Kassekredit eller minilån - hvad skal du vælge? Bliv klogere her (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Kassekredit eller minilån – hvad skal du vælge?

Kassekredit eller minilån – hvad skal du vælge?

Kassekredit eller minilån – hvad skal du vælge?

Kassekredit eller minilån – hvad skal du vælge?

En kassekredit og et minilån kan begge løse nogle af de samme akutte behov. Kassekreditten fås hos banken og giver dig mulighed for at låne penge op til et bestemt beløb – eksempelvis sidst på måneden når de fleste penge er brugt, eller i tilfælde af akut opståede behov.

På samme måde kan minilånet akut gå ind og udfylde et hul ved en uforudset regning eller et spot-tilbud som er for godt til at du kan takke nej til. Fordelen ved minilånet er, at der ikke er et stiftelsesgebyr eller årlige omkostninger som der er ved kassekreditten.

Lån penge nemt og hurtigt

Minilånet søger du nemt og hurtigt, og ved første lån oprettes en profil, hvor du har overblik over dit lån og den aftalte tilbagebetalingsdato. Lånets varighed vælger du selv, og kan strække sig over 5 til 30 dage. I tilfælde af at du vil forlænge dit lån yderligere har du muligheden for at forlænge lånet 7, 14 eller 30 dage. Hele låneprocessen er således nem og bekvem, og fleksibel i forhold til den løsning der er bedst for dig. Minilånene er kortsigtede og således henvendt til de kortvarige lånebehov, og vil ikke være finansiel ansvarlige til at opfylde et langsigtet lånebehov.

Minilån – Gør hverdagen sjovere


Et minilån i dag forsøder hverdagen, og kan sørge for at du netop får råd til den lille ting eller oplevelse som gør din hverdag bedre. Man skal huske at leve i nuet og så må livremmen spændes ind på et senere tidspunkt. Typisk bruges minilån og kassekreditter til spontane ting for de folk der benytter dem. Dermed ved folk også godt at der skal betales tilbage måneden efter. Jo hurtigere man betaler tilbage på et minilån, desto billigere bliver det også. Det er vigtigt at man sørger for at overholde tilbagebetalingsdatoen. Overholder man den ikke går det hen og bliver mere dyrt end nødvendigt.

 

Lån fra 500 kr. til 12.000 kr. i dag. MiniFinans har måske de mest fleksible lånevilkår på det danske marked

Lån penge – klik her