvis du låner igennem realkredit.

 

Kredit – Fordele for dig

Når du så har besluttet dig for hvilken type, lån du har brug for, er det tid til at gå videre. Hvis du har brug for et stort huslån, er det første skridt at kontakte din bank. Har du derimod besluttet dig for at et minilån kan gøre det, er der andre ting, der skal overvejes.

For eksempel er det en god ide at overveje hvad du vil bruge pengene på. Har du pengene til at betale tilbage hurtigt, og hvor meget går du op i sikkerhed. Alle disse ting bør være med i overvejelserne, når du tager et lån. Det er vigtigt når du tager et online lån, at du føler dig tryg og at du kender retningslinjerne.

 

Læg et budget inden du optager en kredit

Når det handler om økonomi, er det altid vigtigt at have overblik, og derfor skal du finde et lån, der imødekommer det. Det er derfor vigtigt at du sikre dig, at sikkerheden er i top, og at der er mulighed for at følge lånets udvikling undervejs.

Der kan naturligvis være andre behov, der også er vigtige. Eksempelvis kan det være, at du har brug for pengene hurtigt. Det kan være, at du ikke har mulighed for at stille sikkerhed, eller måske har du bare brug for, at hele processen er nem og let tilgængelig. Derfor er det vigtigt også at overveje disse ting, og finde et lån, der imødekommer netop dine behov for det bedste lån.

 

Leder du efter den bedste kredit? Vælg MiniFinans

Når du har besluttet dig for, hvilket lån du skal have, og hvad der er vigtigt for dig, er det tid til at gå videre med din søgning. Heldigvis er du faktisk endt på en side, med et af de bedste tilbud inde for bedste lån.

Hos MiniFinans tilbyder vi lån fra 3.000 til 20.000 kroner. Vi er stolte af at sige, at vores lån er et af de billigste på markedet, og at vi kan konkurrere med mange af de helt store pengeinstitutter. Vi har intet opstartsomkostninger, og det eneste du skal betale for at tage et lån hos os, er renter på dit lån. Renter som, der skal betales på alle de lån, der bliver tilbudt.

 

Her kommer en oversigt over fordelene ved at vælge MiniFinans

check-ic Du kan ansøge online.

check-ic Hvis du søger i hverdagene mellem 9-17, får du svar på din låneansøgning med det samme.

check-ic Det eneste du skal bruge er dit NemID, der sikre at der ikke sker snyd.

check-ic Du får pengene udbetalt inden for få minutter, efter du er blevet godkendt.

check-ic Vi overfører lånet direkte til din NemKonto.

check-ic Betal lånet tilbage når du vil.

 

Få en kredit hvor du føler dig tryg

Der er altså mange fordele ved at tage et online lån hos MiniFinans, pengene kommer hurtigt og det er nemt at ansøge. Noget andet, som er lige så vigtigt, er at MiniFinans går utrolig meget op i dig!

Vores kunder betyder alt, og derfor arbejder vi hårdt for, at I er glade og føler jer trygge. Derfor opretter vi en profil til dig på MiniFinans.dk, hvor du kan følge dit lån, kontakte os, hvis der opstår problemer, og vi sidder altid klar til at hjælpe dig på telefon. Vi har lavet et samarbejde med NemID, for at holde sikkerheden i top, og alle vores lån er rodfæstet i Danmark. Hvilket betyder at vi er et firma, der altid er nærværende og tilstede, når du har brug for os.

 

Det bedste lån er MiniFinans

For at opsummere. Hvis du leder efter minilån, med høj sikkerhed og med effektiv service, så er MiniFinans vejen frem. Vi vil gøre næsten alt for vores kunder, og vi går meget op i ansvarlighed. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores ansvarligheds politik.

Her kan du læse om, hvorfor MiniFinans tager ansvar for os selv, og for vores kunder. Hvorfor vi mener, at vi er den bedste låneudbyder på markedet, og hvad du kan forvente ud af et lån hos os. Vi vil så gerne have at du er glad for dit lån, og vi glæder os til at byde dig velkommen hos MiniFinans.