Få udbetalt dine indefrosne feriepenge

indefrosne feriepenge

Udbetaling af indefrosne feriepenge

Det er nu muligt for lønmodtagerne at få de sidste 2 uger eller alle 5 uger indefrosne feriepenge udbetalt . Dette sker efter en aftale blev vedtaget mellem regeringen, Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Alternativet.

Hvornår kan man få sine indefrosne feriepenge udbetalt?

Regeringen er blevet enige om, at udbetalingen skal finde sted fra marts 2021, som er det tidligst mulige tidspunkt, de indefrosne feriemidler kan opgøres og udbetales.

Pengene beskattes som almindelig lønindkomst, og er man på overførselsindkomst – for eksempel dagpenge – skal pengene ikke modregnes.

Vælger man at lade dem stå, bliver de stående i LD Fonde, som administrerer pengene.

Udbetalingen kommer igen til at foregå via borger.dk, hvor du på et tidspunkt også vil kunne læse mere om det – herunder også hvor meget, du kan hæve, hvis du vil.

Hvad hvis jeg venter med udbetalingen?

Hvis man ikke beder om pengene, bliver de automatisk udbetalt, når man får folkepensionsalderen (medmindre man inden da af andre grunde trækker sig tilbage fra arbejdsmarkedet, og i den forbindelse beder om feriepengene).  Der kan være både fordele og ulemper ved at få pengene nu i stedet for lade dem stå og vokse indtil pensionsalderen.

Dækker dine indefrosne feriepenge ikke alle dine udgifter?

Hvis du har en akut og uforudset udgift, og din opsparing eller dine indefrosne feriepenge ikke holder. Hvad gør du så?
Hos Minifinans tilbyder vi dig at låne helt op til 50.000 kroner. Vi sørger altid for rigtig hurtig udbetaling, fordi vi ved at det er vigtigt for dig, derfor udbetaler vi hurtigst muligt efter en godkendt ansøgning. Dette er gældende i alle ugens 7 dage! Derudover står vores danske kundeservice også altid klar til at hjælpe dig på telefon og e-mail.

Hvis du stadig er i tvivl, har vi 5 stjerner på Trustpilot.

Lån penge med god samvittighed, hos en udbyder der ved hvad de laver. Vi er her i dine økonomisk hårde tidspunkter. Vores ansøgning finder du her, og du får selvfølgelig din lånevurdering helt gratis! Se hvor meget vi kan tilbyde dig i dag.