HURTIG LÅN → uden sikkerhed! Hurtig og let udbetaling til dig (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Hurtig lån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69
  • Lån nu

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Hurtig lån online

Hos MiniFinans foregår hele låneansøgningen online. Vi kan derfor gøre hele processen hurtigere, end hvis du skulle tage et banklån, hvor processen er længere. Samtidig slipper du for at skulle forklare, hvad du vil bruge pengene på.

Hurtig lån online på nettet

Hele låneansøgningen om et hurtig lån fra MiniFinans foregår på nettet. Du skal altså hverken til nogen møder, have lange telefonopkald eller sende breve frem og tilbage. Vi har strømlinet processen så meget, som vi kan, for at gøre ansøgningen nemmest for dig.

Lån sikkert og nemt

MiniFinans er registreret hos Finanstilsynet, har en fremragende score på Trustpilot og går generelt meget op i sikkerhed, kvalitet og brugervenlighed. Hvis du alligevel har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtig lån på 1000 kr

Er det første gang du låner hos os, kan du max låne 4.000 kr. Efterfølgende kan du dog låne helt op til 12.000 kr. Dette har vi gjort for at skabe mere sikkerhed for både os og dig. Hvis du allerede har taget et lån 1.000 kr eller 4.000 kr., og har betalt dem tilbage, er du i vores bog en loyal kunde og god betaler.

Hurtig lån 30 dage

Du vælger helt selv, hvor hurtigt du vil betale pengene tilbage. Det foregår dog i én rate, hvor du kan vælge fra 5 og op til 30 dage. Hvis du vil være sikker på at få et billigt og hurtig lån, skal du vælge en så kort låneperiode som muligt.

Hurtig lån på dagen

Grunden til at optage et hurtig lån er oftest, fordi man netop har brug for hurtige penge. Det forstår vi godt, og derfor prioriterer vi også altid ansøgninger til denne type lån hurtigt. Du vil typisk få svar på din låneansøgning samme dag og kan have pengene på din konto et par dage efter.

Hurtig lån vs banklån

Hvis du har brug for penge nu og her, er et hurtig lån den bedste mulighed. Hvis du skal igennem en bank for at få et lån, kræver det adskillige møder. Eksempelvis vil de gennemgå din økonomi og spørge ind til præcis, hvad du skal bruge pengene på - det kunne vi aldrig finde på.

Gør drømme til virkelighed

Med et hurtig lån på eksempelvis 5.000 kr., kan du hurtig gøre tilværelsen sjovere. Det kan både være for at betale nogle irriterende regninger med rykkergebyrer, som du endnu ikke har fået betalt (noget vi dog ikke anbefaler). Det kan også være til sjov og spas; såsom tilskud til en ferie, en dejlig middag eller en fed bytur.

Hurtigt lån til studerende og unge

Er du studerende kan der af og til være lavvande på kontoen sidst på måneden. Med et hurtig lån, kan du igen få pengene på kontoen og nemt betale tilbage, når du får løn eller SU. Rigtig mange studerende er fx nødt til at låne penge, når de skal købe bøger, da det ofte er en stor udgift der kommer på én gang. Læs mere om studielivet her.

Hurtig lån uden sikkerhed

Du skal stille minimal sikkerhed, når du foretager et hurtig lån hos os. Du behøver altså ikke at have en stor indkomst eller lignende, da vi derimod prioriterer at udlåne penge til almindelige danskere, som kan have det lidt svært sidst på måneden. Vi kræver dog dokumentation i form af NemID, så forholdende stadig er på plads.

Sådan fungerer det

Er du fast besluttet på at optage et hurtig lån, skal du blot udfylde formularen ovenfor. Herefter gennemgår vi din ansøgning og kommer med en godkendelse eller afvisning, så hurtigt vi kan. Hvis du bekræfter vores lånetilbud, kan du have pengene på din konto et par dage efter.

Nemt overblik

I vores låneansøgning ovenfor har du altid et godt overblik over de omkostninger, der er forbundet med lånet, såsom kreditbeløb, tilbagebetalingsbeløb, kreditomkostninger, rente og ÅOP. På den måde sikrer både du og os, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser.

Fordele ved hurtig lån

Den primære fordel ved et hurtig lån ligger i navnet; det er hurtigt. Hvis du har brug for penge nu og her, er et hurtig lån den bedste mulighed du har. Når man vælger et hurtig lån er det typisk, fordi det ikke er mange penge man har brug for. Derfor er låneprocessen heller ikke så besværlig, da vi ikke behøver noget større baggrundstjek af din økonomi.

Ulemper ved hurtig lån

Selvom et hurtig lån er en rigtig god løsning for mange danskere, der mangler lidt luft i økonomien, er der også altid nogle ulemper forbundet ved at låne penge. Hvis du kan klarer dig igennem måneden uden at låne penge, vil det altid være den bedste mulighed. Men skal du bruge penge nu og her, er et hurtig lån en god mulighed. Husk dog at være opmærksom på tilbagebetalingsbeløbet, da der selvfølgelig vil blive lagt en rente ovenpå.

Læg et budget

En rigtig god idé, hvis du vil undgå at skulle låne et alt for højt beløb, er at lægge et budget. Hvis du får gjort det, vil du kunne få et bedre overblik over, hvor mange penge du har brug for. Måske kan du nøjes med 1.500 kr., fremfor 4.000 kr.

Hurtig lån under 18 år

Hvis du er under 21 år, kan du desværre ikke optage lån hos os. Vi har valgt at sætte denne grænse, da vi har tidligere erfaringer med, at ved denne grænse bliver lånet også betalt tilbage. Både du og vi er interesserede i, at lånet bliver betalt tilbage, og det hjælper denne aldersgrænse med til.

Hurtig lån på SMS

Der er rigtigt mange, der efterspørger hurtig lån på SMS, og det kan vi desværre ikke tilbyde. Dog er vores hjemmeside mobiloptimeret, så du kan gennemgå låneansøgningen fra din smartphone eller tablet på præcis samme måde som via din computer.

Hurtig lån uden NemID

Vi benytter NemID som led af låneansøgningen, da det giver en øget sikkerhed i forhold til dine personlige data. Der findes låneudbydere som ikke benytter NemID, og dem anbefaler vi dig at holde dig langt væk fra.

Hurtig lån gratis uden renter

Vi tilbyder desværre ikke lån uden renter, men til gengæld er vores renter lave. Hvis du ser en anden låneudbyder der tilbyder gratis lån, skal du være meget opmærksom på, hvad det næste lån koster. Ofte er det første billigt, men efterfølgende sætter de grænsen op. Hos MiniFinans er rente og ÅOP altid det samme, uanset, hvor mange lån du har foretaget hos os.

Hurtig lån trods RKI

Står du i RKI, tilbyder vi desværre ikke hurtig lån. Den primære årsag til dette er, at det ikke ville være ansvarligt for hverken dig eller os. Står man i RKI, har man typisk allerede flere ubetalte lån, og så er det sjældent en god idé, at starte endnu et. Læs vores artikel om at komme ud af RKI her.

Spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, og har du uddybende spørgsmål, eller helt andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er er hurtig lån?

Hurtig lån er betegnelsen for en type lån, hvor du får en hurtig udbetaling. Lånet bruges ofte i forbindelse med uforudsete udgifter sidst på måneden, hvor man ikke har råd til at betale, men får penge til at betale låne tilbage, når der kommer løn på kontoen.

Hvor hurtig er udbetalingen?

Vi prioriterer altid at håndtere låneansøgninger hurtigt, og du får som regel svar samme dag. Vi kan desværre ikke garantere, hvornår du får pengene på din konto, da det kommer an på, hvilken bank du har. Typisk går der dog kun 48 timer.

Hvem kan få hurtig lån?

For at få et hurtig lån hos MiniFinans, skal du være dansk statsborger, være fyldt 21 år og ikke være registreret i RKI. Vi har altså ikke nogen krav om, at du skal have en høj indkomst eller lignende.