Hvad er kontantlån?

Et kontantlån fra MiniFinans er et lån, hvor du kan få kolde kontanter på din bankkonto indenfor få minutter. Har du fået en uheldig regning, eller vil du bare have lidt mere luft i økonomien sidst på måneden, kan denne type lån være en rigtig god løsning.

Få et kontantlån uden at stille økonomisk sikkerhed

Med et kontantlån fra MiniFinans skal du blot stille med minimal sikkerhed, og behøver altså ikke tjene mange penge, før du kan få et lån hos. Vores vision er, at det skal være muligt for de fleste danskere at få et lån, hvis de har brug for det.

Fordele ved kontantlån

Fordelene ved et kontantlån er, at du får kolde kontanter klar på din bankkonto indenfor kort tid. Du kan låne op til 50.000 kr. hos os, og have pengene på din konto inden for få minutter, dette sker via en straksoverførsel. Vi holder ÅOP’en lav, og vælger du en kort låneperiode, får du det billigst mulige lån.

Hurtigt kontantlån

En af de helt store fordele ved vores kontantlån er, at det er så hurtigt som det er. Når vi får en låneansøgning ind, sørger vi for at behandle den med det samme, og alt efter hvilken bank du har, vil du kunne se pengene på din konto indenfor få minutter.

kontantlån

Billigste kontantlån

Hvis du vil sammenligne lån og finde det billigste, er det vigtigste at se på, ÅOP’en. Vi gør vores bedste for at holde vores ÅOP så lav som muligt, så vi holder os som en af de billigste kontantlån på markedet.

Hvad er kontantlån?

Et kontantlån fra MiniFinans er et lån, hvor du kan få kolde kontanter på din bankkonto indenfor få minutter. Har du fået en uheldig regning, eller vil du bare have lidt mere luft i økonomien sidst på måneden, kan denne type lån være en rigtig god løsning.

Hvordan udbetales lånet?

Pengene bliver udbetalt på din bankkonto, når du har gennemgået låneansøgningen, fået en bekræftelse og vi har overført pengene. Vi gør vores bedste for, at det sker så hurtigt som muligt, derfor laver vi en straksoverførsel til din konto.

Kontantlån vs obligationslån

Med et lån fra os, kan du klare hele låneansøgningen og processen online. Med et obligationslån skal du booke møde i banken, fortælle hvad du skal bruge pengene på, og du skal have en sikker økonomi.

Hvis du skal låne rigtigt mange penge til et nyt hus, båd, bil eller lign., vil et obligationslån være et bedre valg. Har du derimod blot brug for nogle penge nu og her, anbefaler vi et kontantlån.

Fast eller variabel rente?

Når du optager et lån hos MiniFinans, vil renten være den samme som der står i låneansøgningen. ÅOP vil kunne ændre sig alt efter hvor mange penge du vil låne, men debitorrenten vil aldrig ændre sig, når du først har optaget lånet.

Lån med fast rente

Vi tilbyder, som sagt, udelukkende kontantlån med fast rente. Hvis du er risikovillig, kan et lån med variable rente måske være en fin idé, men hvis du gerne vil have et overblik over din økonomi, er fast rente altid den bedste løsning.

Lån med variabel rente

Hos MiniFinans er du sikret den rente der bliver vist, når du gennemgår låneansøgningen. Det er derfor mere sikkert, og nemmere at lægge et budget, da du ved hvad renten er, i hele låneperioden. Optager du et kontantlån med variabel rente, kan det både falde ud som positivt og negativt, men med en fast rente, er du sikret.

Låneselskaber

MiniFinans er et af de selskaber der tilbyder kontantlån med hurtig udbetaling, men du vil også kunne finde banker og lign. der tilbyder lignende lån, hvor du skal igennem møder, forklare hvad pengene skal bruges på og lignende.

Lån trods RKI

Er du registreret i RKI tilbyder vi desværre ikke at låne penge ud. Den primære årsag til dette er, at det ville være uansvarligt for både du og os. Er man registreret i RKI er det typisk fordi man tidligere har haft flere misligholdte lån.

Oftede stillede spørgsmål om kontantlån

Hvor meget kan jeg låne?
Hos os kan du låne fra 10.000 til 50.000 kr. i dag.

Hvordan ansøger jeg om lånet?
Det hele foregår online på formularen øverst på denne side. Vi guider dig igennem hele processen, og hjælper dig godt på vej.

Hvornår er pengene på min konto?
Når vi har besked om, at en ny bruger har gennemgået vores låneansøgningen, kigger vi straks ansøgningen igennem. Bliver du godkendt, kan du have pengene på din konto hurtigst muligt!

Kan jeg fortryde mit lån?
Ligesom når du køber tøj, eller en hvilket som helst anden vare online, har du også 14 dages fuld fortrydelsesret, når du optager et online lån. Når du har gennemgået låneansøgningen, har du altid mulighed for at genoverveje om du ønsker lånet.