Kassekredit

Er du på udkig efter en kassekredit?

Overvejer du en kassekredit? Så er du ikke alene! I et samfund, hvor mere og mere af det arbejde vi laver, er projektarbejde, sker det oftere, at de penge, vi får udbetalt, varierer fra måned til måned. Det gør, at vi tit finder os selv i en situation, hvor vi får mindre i én måned og mere i den næste. 

Det kan for mange skabe et uholdbart budget, hvor de nogle måneder uundgåeligt får overtræk. Også selv når de ved, at der kommer flere penge ind på kontoen lige om lidt. Det skaber frustrationer og mavekneb, og det er netop denne type uholdbare situationer, som MiniFinans forsøger at afhjælpe. Vi tilbyder ganske enkelt minilån af den type, der løber over 1 dag og op til 12 måneder. Det kan være med til at lette overgangene mellem de hårde måneder og de gode. Nogle mennesker vælger her at få en kassekredit, men hvad er egentlig bedst?

 

Hvad er kassekredit egentlig?

Mange mennesker kender fænomenet “kassekredit”, men hvad er kassekredit egentlig, og er det i virkeligheden den helt rigtige måde at forbedre din økonomiske situation? Kassekredit er en type lån, som man tager i sit eget pengeinstitut, hvor man har mulighed for at hæve op til et bestemt beløb, aftalt med banken. For eksempel har du aftalt med banken, at du har lov til at hæve op til 25.000 kroner, og så har du reelt lånt 25.000 kr af banken.

Forskellen mellem kassekredit og et almindelig banklån er, at pengene aldrig bliver registreret som et typisk banklån. Pengene figurerer i stedet på din konto som et minus beløb, som du har fået lov til at lave overtræk på. Dvs. at vælger du at bruge de fx. 25.000 kroner, så står din konto i minus med 25.000 kroner. Det er for mange mennesker rigtig mange penge at være i minus. Oven i det betales der løbende renter på det minus beløb du har. Og samtidig vil der blive trukket det, der hedder provision, typisk et procent bundet beløb, der lægger sig op ad det maksimale beløb som kassekreditten er på.

Forskellen mellem kassekredit og det som vi kender som bevilliget overtræk, er at det bevilgede overtræk kun er en midlertidig løsning. En løsning som banken gerne vil have dækket hurtigst muligt. Kassekreditten er en mere permanent løsning. Dvs. at det er en løsning hvor du, selvom du måske ikke har hævet pengene, stadig betaler for at have muligheden.

 

Kassekredit eller minilån?

Men hvad skal du så gøre, når du står og mangler penge inden næste måned? Skal du vælge at bede din bank om kassekredit? Eller skal du låne penge hos andre udbydere som for eksempel MiniFinans?

Lad os se det i øjnene. Ofte er det ikke ret mange penge, der er behov for, for lige at redde overgangen. Og ingen af os har lyst til at lave en permanent løsning, hvor vi altid vil betale for muligheden for at kunne trække vores konto i minus. Derfor anbefaler vi, at man i stedet tager et online lån, hvor afbetalingen hurtigt – det bliver nemlig billigere for dig. 

 

Online lån og kassekredit – Vælg en ansvarlig løsning

Det vigtigste du kan gøre, når du står og overvejer dine muligheder, er at du kigger dine budgetter igennem. Skaber et overblik over hvad du skal bruge, og derefter finder ud af hvilken løsning der er bedst for dig. Mangler du 5.000 kroner? Eller er det er større beløb, du har brug for? Og hvordan bruger du bedst pengene? Vi anbefaler altid, at du aldrig tager et lån for at afbetale på et andet. Men står du derimod og mangler penge til uforudsete udgifter, eller til at du får løn næste gang, er et online lån faktisk en rigtig god mulighed.

 

Hvad kan et minilån gøre for dig?

Når du står og skal låne penge, så er det også meget vigtigt, at du stoler på dem, du låner penge af. At du ved, at dem, der udbyder lånet er både ansvarlige, og har styr på det de laver. Hos MiniFinans er vi stolte af at sige, at kunden altid er højeste prioritet. I modsætning til bankerne, hvor ansøgningen om et kassekredit, ofte vil have lang behandlingstid, står vi klar til at hjælpe, døgnet rundt.

Vi vil gøre alt, for at vores kunder føler sig sikre, og at de ved, at alt er foregået på den rigtige måde. Det sikre vi ved at tilbyde lån, der er skabt i samarbejde med NemID, så vi sikrer os, at ingen andre kan optage lån i dit navn. Og ved at sikre os, at penge kommer ind på din konto allerede allerede inden for få minutter, du er blevet godkendt til lånet. Vi ved, at når vores kunder har brug for de ekstra penge, så er der brug for, at penge kan komme hurtigt og ubesværet. Og det er netop det vi gør. Du udfylder bare et ansøgningsskema på vores hjemmeside, logger ind med dit NemID, og når du er godkendt, står pengene på din konto inden for få minutter. Det har aldrig været nemmere at løse et økonomisk problem.

 

Lån penge nemt, sikkert og hurtigt

Hvor kassekreditten, for nogle mennesker, kan fungerer som en ganske fin men langstrakt løsning, tænker MiniFinans i nogle andre baner. Vi får fat i vores kunder, lige hvor de står, og tager udgangspunkt i deres specifikke problem. Hvor mange penge mangler du, og hvor hurtigt skal du bruge dem? Og så sørger vi for, at lånet ikke strækker sig for længe.

Inden for 1 hverdag eller over en periode på op til 12 måneder, vil lånet være ude af din verden, og økonomien er igen stabil. Ikke noget med at betale for lån, du ikke har taget, og ikke noget med at vente på en alt for lang behandlingstid. Hos os er det vigtigste, at du er tilfreds med vores løsning, og at du finder det nemt og overskueligt, at låne penge hos os. Pengesager kan være kedelige, men de må aldrig være et stort problem. Det er her vi hjælper dig – se hvordan du låner her – nemt, hurtigt og sikkert.