Hurtige penge

Står du lige og mangler lidt ekstra hurtige penge? Så står du i samme situation som mange andre danskere. Vi oplever tit at mangle lidt ekstra penge til hverdagen, eller til at dække de uforudsete udgifter, og det er helt normalt. Faktisk er det nemmere at gøre noget ved, end man ellers skulle tro. Et minilån kan være et skridt i den rigtige retning, for at stabilisere din økonomi. Eller et skridt i retningen af at udleve den drøm, du har netop nu. Men hvad skal du gøre for at skaffe hurtige penge? Og hvad skal du holde øje med?

Hurtige penge på din måde

Hurtige penge er nogle gange lige det, der skal til, for at hjælpe dig videre. Hurtige penge kan komme i mange former, men håber du på at finde penge, inden den næste lønudbetaling, så er et minilån vejen frem. Vores minilån kan være tilgængelig på din konto, allerede 1-2 dage efter du har søgt det. Det er hurtige penge! Så står du og mangler penge fra dag til dag, og har du en gammel regning, der skal betales i overmorgen, så kan vi hjælpe dig. Vi forstår, at pengebehov kan opstå meget akut, både når det handler om et knaldtilbud, der forfalder, eller hvis det er en regning, der skal betales, så kan MiniFinans hjælpe dig.

Hvornår er hurtige penge en god ide?

Når du overvejer at tage et lån, er det altid en god ide, at se på din egen økonomi. Hvor meget skal du bruge? Og hvor hurtigt kan du betale tilbage igen? Ved du, at de penge du låner, kan du tjene ind igen allerede inde for en måned? Så er et online lån en god mulighed for dig! Låner du pengene til dig selv, og noget du drømmer om, og kan du betale det hurtigt, så er et online lån både smart og nemt. Vi anbefaler, at man aldrig tager et lån, for at betale tilbage på et andet. Men derudover er der frit spil. Det vigtigste er, at du får dine behov stillet. Og det er det, MiniFinans er her for at hjælpe dig med.

Hurtige penge  – ansvarligt

Når du skal bruge penge hurtigt, så skal du overveje, hvad der er vigtigt for dig. Selvfølgelig er det vigtigt, at pengene står på din konto hurtigt, men det er også vigtigt, at lånet foregår sikkert og billigt. Hos MiniFinans går vi meget op i ansvarlighed, og derfor har vi lavet et samarbejde med NemID, der beskytter dine interesser. Vi sikre, at alt foregår helt ansvarligt, og at ingen kan udnytte dine private oplysninger. Samtidig sikre vi, at du, når du optager et lån hos os, får adgang til din egen profil på MiniFinans. Her kan du følge betalingen på dit lån, og se hvordan det går med dit lån.

Hurtige penge med Minifinans

Et minilån hos MiniFinans får du nemt, hurtigt og simpelt. Det eneste du skal bruge er dit NemID og din computer. Når du ansøger om lånet, får du svar på det med det samme. Du har mulighed for at kunne låne fra 10.000 til 50.000 kroner.  Vores minilån er en god mulighed, fordi vi er billige og hurtige. Vi har ingen stiftelsesomkostninger, vi har lave renter, og så har vi en fleksibel låneperiode. Vores låneperiode er fra 1 dag og op til en periode på 12 måneder. Det vil altså sige, at du kun betaler en måneds renter, og det koster dig ikke noget at oprette lånet. Billigere bliver det ikke! Et minilån er en virkelig god løsning, for dig, der gerne vil have lidt ekstra penge på kontoen.

Såfremt du er godkendt til et lån, så laver vi en straksoverførsel til din konto. Dette betyder at du inden for få minutter vil kunne se pengene på din konto.

Hurtige penge til dig og dine drømme

Hvad vi hver især går og mangler er vidt forskelligt. For nogle handler det om de store drømme. En tur til et eksotisk land, en ny ekstremsport, Den Transsibiriske jernbane eller en anden vild oplevelse. For andre, er det drømmen om at starte noget nyt. Begynde en ny virksomhed eller investere i et nyt produkt. Og for andre, er vi på helt almindeligt hverdagsplan. Det kunne være alt fra den uforudsete regning, en togbillet hen til nogle venner eller en tur til tandlægen. Der kan være så mange grunde til at tage et minilån, og intet er bedre end det andet. Vi hos MiniFinans støtter dig i alt, hvad du går igennem. Og vi stoler på, at du ved, hvad der er bedst for dig. Derfor stiller vi aldrig spørgsmål, og vi forventer aldrig at få en forklaring. Vi vil bare gerne hjælpe dig, med hvad du har brug for. Det er derfor nemt og hurtigt at låne penge. Uden garanti, uden spørgsmål og uden lang ventetid.

Skaf hurtige penge nu!

Når du nu har besluttet dig for at tage et online lån, for at få hurtige penge, er der ikke mere tilbage end at gå i gang! Det er nemt. Du finder ansøgningsskemaet via dette link.

Overvejer du stadig, om det er løsningen for dig, så kan du se mere om vores ansvarlighedspolitik herLeder du efter mere information om dine muligheder, så kan du læse mere om fordelene ved et minilån frem for kassekredit her. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice der sidder klar ved telefonen mellem 9-17. Og ellers er vi tilgængelige alle døgnets 24 timer på mail. Vi glæder os meget til at hjælpe dig i gang med dine drømme.