Få råd til indskud til lejlighed

Står du og mangler penge til indskud på din nye lejlighed? Det er meget normalt at mangle de sidste penge når man flytter ind i sin nye lejlighed. Der er mange udgifter forbundet med at flytte, og ofte koster det også lidt mere end man lige havde regnet med. Udover penge til flyttemand, nye møbler og meget andet, skal der oftest lægges et indskud, og eventuelt også forudbetalt husleje. Og det er ikke altid man har fået sit fulde indskud tilbage fra sin tidligere lejlighed.

Lån til dit indskud

Flytter man til en større lejlighed, eller i sin første lejlighed, er indskuddet oftest også højere, og derfor skal man lægge et større beløb. At låne til indskud i sin lejlighed kan være nødvendigt hvis man ikke har alle pengene, og her kan MiniFinans hjælpe. Vi tilbyder lån til personer, der står og mangler det sidste for at få budgettet til at hænge sammen. Oftest er det i de måneder, hvor der er ekstraordinære udgifter, f.eks. i forbindelse med flytning.

Er det fornuftigt at låne til et indskud?

Det er altid bedst og mest fornuftigt hvis man selv har pengene, da der er omkostninger forbundet med at låne penge. Men det er ikke altid man lige har alle penge her og nu, til ekstraordinære udgifter, som hvis man for eksempel skal flytte. Derfor kan det blive nødvendigt at låne de sidste penge for at få det hele til at gå op.

Når man har lånt pengene kan man bruge dem som man vil. De behøver ikke nødvendigvis at gå direkte til indskuddet, hvis det er penge til en flyttemand, som du akut mangler. Du har fuld råderet over de penge, som du låner, så længe de bliver betalt tilbage igen. Vi anbefaler dog, at du tænker dig grundigt om inden du låner penge, og at du er sikker på at du kan tilbagebetale dit lån.

Indskud til lejlighed

Banklån vs forbrugslån til indskud

Der er stor forskel på om du vælger et banklån eller et forbrugslån til indskud. Ofte vil det slet ikke være muligt at foretage et banklån til indskud, men er indskuddet stort, kan du være heldig. Ulempen ved et banklån er dog, at du skal til møder med din bankrådgiver i banken. Her skal du komme med lange forklaringer på hvad pengene skal bruges til, og processen tager ofte lang tid.

Ved at låne penge til indskud via et forbrugslån, har du pengene på din konto langt hurtigere. Du kan klare hele processen online, og hvis du har behov for det, kan du sagtens låne mere, end de penge du har brug for til indskuddet. Det kan ofte være en stor omgang af flytte, men med et forbrugslån kan du få lidt luft i budgettet.

Hvad hvis et lån ikke er nok?

Er et lån på op til 50.000 kroner ikke nok til dit indskud, anbefaler at vi at du supplerer med et lån hos familie eller venner. Her behøver du ikke tænke på renter, og kan vente lidt længere med at betale pengene tilbage. Fokusér altid på at betale dine lån tilbage til tiden, da lånet ellers kan blive dyrere.

Så meget kan du låne

Hos MiniFinans kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kroner og få pengene udbetalt straks via vores straksoverførsel, så du kan få pengene indenfor få minutter.

Står du og mangler penge nu og her, men ikke kan vente til den første, så kan et lån hos MiniFinans være den rigtige løsning for dig. Klik her for at låne penge i dag