Hvorfor skal du låne hos MiniFinans? Der er mange grunde (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Hvorfor låne hos MiniFinans?

Hvorfor låne hos MiniFinans?

Hvorfor låne hos MiniFinans?

Hvorfor låne hos MiniFinans?

MiniFinans er en nem og bekvem portal. Der tager højde for, at det at låne penge kan være en svær beslutning. Du får derfor en cool-off periode på 48 timer, hvor du helt uden omkostninger kan takke nej tak til lånet. 

Vi går op i, at du låner forsvarligt og ansvarligt. Vi forsøger derfor at skabe de bedste rammer for dig, når du låner penge.

Hvordan er MiniFinans anderledes?

MiniFinans er anderledes på den måde, at vi har nogle andre krav til vores lånere, udover de lovpligtige som låneren skal opfylde, før vi godkender en låneansøgning. Derudover er det absolutte maks beløb man kan låne hos MiniFinans 12.000 kr. Samtidig er det første beløb du maks kan låne på 4.000 kr.

Grunden til vi har valgt at gøre det sådan, er for at du ikke skal skylde os for mange penge på én gang. For hvert beløb du tilbagebetaler indenfor den aftalte periode, kan du låne mere næste gang hos MiniFinans. Hvis du har brug at låne penge igen.

Kort sagt, vi gør vores for at du ikke gældssætter dig mere, end hvad du kan klare at afvikle over en kort periode.

MiniFinans hjælper gerne

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du oplever problemer eller udfordringer med dit lån. Vi forstår, at du er i en sårbar situation. Vi vil derfor gerne samarbejde med dig, og hjælpe dig på vej.

Det er ikke for sjov at låne penge, og du har helt sikkert en grund til at søge hjælp og finansiering hos os. Det vi går allermest op i er, at du ikke låner mere, end du kan betale tilbage.

Det er dog vigtigt for os, at du forstår, hvad du går ind til når du låner penge hos MiniFinans. Det bliver du ved at læse vores lånevilkår, og sætter dig grundigt ind i, hvad beløbet du låner indebærer for dit månedsbudget.