Kredit hos MiniFinans - Få kredit til dig og dine ønsker (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Kredit

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Har du brug for kredit? – få kredit til dig og dine ønsker

Kredit kan være nødvendigt i mange tilfælde. Når økonomien er stram, og man gerne vil investere, så kan der være behov for at få adgang til hurtige penge. Hos MiniFinans kan vi hjælpe dig til at få adgang til alt fra 500 kroner til 12.000 kroner gennem et kortfristet lån. Vi vil gerne hjælpe dig, så du har kredit til at investere i de perioder, hvor du har behov for dette. I mange tilfælde kan det være svært at finde råd til at investere midt på måneden, men her kan vi hjælpe med et lån, som gør, at du kan få råd. Lånet kan tilbagebetales efter mellem 5 og 30 dage, så du inden for en overskuelig periode igen kan blive gældfri hos os. Idéen med at optage kredit hos os kan være at få råd i svære perioder, og tilbagebetale i de perioder, hvor man igen får råd. Dette giver dig friheden til ikke at skulle vente til den første med at investere.

Sådan får du kredit hos MiniFinans

Hos MiniFinans vil vi gerne gøre det simpelt at optage kredit. Lånet hos os kan optages online via din smartphone, tablet eller computer. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at låne penge, og vi skal kun bruge de nogle nødvendige oplysninger fra dig. For at ansøge om et lån skal du angive dine personlige oplysninger i form af navn, CPR-nummer, kontooplysninger, telefon og mail. Derudover skal vi have et kort indblik i dine månedlige udgifter. Med disse oplysninger kan du ansøge om at optage et lån, og herefter foretager vi en kreditvurdering. Når du ansøger skal du logge ind med dit NemID, så vi kan have sikkerhed for, at vi udbetaler pengene til den rette person.

Vi tilbyder Danmarks bedste online lån

Som låneudbyder lægger vi hos MiniFinans stor vægt på, at vi kan tilbyde Danmarks bedste lån online. Vi har gjort det nemt og sikkert at låne penge online, og vores høje sikkerhed samt vores gode priser gør, at vi kan tilbyde Danmarks bedste lån.

Gode og konkurrencedygtige priser

Hos MiniFinans tilbyder vi kredit, så alle kan få råd til at investere på de svære tidspunkter. Vi mener ikke, at det skal koste en formue at låne penge, og derfor går vi meget op i at have gode og konkurrencedygtige priser. Vi vil gerne give dig et lån med en attraktiv rente, uden skjulte gebyrer og med en overskuelig løbetid. Derfor får du hos os en klar oversigt over, hvad lånet kommer til at koste dig, og hvornår det skal tilbagebetales.

Du får pengene allerede i dag

Hurtig adgang til penge kan være nødvendigt, hvis man skal nå at investere inden det gode tilbud udløber. Det at få hurtig adgang til penge kan i visse tilfælde spare dig for penge, da du kan købe på det bedst mulige tidspunkt. Hvis man vil købe et produkt til en god pris, så kan det være nødvendigt at investere i en bestemt periode. Derfor tilbyder vi hos MiniFinans nem og hurtig adgang til kredit, så du kan investere i den periode, hvor et tilbud gælder. Hvis alle forhold er i orden, så kan du få pengene allerede i dag.

Få den kredit som du har behov for

Når du ansøger om kredit hos os, så har du rig mulighed for at tilpasse lånet efter dine behov. Lånebeløb og låneperiode kan tilrettes efter dine behov, og her kan din investering samt din egen økonomi spille en rolle. Beløbet bestemmes efter hvad du skal købe, og løbeperioden afhænger af, hvornår du igen får råd til at tilbagebetale lånet. Hos os kan du sammensætte den kreditløsning, der passer bedst til dine behov.

Du kan anvende pengene, som du har lyst

Når pengene kommer ind på din konto, så står de til fri afbenyttelse. Pengene er dine, og du kan anvende dem til netop det, som du har lyst til at købe. En optagelse af kredit kan være vejen til at udleve dine drømme, men det kan også være en måde at få råd til at få hverdagen til at hænge bedre sammen. Skal bilen på værksted, så kan det være rart at have pengene til at betale regningen med det samme.

Høj sikkerhed og en nem vej til kredit

Sikkerhed og vigtigt, når penge skifter hænder. Derfor skal alle, der låner penge hos os, logge ind med NemID, så vi kan være sikre på, at vi udbetaler pengene til den rette person. Oveni dette kan vi også sikre, at man ikke har mulighed for at låne penge i en anden persons navn. Det tager ikke mange minutter, at udfylde de informationer vi skal bruge, og du kan hurtigt logge ind med NemID og ansøge om kredit hos os.

Hvor gammel skal jeg være for at få kredit

Med penge kommer også ansvar. Når man optager et lån, så kan det få alvorlige konsekvenser, hvis man blot bruger pengene og glemmer at betale dem tilbage igen. Derfor har vi hos MiniFinans valgt, at man skal være 21 år for at få kredit hos os. Dermed har vi ikke sagt, at personer under 21 år ikke kan tage ansvar, men de kan lettere fristes til at bruge penge uden at overveje konsekvenserne. Hvis et lån misligholdes, så kan det forsage, at man bliver registreret i RKI som dårlig betaler, og det kan dermed blive svært at låne penge i fremtiden. Vores aldersgrænse på 21 år skal derfor anses som en beskyttelse af vores forbrugere.

Det er let at ansøge om kredit, og vi har lånegaranti

En ansøgning om kredit kræver ikke meget. Hos MiniFinans skal vi blot bruge dine personlige oplysninger, og du skal logge ind med NemID, når du ansøger. Vi behandler hurtigt din ansøgning, så du kan få svar på, om du kan få kredit hos os. I mange tilfælde tilbyder vi lånegaranti, så du kan være sikker på, at du kan låne penge hos os.

Hvorfor optage et lån hos os

Hos MiniFinans har vi Danmarks bedste priser på kredit, og vi giver dig en høj sikkerhed, når du optager et lån. Vi garanterer, at pengene havner i de rette hænder, og når du modtager pengene, så står det dig frit for, hvad du vil bruge dem på.

Lånet kan tilpasses efter dine behov

Der kan være forskellige behov for, hvor mange penge man har brug for at låne. Derfor har vi gjort det nemt for dig at sammensætte et lån, så det passer specifikt efter dine behov. Hos os kan du som eksisterende kunde låne alt fra 500 kroner til 12.000 kroner, og du kan selv vælge løbetiden for lånet. Mens du undersøger, hvilken sammensætning af beløb og løbeperiode, der passer dig bedst, så har du et klart overblik over, hvad lånet kommer til at koste.

Du får en overskuelig oversigt over dit lån

Når du har ansøgt om kredit, så vil vi gerne sikre, at du har et fuldt overblik over, hvilken aftale der er indgået. Inden du ansøger om lånet, får du en klar og overskuelig oversigt over, hvor mange penge du låner, hvad der skal tilbagebetales, samt hvornår det skal tilbagebetales.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos MiniFinans. Du kan læse mere om vores penge lån her, eller du kan komme direkte til vores ansøgningsformular her.