Kortsigtet lån vs. kassekredit: fordele og ulemper (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Kortsigtet lån vs. kassekredit: fordele og ulemper

Kortsigtet lån vs. kassekredit: fordele og ulemper

Kortsigtet lån vs. kassekredit: fordele og ulemper

Kortsigtet lån vs. kassekredit: fordele og ulemper

En kassekredit er noget du kan oprette via din bank. Hvis du hellere vil optage et kortsigtet lån, kan du gøre det udenom din bank hos flere online udbydere, blandt andet minifinans.dk

Vi kan allesammen komme ud for, at vi har behov for lidt økonomisk hjælp i hverdagen. Her Enten  i form af lån i vores bank, eller på anden vis. Der er flere forskellige måder at gældsætte sig på.

  • Hos et traditionelt pengeinstitut i form af en bank: Fordelen ved at låne i din bank, er at de har et klart overblik over alle dine aktiver. Det kan dog være en proces der tager lidt tid, da der oftest skal afholdes møde med din bankrådgiver. Mulighederne for et hurtigt lån i din bank er en kassekredit.
  • Hos en uafhængig låneudbyder: minifinans.dk er én af de mange online låneudbydere, hvor du ansøger om et lån via dit NemID. MiniFinans er underlagt Finanstilsynet, og deres regler for lån til private. Fordelen ved at låne online er, at man ikke forholder sig til, hvilken bank du er tilknyttet. Så du kan her låne udenom din bank, og skal derfor ikke først have møde med din rådgiver i forhold til, hvad du vil bruge pengene på.
  • Via privat udbyder: Den sidste mulighed du har, er et lån via en privat. Oftest er det her familie eller venner der er udlåner. Fordelen her, er at der som oftest ikke er renter på lånet. Ulempen er dog, at det er en personlig og nær relation du låner af. Derfor kan det være belastende for jeres forhold, at der er penge imellem jer.

Ingen kassekredit hos MiniFinans

Hos minifinans.dk tilbydes der ikke en kassekredit, da de er en uafhængig låneudbyder. Det du istedet kan få hos minifinans.dk er et kortsigtet lån, hvor du kan låne op til 4.000 kr. første gang du låner hos minifinans.

Det kan være en fordel at tage et kortsigtet lån, istedet for en kassekredit, hvis du egentligt har ganske godt greb om din økonomi. Det kortsigtede lån er et du kan tage, hvis du har behov for et ekstra økonomisk råderum i en måned.

Udregn dit første lån hos minifinans.dk her.