Hvad koster en ny hundehvalp? Få råd hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Hvad koster en ny hundehvalp?

Hvad koster en ny hundehvalp?

Hvad koster en ny hundehvalp?

Hvad koster en ny hvalp? Få svar hos MiniFinans

Der hersker vidst ingen tvivl om, at selvom man ikke er et udpræget dyremenneske, så kan en lille ny hvalp få de fleste hjerte til at smelte. En hundehvalp kan være en rigtigt god investering i stort set alle typer husholdninger. Er I en lille børnefamilie, kan en hundehvalp være med til at lære jeres børn ansvarlighed, så længe i inddrager dem i pasningen og opdragelsen af en ny hundehvalp. Er i et ungt par, kan en hundehvalp tage toppen af den værste babyfever. Har du været single i en del år, kan en ny hundehvalp være en god investering, så hjemmet ikke bliver alt for stille.

En ny hundehvalp kan koste alt lige fra få tusind kroner til 100.000 kroner. Prisen er naturligvis afhængig af både race, og om den kommer med eller uden stamtavle.

En ny hundehvalp er en investering

Det skal ikke være en spontan beslutning når du køber en ny hundehvalp. Der er en nemlig en del ting der skal overvejes, før at du kan være sikker på, at du giver en ny hundehvalp et trygt og godt hjem. Bor du i lejlighed skal du først og fremmest være sikker på, at du må holde hund i din lejlighed. Dette skal du forhøre dig om hos din udlejer, eller din boligforening. Når du får en ny hundehvalp, skal du afsætte en hel masse tid til den- mange undervurderer faktisk, hvor meget tid en hundehvalp egentligt kræver. Samtidig skal du være klar over, at der kommer mange ekstraudgifter der skal være plads til i dit månedlige budget: hundemad, sygeforsikring, dyrlæge osv. Nedenunder kan du se, hvad det ca. vil koste på årsbasis, at få en ny hundehvalp af racen labrador.

  • Grundudstyr: 1.933 kr.
  • Foder: 6.000 kr.
  • Udstyr: 600 kr.
  • Lovpligtig forsikring: 460 kr.
  • Sygeforsikring: 1.520 kr.
  • Dyrlægetjek 750 kr.
  • Loppekur: 500 kr
  • Træning: 425 kr

Total pris for et år med hund: 12.188 kr.

Finansier en ny hundehvalp med hjælp fra MiniFinans

En ny hundehvalp kan give hjemmet enorm meget værdi, varme og en ny dynamik. Det er jo ikke for sjov, at hunden bliver betegnet som menneskets bedste ven. Hos os er det muligt for dig eller jer, at låne et lille beløb, enten til at finansiere hvalpen, eller til at finansiere nogle af de første udgifter og udstyr som de har behov for. Kig på vores låneberegner og bliv klogere på, hvor meget du kan låne hos os.