Julelån hos MiniFinans

Det er blevet mere og mere populært at låne penge online, fordi det er en meget lettere måde at optage et lån på. Hos MiniFinans tilbyder vi nemme og hurtige lån til vores låntagere, så de kan få råd til det de står og mangler.

Julen nærmer sig og det kan være svært, at få råd til alt det man skal købe i forbindelse med jul. Udover julegaver, er der blandt andet også julemad, juletræ og pynt man skal købe. Det er en dyr tid på året, som kan have stor indflydelse på økonomien. Hos MiniFinans sørger vi for, at du kan få råd til din næste jul. Vi mener nemlig, at det ikke er en højtid hvor du skal nøjes. Tag et julelån hos MiniFinans og få råd til den jul du drømmer om.

Minifinans.dk - Julelån op til 20.000 kr.

 

Sådan ansøger du om vores Julelån

Står du og mangler penge nu og her, eller inden for nær fremtid, så kan det være irriterende at skulle vente flere dage eller uger på at få godkendt og udbetalt et lån.

Hos MiniFinans har vi lavet en simpel låneproces, så vores låntagere hurtigt kan ansøge om et julelån og få udbetalt pengene til deres konto. For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse når du låner penge hos os. Derfor kan du i højre side, få et overblik over det lånebeløb du er interesseret i. Her kan du også ansøge om et julelån. Vælg blot det beløb du er interesseret i at låne, og tryk på den gule knap hvor der står ”Lån nu”. Herefter skal du udfylde vores ansøgningsformular, som kun tager 1 minut. Du kan låne mellem 3.000 og 20.000 kroner nemt og hurtigt.

 

Få råd til julen

Mangler du penge til for eksempel julegaver, julemad eller andet der skal købes op til jul? Så er der hjælp at hente. Hos MiniFinans kan du låne penge til lige det du står og mangler.
Vi ønsker, at du skal have friheden til selv at vælge hvad du vil bruge pengene på. Derfor kan du låne penge til alt fra shopping, til at betale ubetalte regninger, eller til renovering af dit badeværelse. Det er helt op til dig! Vi blander os nemlig ikke i hvorfor, at du er interesseret i at optage et lån.
Lån penge hos MiniFinans og få råd til din næste jul. Så skal du slippe for, at bekymre dig over om du har råd til julen der er i vente.

 

Tag et julelån med dit NemID

For at skabe så sikker en låneproces for dig som muligt, bruger vi NemID som digital signatur på vores Julelån. Når du har udfyldt vores ansøgningsformular, laver vi en gratis kreditvurdering af dig. Kreditvurderingen tager kun få minutter, og så får du svar på hvilket beløb kan vi tilbyde dig at låne. Godkender vi din ansøgning, skal du underskrive lånekontrakten med dit NemID. Det er både en sikker, hurtig og nem både at ansøge og underskrive et lån på.

 

Julelån op til 20.000 kr. hos MiniFinans.dk 

 

Få et sikkert julelån hos MiniFinans

Vi bruger NemID som digital signatur på vores lån fordi vi ønsker, at du er sikret når du skal låne penge hos os. Ved at gøre brug af NemID sikrer vi også, at der ikke er andre end dig selv, som optage lån i dit navn.

Skulle der alligevel være en der misbruger din identitet, kan denne person ikke selv få udbetalt pengene til sin konto. Tager du et lån hos os, vil pengene blive udbetalt direkte til din NemKonto og inden for få minutter vil du kunne se pengene på din konto. Dette sker via vores straksoverførsel, som er gældende alle ugens 7 dage. Det er et sikkerhedsnet til dig, så du har de bedste vilkår når du optager et lån hos os. Låner du penge hos MiniFinans, vil du både opleve en nem og sikker låneproces. Du kan også selv bestemme, om du vil betale lånet tilbage inden for 1 dag, eller om du vil dele afbetalingen op og betale pengene tilbage hver måned i 12 måneder. Det er dit valg!

 

Læg et budget inden du tager et julelån

Der kan være mange forskellige grunde til, at du gerne vil optage et lån. Om du er på udkig efter et julelån, et studielån eller et boliglån, har ikke den store betydning. Det eneste vi går op i er, hvilket beløb du gerne vil låne, og om du har mulighed for at betale lånet tilbage.

Når du skal tage for eksempel et julelån, er det vigtigt at du gør dig tanker omkring, hvad du har brug for at låne, og hvor meget du har mulighed for at tilbagebetale. Vi vil derfor opfodre dig til, at du lægger et budget inden du tager lånet, så du får et overblik over, hvordan din økonomiske situation ser ud. Så låner du heller ikke mere end hvad du har brug for, eller mulighed for at betale tilbage.

 

Få et julelån – Her er MiniFinans lånevilkår

Som alle andre låneudbydere, har vi hos MiniFinans nogle kriterier som vores låntagere skal leve op til.
For at optage et julelån hos os, skal du være fyldt 21 år og kunne stille minimal sikkerhed for lånet. Du skal have et CPR-nummer, en folkeregisteradresse og en aktiv bank og e-mailkonto.
Derudover skal du give os adgang til din årsopgørelse via e-SKAT, have et dansk telefonnummer og så må du ikke være registret i RKI (Riber kredit information).

 

MiniFinans ønsker dig en glædelig jul

Vi vil gerne have at alle får en god jul, men det er ikke altid at økonomien tillader det. Det skal ikke være et problem for vores låntagere, og derfor tilbyder vi hurtige og nemme lån, hvor du ikke skal forklare hvad du vil bruge pengene til. Det er helt og aldeles din beslutning. Få et Julelån hos MiniFinans, og få råd til den jul du går og drømmer om.