Julegaver

Lån til Julegaver 2023 hos MiniFinans

Der er så mange udgifter i julen. Det kan derfor være, at du ikke har helt overblik over, hvordan du får råd til at overleve julen igennem? Et af de mange udgifter i julen er julegaver. Det kan være, at du har en enkelt person, som du gerne vil give den perfekte gave til. Eller også har du flere, som du synes, der fortjener en julegave. Julegaver til børn/børnebørn og julegaver til ham/hende er nok de mest anvendelige i julegavekategorien. Tvivler du derfor på, at du har råd til den perfekte gave til dine nærmeste? Så står vi hos MiniFinans altid klar til at hjælpe dig økonomisk.

Hvilket lån kan MiniFinans tilbyde dig til dit julegaveindkøbs eventyr?

Hos MiniFinans kan vi låne fra 10.000 til 50.000 kroner. Dette interval burde kunne matche de julegaver, som du skal ud at købe. Der er dog forskel på om du er førstegangslåner, eller om du har været kunde hos os før. Hvis du har været kunde hos os før, kan du anmode om hvilket som helst beløb op til 50.000 kroner. Nu kender vi selvfølgelig ikke dine intentioner om julegaveforbrug, og det spørger vi heller ikke om. Men begge beløb, burde kunne strække sig til nogle gode julegaver. Er du interesseret i et julegavelån, der ikke tynger din økonomi over for lang tid, er MiniFinans et godt bud på dette.

Få lavet en kreditvurdering allerede nu så du er klar til julegaver 2023

Du kan få lavet din gratis, hurtige og uforpligtende ansøgning i toppen af denne side. Herefter vil du få at vide om du er accepteret eller afvist, for at kunne få et lån hos MiniFinans. Når vi har godkendt din låneansøgning, har du 30 dage til at acceptere lånet, hvorefter der bliver lavet en straksoverførsel til din NemKonto og inden for få minutter vil du have pengene. Din kreditvurdering vil afgøre, hvor meget du kan låne hos os. En tommelfingerregel er, at du som regel kan låne din månedlige indkomst (efter SKAT) minus dine månedlige udgifter. For eksempel har du måske en indkomst efter SKAT på 18.000 kroner, men du betaler 9.000 kroner i udgifter. Det vil resultere i, at du kan låne 7.500 kroner, da der er en samlet kreditomkostning på 1.387,50 kroner.

Afdragsfrie lån kan gøre din indkøbs jagt efter julegaver dyre

Der findes mange steder, der tilbyder afdragsfrie lån, der får dig til at modtage uventede gebyrer. Når du modtager disse uventede gebyrer efter julegaveindkøbene, har du ikke råd til at betale dem. Det resulterer i en ond cirkel, hvor dit lån bliver ved med at blive dyrere og dyrere. Denne marketing strategi, hvor man vildleder dig som kunde, synes MiniFinans ikke om. Vi vil for eksempel hellere oplyse dig omkring vores udsættelsesgebyr, som vi forklarede i forrige afsnit. Vi mener, at dette er vejen frem, så vi får et godt og velfungerende samarbejde. Så er der også meget større sandsynlighed for, at vi kan få et samarbejde igen ude i fremtiden.

Få dit lån til julegaver til trods for RKI

Der er ikke mange låneudbydere, der vil låne ud til personer, der er havnet i RKI. Det er på grund af, at udbyderne ser det, som et alt for risikabelt lån. MiniFinans er heller ikke af denne tilgang, da vi mener at det er vores ansvar at passe på dig. Vi ønsker ikke at skulle sætte dig i en gæld, hvis du er registreret som værende en dårlig betaler.

Vi vil derimod anbefale dig, at lægge et budget for din privatøkonomi og komme ud af RKI. Når du er kommet ud af registreringen som dårlig betaler, vil vi gerne høre fra dig. Du har herefter mulighed for, at få en gratis og uforpligtende kreditvurdering hos MiniFinans.

Jeg ønsker et lån, da jeg ikke har råd til julegaver som 18 årig

Der er flere mulige lån at vælge imellem som 18-årig. Der er samtidig også en del udbydere, der ikke ønsker at give et lån ud til en 18 årig. Vi deler denne holdning, og vi er overbeviste om, at unge mennesker har fået en meget bedre sans for privatøkonomi som 21 årig. Det gør vi, for at prøve at gøre dig sikker imod en gæld i en alt for tidlig alder. Hvis det sker, vil denne gæld ofte udvikle sig i en negativ retning, og du vil have svært ved at få den på fode igen. Når du bliver 21 år, vil vi gerne tage imod din ansøgning, og forhåbentligt kan du låne til julegaver.

Indbetal tidligere eller fortryd din kredit til julegaver 2023

Har dine julegaver ikke været så dyre, som du har regnet med? Vil du derfor gerne betale din ydelse før tid? Hos MiniFinans betale hele dit lånebeløb tilbage før tid. Det vil hverken koste dig mere eller mindre. Det holder sig til det beløb, som vi oprindeligt er blevet enige om. Du skal blot huske at verificere det hos os. Det kan du gøre ved at informere os på e-mail: kontakt@minifinans.dk.

Vi beskytter dine personoplysninger – også ved lån til julegaver

Det vil være ærgerligt, at få et lån til julegaver, og så få ødelagt julen, da du er blevet offer for misbrug af dine personlige oplysninger. Hos MiniFinans vil vi ikke have at det sker for dig. Derimod beskytter vi dine personlige oplysninger, som du registrerer hos os. De oplysninger som du registrerer er dit CPR-nummer, telefonnummer, navn, adresse, e-mail og dine låneoplysninger.

Vi skal følge persondata lovgivningen, hvilket gør, at vi er pålagt at opbevare dine oplysninger i 5 år. Hos MiniFinans ser vi det ikke som et problem, da oplysningerne bliver opbevaret sikkert. Det kan ydermere også hjælpe os til, at give dig det bedste lån i fremtiden. Vil du gerne vide, hvilke oplysninger vi har om dig, kan du altid få hjælp til dette ved at kontakte os på e-mail: kontakt@minifinans.dk.

MiniFinans kan godt lide at få respons af dig vedrørende vores service

Vi elsker og arbejder altid for at servicere dig! Derfor er vi også hurtige til at udbetale vores lån, da vi ved at hastigheden betyder meget for dig. Der er mange måder, hvor vi servicere dig. Vi har fremmet vores hjemmeside så meget, at den er nem og hurtig. Vores kundeservice tager imod e-mails hver dag og vi tager også imod opkald mandag til fredag mellem 9-17.

Udbetalingen af dit lån bliver hurtigt tilgængelig på din NemKonto. Dette er kun få af de ting, som vi gør for at servicere dig. Vi er meget glade, når kunderne selv kan se det. Derfor er vi meget glade for vores 5 stjernede kundeanmeldelse på Trustpilot siden 2016. Hvis du derfor oplever, at vi altid kæmper for at gøre dig glad for os, sætter vi stor pris på at du anmelder os.

Alt i alt hvilke krav sætter MiniFinans så for dig?

  • Du har mulighed for, at få et lån hos os hvis du er myndig, og du er fyldt 21 år.
  • Bevise at du har et dansk registreret CPR-nummer og folkeregisteradresse
  • En e-mailadresse
  • Være i besiddelse af et dansk telefonnummer
  • En NemKonto som dit lån vil blive overført til
  • Opfylde vores krav vedrørende vores kreditvurdering, som du finder i punkt 3 under vores lånevilkår

Har du yderligere spørgsmål til at få et lån hos os?

Vi vil meget gerne besvare alle dine spørgsmål. Det sætter vi gerne vores ressourcer til rådighed for at kunne. Så hvis du har nogle ubesvarede spørgsmål, kan du gå ind og læse vores lånevilkår. Det kan dog være, at du ikke finder alle de svar, som du søger på denne side. I det tilfælde kan du tage kontakt til vores kundeservice. Du kan altid kontakte vores kundeservice på e-mail: kontakt@minifinans.dk. Hvis du ikke ønsker at skrive til os, kan du kontakte os på telefon mandag til fredag fra klokken 9-17 på: +45 71 71 88 88.

Vi håber at denne information har været til hjælp for dig. Vi glæder os meget, til at kunne byde dig velkommen til et stærkt samarbejde.