Lån hos MiniFinans: hvad kan jeg låne penge til? (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Hvad kan jeg låne penge til?

Hvad kan jeg låne penge til?

Hvad kan jeg låne penge til?

Hvad kan jeg låne penge til?

Spørgsmålet om hvad man kan låne penge til melder sig ofte. Er det muligt at låne penge til at købe nye sko, en rejse eller ferie eller bare til at købe julegaver? Svaret er ja, det kan du sagtens låne penge til, og når du låner penge kan du faktisk bruge dem til lige det du har lyst til. Når pengene er lånt er det dine penge, og du bestemmer helt selv hvad du ønsker at bruge dem på.

Så ligemeget hvad du står og mangler penge til, er et minilån, eller et kviklån, en løsning. Du skal dog altid overvejede om det er nødvendigt med pengene nu og her, da det koster dig flere penge i længden at låne pengene, end selv at spare dem op, da der kommer renter og eventuelle gebyrer oveni det beløb du har lånt, som også skal betales tilbage. Derfor er det vigtigt at man overvejer nøje om det er nødvendigt at låne pengene, før man gør det. Det er dyrere at låne end at spare op.

Lån aldrig flere penge end du er i stand til at betale tilbage. Det er en god tommelfingerregel, ellers kan du pludselig blive rigtig dyrt, hvis man ikke er i stand til at betale tilbage.

Lån ikke penge til at afbetale gæld

Det eneste vi ikke anbefaler er, at man låner penge til er til at afbetale gæld. Det bliver hurtigt en ond spiral, og meget dyrt. Hvis man konstant låner penge for at afbetale lån, ender man i stor gæld. Det kan være utroligt svært at komme ud af sådan en spiral igen. Derfor anbefaler vi at man aldrig låner penge til at tibagebetale anden gæld.

Har du problemer med stor gæld, eller har allerede optaget et lån for at afbetale andre lån, så stop omgående med at optage flere lån. Det gør kun problemet værre i længden. Vi anbefaler at du søger økonomisk rådgivning hurtigst muligt, hvis du er havnet i en gældsspiral.

Klik her for at låne penge i dag