MiniFinans giver dig råd til livet og guider dig om kontanthjælp (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Må jeg låne, når jeg er på kontanthjælp?

Må jeg låne, når jeg er på kontanthjælp?

Må jeg låne, når jeg er på kontanthjælp?

MiniFinans giver dig råd til livet og guider dig i spørgsmål om kontanthjælp

Uforudsete udgifter, fødselsdagsgaver, besøg hos venner og familie? Livet på kontanthjælp eller andre overførselsindkomster kan give nok så mange bekymringer. Og efter kontanthjælpsloftet i oktober 2016 kan økonomien føles stram. Er vaskemaskinen gået i stykker eller skal du en tur til tandlægen? MiniFinans hjælper dig med de uforudsete udgifter, så du kan få ro til de andre ting i livet.

Hvis du ikke er i RKI, og din økonomi kan bære et lån, kan vi hjælpe dig. Uanset hvad dit behov måtte være, kan vi låne dig pengene her og nu. Vi stiller ikke spørgsmål til dine behov og planer. Og du betaler først i næste måned. Hos MiniFinans har vi sørget for en nem og sikker proces, så du kan føle dig tryg. Læs vores faktaguide og ansøg allerede i dag.

 

Formue og oplysningspligt

Kviklån, vennelån og forbrugslån over 10.000 kr. anses som formue. Derfor har du oplysningspligt over for din kommune og sagsbehandler. Og hos MiniFinans råder vi dig til at tale med din sagsbehandler, når din økonomi ændrer sig.

Hvis du er over 21 år og har vurderet, at din økonomi kan bære et lån, så hjælper vi gerne med pengene. Du har dine penge om 48 timer, og du bestemmer selv, hvad de skal gå til. Et mikrolån er en god løsning, når du kan indfri lånet hurtigt. Vi hjælper med en billig finansiering, så du kan komme godt videre. Husk: lån ikke mere, end du kan betale tilbage. Når du låner første gang hos MiniFinans tilbyder vi, at du kan låne op til 4.000 kr, såfremt du opfylder vores lånekrav.

(Ifølge en principafgørelse i § 14 i lov om aktiv socialpolitik skal personer på overførselsindkomst forsørge sig selv ved formue over 10.000 kr. Kviklån, venne/familielån og forbrugslån anses som formue. Tal med din sagsbehandler om vilkår og regler.)