Kan du tage et lån udenom banken? MiniFinans rådgiver dig (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Kan du tage et lån udenom banken? MiniFinans rådgiver dig

Kan du tage et lån udenom banken? MiniFinans rådgiver dig

Kan du tage et lån udenom banken? MiniFinans rådgiver dig

Kan du tage et lån udenom banken? MiniFinans rådgiver dig

Det er det absolut færreste der lever et helt liv, uden at låne penge på noget tidspunkt. Idag har du endda også mulighed for at kunne tage et lån udenom banken, enten hos en låneudbyder eller privat.

Før du låner er det selvfølgelig altid en god idé at have lavet en opsparing, som du enten fast eller løbende sætter penge ind på. Når der kommer uforudsete udgifter, kan en opsparing hjælpe dig det første stykke af vejen rent økonomisk.
Engang imellem står vi dog i situationer, hvor opsparingen ikke er nok, og man derfor må supplere udgiften op med et lån. Det ser man oftest i situationer, hvor man gerne vil købe bil eller hus. Men når indkomsten er lav, og der kommer en uforudset tandlægeregning, eller lignende, så kan opsparingen måske ikke slå til, og der må derfor suppleres op til de små ting ved et lån. Når du skal låne til de ting, så kan det være en fordel at tage et lån udenom banken.

Tag et lån udenom banken hos MiniFinans

MiniFinans er én af de låneudbydere, hvor du kan tage et lån for en kortvarig periode. Det vil sige at hos os kan du låne i alt fra en periode på 5-30 dage. Vores lånemuligheder er derved designet til at du skal have mulighed for at kunne finansiere de små udgifter, der alligevel fylder i din daglige økonomi. Fordelen ved at tage et lån udenom banken hos MiniFinans, er at vi for det første ikke stiller spørgsmål om, hvad du skal bruge lånet til. Det eneste vi er interesseret i at vide, er at du kan betale dit lån tilbage indenfor dets løbetid.

Vi anbefaler selvfølgelig, at du ikke låner penge uovervejet og at du ikke låner penge til unødvendige ting. Du kan læse mere om dine muligheder for at tage lån udenom banken hos os på vores forside.