Hvordan låner du penge ansvarligt? Bliv klogere hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Hvordan låner du penge ansvarligt?

Hvordan låner du penge ansvarligt?

Hvordan låner du penge ansvarligt?

Lån penge ansvarligt, tænk dig godt om

Vi kan alle komme i en situation, hvor vi har behov for at låne penge. Det kan være svært at ringe til banken og spørge om et lån, og det kan være endnu sværere at spørge familie eller venner. Den nemme løsning kan altså være et kviklån. Men her skal du være kritisk, og tænke dig godt om før du låner.

Det er blevet nemt at optage kviklån, SMS-lån, og lignende. Du skal dog altid være påpasselig med bare at låne penge, uden at have undersøgt andre muligheder. En retningslinje er, at du skal kun optage en type lån som du finder hos os, hvis du ikke har andre muligheder. Du skal heller ikke optage et lån, hvis du ikke er 100% sikker på, at du kan betale pengene tilbage.

Lån penge ansvarligt, undersøg markedet før du låner penge

Før du låner penge skal du tænke dig godt om, ligesom du undersøger, hvor det er bedst at købe ny cykel. Skal du også undersøge, hvor det er bedst for dig at låne penge. Der er rigtigt mange der tilbyder dig kvik- og minilån, og selvom de ligner hinanden, er de forskellige. Så undersøg dem, og find ud af, hvem der passer bedst til dig og dit behov. 

Lån penge ansvarligt hos MiniFinans

Hvis du gerne vil låne penge hos MiniFinans, skal du først og fremmest være fyldt 21 år. Du kan læse mere til vores andre krav her. Vi anbefaler dig meget kraftigt, at du ikke låner penge til eksempelvis shopping, eller hvis du skal anden gæld.

Hos MiniFinans gør vi vores til, hvordan du låner penge ansvarligt, og derfor er vores vigtigste krav, at du overholder vores låneaftale. Når du har lånt penge hos os, er du altid velkommen til at kontakte os angående dit lån.