Hvem kan få boligstøtte? Få svar og bliv klogere hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Hvem kan få boligstøtte?: Få svar hos MiniFinans

Hvem kan få boligstøtte?: Få svar hos MiniFinans

Hvem kan få boligstøtte?: Få svar hos MiniFinans

Hvem kan få boligstøtte?: Få svar hos MiniFinans

Boligstøtte er et skattefrit tilskud fra det offentlige til hjælp til betaling af din husleje. Hovedregelen er dog, at du skal altid selv betale et mindstebeløb af din husleje. Boligstøtten er altså en hjælp til dem, der ikke har så mange økonomiske midler i samfundet. Det er som oftest studerende, folk på overførselsindkomster og pensionister der kan få boligstøtte. Principielt set kan alle få modtage støtten, men da boligstøtten er noget der bliver regnet ud udfra din boligs størrelse og din indkomst. Så er det oftest dem med de lave indkomster der får mest ud af at søge boligstøtte. Du skal derfor huske, at hvis du bliver arbejdsløs at gå ind og beregne boligstøtten påny, da din indkomst ændrer sig. Samtidig skal du også søge påny, hvis du flytter.

Du beregner- og søger din boligstøtte inde på borger.dk

Lån, hvis du er i økonomisk bekneb hos MiniFinans

Mange glemmer at de kan modtage boligstøtte- og derefter tænker, at de nok ikke er berettiget til at modtage boligstøtte. Det er dog vigtigt at pointere, at du ikke kan miste noget ved, at gå ind og prøve at beregne din boligstøtte. Selv en støtte på 300 kr. kan rykke meget i dit samlede regnskab når du har en lav indkomst.

Da støtten er en offentlig ydelse, går der en vis tid, fra du har ansøgt til du får udbetalt din støtte. Den periode kan være hård, da du måske mangler de penge akut til en anden udgift. Der kan her være hjælp at hente hos MiniFinans. Her kan du nemlig tage et kortsigtet lån, møntet på at dække det lille økonomiske hul som den manglende udbetaling skaber. Hos MiniFinans kan du maks låne op til 4000 kr. første gang du låner penge.  Du har pengene på din konto indenfor et par dage, og du betaler dem tilbage når du har fået løn.