Hvordan får jeg børnepenge? Få svar hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Hvordan får jeg børnepenge? Få svar hos MiniFinans

Hvordan får jeg børnepenge? Få svar hos MiniFinans

Hvordan får jeg børnepenge? Få svar hos MiniFinans

Hvordan får jeg børnepenge? Få svar hos MiniFinans

Når du har eller får barn, er du godkendt på forhånd til at modtage børnepenge, eller børne- og unge ydelse som det også hedder. Det ligger selvfølgelig i ydelsen, at du skal have børn for at kunne modtage statens børne- og ungeydelse. Børnepenge kan godt være lidt af en jungle at finde ud af, da det kommer an på:

  • Hvor mange børn du har?
  • Hvor gamle de er?
  • Hvad er din indkomst er?
  • Om du er single eller samlevende?

Det vil sige at dine børnepenge er defineret og bliver tilpasset efter nogle forskellige parametre. Men det vigtigste er, at personen med forældremyndighed skal være skattepligtig i Danmark og have arbejdet i Danmark i minimum 2 år indenfor de sidste 10 år.

Hvornår bliver børnepenge udbetalt?

Din børne- og ungeydelse bliver udbetalt én gang, hvert kvartal for hvert barn du har. Det vil sige hver tredje måned. Da børn jo er en dyr post i det daglige budget, er støtten beregnet som en økonomisk hjælp til forældre. Med støtten kan du købe basisting som tøj til børnene, udstyr til babyer osv. Da børn er dyrest når de er små, vil ydelsens beløb derfor også være størst så længe de er babyer og små børn. Dette er fordi børn jo naturligt udvikler sig hurtigt i de første år, og derfor er der flere løbende udgifter til sko og tøj, og andre nødvendigheder.

Engang imellem kommer man dog nogle gange til at stå i en situation, hvor man får en udgift før børnepengene er kommet ind på kontoen. Her kan det være en løsning, at tage et kortvarigt lån for at finansiere udgiften. Det kan være at den barnevogn i har udset jer er kommet på tilbud før tid, eller der er gode tilbud på flyverdragter. Ligemeget hvad, kan det være frustrerende at stå overfor et godt tilbud, og ikke kunne handle på det. Så her tilbyder MiniFinans dig, at du kan låne op til 4.000 kr. i 30 dage. Du kan altså tage et hurtigt, men kortsigtet lån, og få gjort dig et godt køb. Lånet kan du så betale tilbage når du får børnepenge.