Hvad kan jeg låne penge til hos MiniFinans?

Hos MiniFinans er der i princippet ingen grænser for, hvad du kan låne penge til. Står du med en vaskemaskine, der er gået i stykker? Er din cykel blevet stjålet? Eller har du lyst til at overraske din kæreste med en spontan tur til London? så kan pengene lånes hos MiniFinans. Det er meget simpelt at få et lån hos MiniFinans, og du får straks svar på din låneansøgning. Såfremt at du bliver godkendt, så vil du indenfor få minutter se pengene på din konto. Det er nemt, bekvemt og hurtigt.

 

Sådan optager du et lån

  • Vælg lånebeløb på forsiden af Minifinans.
  • Opret en profil, ved at indtaste dine personlige oplysninger.
  • Underskriv med dit personlige NemID.
  • Mens du venter foran din computer kontrollerer vi dine oplysninger og godkender eller afviser din låneansøgning.
  • Modtag pengene på din NemKonto

At låne penge er en vigtig beslutning. Derfor skal du for din egen skyld, overveje nøje om et lån er den rigtige løsning. Ved rigtig mange udgifter giver det god mening at optage et hurtigt lån – og ved andre udgifter er det bedst at vente til du har pengene på din konto. Man kan ikke sige at det er ok at låne penge til en vaskemaskine der er gået i stykker, men ikke til en ferie med kæresten. Ved hver enkel udgift bliver man nødt til at overveje, om det er den rigtige økonomiske beslutning at optage et lån.

Er du i tvivl om, at du bør låne penge i din nuværende situation, kan du altid kontakte vores kundeservice på kontakt@minifinans.dk eller ringe på telefon 7171 8888. Her kan de give dig en god vejledning til, om du bør optage et lån eller ej. Vi kan fortælle dig præcis hvad det koster at vejlede dig, hvis du selv præsenterer dem for andre finansieringsmuligheder. Føler du dig sikker på at et minilån er noget for dig, kan du ansøge om lån her.