Hurtig lån online

Hos MiniFinans foregår hele låneansøgningen online. Vi kan derfor gøre hele processen hurtigere, end hvis du skulle tage et banklån, hvor processen er længere. Samtidig slipper du for at skulle forklare, hvad du vil bruge pengene på. Hele låneansøgningen om et hurtig lån fra MiniFinans foregår på nettet. Du skal altså hverken til nogle møder, have lange telefonopkald eller sende breve frem og tilbage. Vi har strømlinet processen så meget, som vi kan, for at gøre ansøgningen og processen nemmest for dig.

Lån sikkert og nemt

MiniFinans er registreret hos Finanstilsynet, har en fremragende score på Trustpilot og går generelt meget op i sikkerhed, kvalitet og brugervenlighed. Derfor kan vi garantere et hurtig lån, som er hurtigt, sikkert og nemt. Hvis du alligevel har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Start din ansøgning her ➜➜➜

Oversigt over indhold:

Hurtig lån på 5000 kroner

Du kan nu låne mellem 3.000 kr. og op til 20.000 kr. hos MiniFinans. Dette har vi gjort for at skabe mere fleksibilitet i vores hurtig lån for både os og dig.

En af de mest typiske lånebeløb hos os er 5.000 kr., og vi anbefaler ikke at du låner mere end du har brug for. Så holder du nemlig omkostningerne nede.

Såfremt at du er godkendt til et lån, så laver vi en straksoverførsel til din konto og indenfor få minutter har du pengene på din konto.

Hurtig lån 30 dage

Du vælger helt selv, hvor hurtigt du vil betale pengene tilbage. Du betaler dine renter én gang om måneden, men selve lånet kan du sagtens indfri fra dag til dag. Der er derfor ingen bindingsperiode på vores lån. Hvis du vil være sikker på at få et billigt og hurtig lån, skal du vælge en kortere låneperiode.
Grunden til at optage et hurtig lån er oftest, fordi man netop har brug for hurtige penge. Det forstår vi godt, og derfor prioriterer vi også altid ansøgninger til denne type lån hurtigt. Du vil typisk få svar på din låneansøgning med det samme og kan have pengene på din konto så hurtigt som muligt.

Hurtigt lån – Lån penge til hvad som helst

Når folk låner penge, så er det til forskellige behov. MiniFinans tilbyder lån, der udmærker sig til at gøre hverdagen lidt nemmere og mere overskuelig. Hos os kan du låne mellem 3.000 – 20.000 kroner, såfremt at du bliver kreditvurderet til dette. Disse lånebeløb er perfekte for dig, der står og mangler et mindre beløb hurtigt. Og hvilken måde er bedre til at låne penge hurtigt, end at gøre det online? Her er det nemt, smertefrit og overskueligt – og så behøver du ikke bruge unødvendig tid på ansøgningen.

Hvad bruger folk et lån fra MiniFinans til?

check-ic  Spontanitet er en væsentlig årsag til, at mange danskere låner penge hos os. Det kan være til alle mulige forbrugsgoder, som du bare må have. Der er oftest disse udgifter, som vi har sværest ved at få os selv til at købe. Du kan derfor få et hurtigt lån hos os, og forkæle dig selv.

check-ic  Elektronik er under konstant udvikling, og det er ikke billigt at holde sig opdateret med de nyeste modeller. Tager du derfor et lån, så er du altid med på moden.

check-ic  Rejser er noget, som vi alle drømmer os væk på. MiniFinans tilbyder lån, der passer perfekt til den gode rejse, når hverdagens stress skal afvikles. Tag et hurtig lån, og drag sydpå til festivitas og gode strande.

Hurtig lån vs banklån

Hvis du har brug for penge nu og her, er et hurtig lån den bedste mulighed. Hvis du skal igennem en bank for at få et lån, kræver det adskillige møder. Eksempelvis vil de gennemgå din økonomi og spørge ind til præcis, hvad du skal bruge pengene på – det kunne vi aldrig finde på hos MiniFinans.

Sådan tager du et hurtigt lån hos MiniFinans

Det er ikke svært at optage et lån hos MiniFinans. Faktisk gør vi meget ud af, at det skal være så brugervenligt som overhovedet muligt. Det betyder, at du kan forvente sublim service og overskuelighed, når det kommer til dine lån. Som udgangspunkt fungerer det hele online, men skulle du have problemer, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål. Du kan kontakte os på tlf. 71 71 88 88 mellem 9 – 17 i hverdage eller på mail kontakt@minifinans.dk. Selvom vi kun er på telefonen i hverdagene, kan du sagtens ansøge om lån på andre tidspunkter.

Sådan foregår lån hos MiniFinans

  1. Opret dig som bruger. Dette gør du på hjemmesiden. Her har du overblik over dine lån samt dine personlige oplysninger. Det er også her, at du kan få overblik over omkostninger eller tilbagebetale et lån.
  2. Vælg beløb. Vælg forudsætningerne for dit lån. Du bliver præsenteret for en oversigt over, hvor meget lånet kommer til at koste.
  3. Underskriv med NemID. Samtidig med at du udfylder relevante oplysninger, skal du underskrive med NemID.
  4. Modtag pengene på din konto. Nu er du færdig. Pengene er sendt til udbetaling, og du modtager dem, alt efter hvor hurtige din bank er.
  5. Renteomkostninger tilbagebetales. Denne dag er en måned efter du har ptaget lånet. Du kan altid følge med på din online profil eller ved at kontakte os.

Gør drømme til virkelighed

Med et hurtig lån på eksempelvis 5.000 kroner, kan du hurtigt gøre tilværelsen sjovere. Det kan både være for at betale nogle irriterende regninger med rykkergebyrer, som du endnu ikke har fået betalt (noget vi dog ikke anbefaler). Det kan også være til sjov og spas; såsom tilskud til en ferie, en dejlig middag eller en fed bytur.

Hurtigt lån til studerende og unge

Hvis du studerende kan der af og til være lavvande på kontoen sidst på måneden. Med et hurtig lån, kan du igen få penge på kontoen og nemt betale tilbage, når du får løn eller SU. Rigtig mange studerende er f.eks. nødt til at låne penge, når de skal købe bøger, da det ofte er en stor udgift der kommer på én gang.

Hurtig lån uden sikkerhed

Du skal stille minimal sikkerhed, når du foretager et hurtig lån hos os. Du behøver altså ikke at have en stor indkomst eller lignende, da vi derimod prioriterer at udlåne penge til almindelige danskere, som kan have det lidt svært sidst på måneden. Vi kræver dog dokumentation i form af NemID, så forholdende stadig er på plads.

Sådan fungerer det

Er du fast besluttet på at optage et hurtig lån, skal du blot udfylde formularen ovenfor. Herefter gennemgår vi din ansøgning og kommer med en godkendelse eller afvisning med det samme. Hvis du bekræfter vores lånetilbud, kan du have pengene på din konto et par dage efter. I vores låneansøgning ovenfor har du altid et godt overblik over de omkostninger, der er forbundet med lånet, såsom kreditbeløb, tilbagebetalingsbeløb, kreditomkostninger, rente og ÅOP. På den måde sikrer både du og vi, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Hos MiniFinans kan du låne mellem 3.000 – 20.000 kroner. Når du ansøger om et hurtig lån, kreditvurderer vi dig. Det gør vi for at sikre os, at du har mulighed for at tilbagebetale lånet til os, når låneperioden er færdig. Derfor er det ikke sikkert, at vi godkender dig til at låne et bestemt beløb, selvom vi har lånegaranti. Det betyder ikke, at du aldrig kan låne hos os, men at du måske har mulighed for at låne et mindre beløb, der passer bedre til din økonomi. Vi ønsker ikke, at du skal ende i gæld. MiniFinans vil blot hjælpe dig med at få råd til dine drømme.

Fordele og ulemper ved hurtig lån

Den primære fordel ved et hurtig lån ligger i navnet; det er hurtigt. Hvis du har brug for penge nu og her, er et hurtig lån den bedste mulighed du har. Når man vælger et hurtig lån er det typisk, fordi det ikke er mange penge man har brug for. Derfor er låneprocessen heller ikke så besværlig, da vi ikke behøver noget større baggrundstjek af din økonomi.
Selvom et hurtig lån er en rigtig god løsning for mange danskere, der mangler lidt luft i økonomien, er der også nogle ulemper forbundet ved at låne penge. Hvis du kan klare dig igennem måneden uden at låne penge, vil det altid være den bedste mulighed. Men skal du bruge penge nu og her, er et hurtig lån en god mulighed. Husk dog at være opmærksom på tilbagebetalingsbeløbet, da der selvfølgelig vil blive lagt en rente ovenpå.

Læg et budget

En rigtig god idé, hvis du vil undgå at skulle låne et alt for højt beløb, er at lægge et budget. Hvis du får gjort det, vil du kunne få et bedre overblik over, hvor mange penge du har brug for. Måske kan du nøjes med 3.000 kr., fremfor 7.000 kr.

Hurtig lån under 18 år

Hvis du er under 21 år, kan du desværre ikke optage lån hos os. Vi har valgt at sætte denne grænse, da vi har tidligere erfaringer med, at ved denne grænse bliver lånet også betalt tilbage. Både du og vi er interesserede i, at lånet bliver betalt tilbage, og det hjælper denne aldersgrænse med til.

Hurtig lån på SMS

Der er rigtigt mange, der efterspørger hurtig lånSMS, og det kan vi desværre ikke tilbyde. Dog er vores hjemmeside mobiloptimeret, så du kan gennemgå låneansøgningen fra din smartphone eller tablet på præcis samme måde som via din computer.

Hurtig lån gratis uden renter

Vi tilbyder desværre ikke lån uden renter, men til gengæld er vores renter lave. Hvis du ser en anden låneudbyder der tilbyder gratis lån, skal du være meget opmærksom på, hvad det næste lån koster. Ofte er det første billigt, men efterfølgende sætter de grænsen op. Hos MiniFinans er rente og ÅOP altid det samme, uanset, hvor mange lån du har foretaget hos os.

Hurtig lån trods RKI

Står du i RKI, tilbyder vi desværre ikke hurtig lån. Den primære årsag til dette er, at det ikke ville være ansvarligt for hverken dig eller os. Står man i RKI, har man typisk allerede flere ubetalte lån, og så er det sjældent en god idé, at starte endnu et. Læs vores artikel om at komme ud af RKI her.

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, og har du uddybende spørgsmål, eller helt andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er er hurtig lån?

Hurtig lån er betegnelsen for en type lån, hvor du får en hurtig lån udbetaling. Lånet bruges ofte i forbindelse med uforudsete udgifter sidst på måneden, hvor man ikke har råd til at betale, men får penge til at betale låne tilbage, når der kommer løn på kontoen.

Hvor hurtig er udbetalingen?

Vi prioriterer altid at håndtere låneansøgninger hurtigt, og du får svar med det samme. Vi kan desværre ikke garantere, hvornår du får pengene på din konto, da det kommer an på, hvilken bank du har.

Hvem kan få hurtig lån?

For at få et hurtig lån hos MiniFinans, skal du være dansk statsborger, være fyldt 21 år og ikke være registreret i RKI. Vi har altså ikke nogen krav om, at du skal have en høj indkomst eller lignende.

Hurtig udbetaling – dette skal du opfylde for et hurtigt lån

MiniFinans er en virksomhed, der stræber efter, at du kan have pengene udbetalt på din konto så hurtigt som muligt. Vi ved godt, at du har brug for pengene med det samme, så derfor kan du altid forvente, at vi holder, hvad vi lover. Vi udbetaler pengene til tiden, og efter den låneaftale, der er indgået. Men for at kunne få en hurtig udbetaling, skal du også overholde vores lånevilkår.

Dette skal du opfylde for at kunne låne hos MiniFinans

check-ic  Du skal være 21 år og myndig

check-ic  Have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse

check-ic  Have en aktiv e-mailadresse

check-ic  Have en dansk bankkonto

check-ic  Du må ikke være registeret i RKI eller Debitorregistret