Hurtig lån

Hurtig lån til dine ønsker

Lånebeløb: {{product.cleanAmount | toDkk}}

Låneperiode: {{installments}} måneder

**Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på {{installments}} mdr.
Oprettelsesgebyr: {{ product.establishmentFee | toDkk }} Henter... Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

 • Samlet kreditbeløb: {{product.cleanAmount | toDkk}} Henter...
 • Månedlig ydelse*: {{product.monthly | toDkk}} Henter...
 • Samlede
  kreditomkostninger:
  {{product.creditcost | toDkk}} Henter...
 • Samlet
  tilbagebetalingsbeløb:
  {{product.totalpayable | toDkk}} Henter...
 • Fast Debitorrente: {{product.interest | toPercantage}} Henter...
 • ÅOP: {{product.aop | toPercantage}} Henter...
 • Månedlig
  Administrationsgebyr:
  {{ monthlyFee }} kr. Henter...
 • Løbetid {{installments}} mdr Henter...
 • **Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på {{installments}} mdr.
  Oprettelsesgebyr: {{ product.establishmentFee | toDkk }} Henter... Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

  EU - Forbrugerkreditoplysninger

  Mere end 3.000 glade kunder

  “Hurtig og klar ekspedition…”
  “Hurtig og klar ekspedition. Fortræffelig service. Kan anbefales som et godt samarbejde”

  Jan Justesen – 2021

  Et hurtigt lån du kan bruge

  Har du brug for et hurtig lån? Hos MiniFinans.dk kan vi hjælpe dig godt på vej. Hos os har du mulighed for at ansøge om et hurtig lån fra 10.000 til 50.000 kroner på få minutter. Vi stiller vi ingen krav til dig og den sikkerhed du kan stille. Vores proces for lån er nem og hurtig.

  Når du ansøger hos os, skal du kun bruge et NemID, et betalingskort og et gyldigt telefonnummer. Dette sikre din ansøgning for svindel eller andre former for kriminalitet.
  Hvis vi har godkendt dig til dit ønskede lån, overfører vi pengene til din konto hurtigst muligt. Vi kan kreditvurdere dig hurtigere end din egen bank og derved vil du kunne låne hurtigere hos os end i banken. Læs mere om vores hurtige lån her og bliv guidet til den bedste løsning.

  Hos MiniFinans foregår hele låneansøgningen online. Vi kan derfor gøre hele processen hurtigere, end hvis du skulle tage et banklån, hvor processen er længere. Samtidig slipper du for at skulle forklare, hvad du vil bruge pengene på. Hele låneansøgningen om et hurtig lån fra MiniFinans foregår på nettet. Du skal altså hverken til nogle møder, have lange telefonopkald eller sende breve frem og tilbage. Vi har strømlinet processen så meget, som vi kan, for at gøre ansøgningen og processen nemmest for dig.

  Indholdsfortegnelse

  lån hurtigt, sikkert og nemt

  MiniFinans er registreret hos Finanstilsynet, har en fremragende score på Trustpilot og går generelt meget op i sikkerhed, kvalitet og brugervenlighed. Derfor kan vi garantere et hurtig lån, som er hurtigt, sikkert og nemt. Hvis du alligevel har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Hurtig lån op til 50.000 kroner

  Du kan nu låne mellem 10.000 kr. og op til 50.000 kr. hos MiniFinans. Dette har vi gjort for at skabe mere fleksibilitet i vores hurtig lån for både os og dig.

  Vi anbefaler dog ikke at du låner mere end du har brug for. Så holder du nemlig omkostningerne nede.

  Såfremt at du er godkendt til et lån, så laver vi en straksoverførsel til din konto og indenfor få minutter har du pengene på din konto.

  Hurtig lån 30 dage

  Du vælger helt selv, hvor hurtigt du vil betale pengene tilbage. Du betaler dine renter én gang om måneden, men selve lånet kan du sagtens indfri fra dag til dag. Der er derfor ingen bindingsperiode på vores lån. Hvis du vil være sikker på at få et billigt og hurtig lån, skal du vælge en kortere låneperiode.
  Grunden til at optage et hurtig lån er oftest, fordi man netop har brug for hurtige penge. Det forstår vi godt, og derfor prioriterer vi også altid ansøgninger til denne type lån hurtigt. Du vil typisk få svar på din låneansøgning med det samme og kan have pengene på din konto så hurtigt som muligt.

  Hurtigt lån - Lån penge til hvad som helst

  Når folk låner penge, så er det til forskellige behov. MiniFinans tilbyder lån, der udmærker sig til at gøre hverdagen lidt nemmere og mere overskuelig. Hos os kan du låne mellem 10.000 – 50.000 kroner, såfremt at du bliver kreditvurderet til dette. Disse lånebeløb er perfekte for dig, der står og mangler et mindre beløb hurtigt. Og hvilken måde er bedre til at låne penge hurtigt, end at gøre det online? Her er det nemt, smertefrit og overskueligt – og så behøver du ikke bruge unødvendig tid på ansøgningen.

  Hvad bruger folk et lån fra MiniFinans til?

  Uforudsete udgifter kender vi alle til og det er også derfor, mange af os godt kunne bruge lidt ekstra på kontoen sidst på måneden. Det kan være alt fra at opvaskemaskinen er gået i stykker eller at bilen skal have skiftet noget mekanisk. 

  Spontanitet er en væsentlig årsag til, at mange danskere låner penge hos os. Det kan være til alle mulige forbrugsgoder, som du bare må have. Der er oftest disse udgifter, som vi har sværest ved at få os selv til at købe. Du kan derfor få et hurtigt lån hos os, og forkæle dig selv.

  Elektronik er under konstant udvikling, og det er ikke billigt at holde sig opdateret med de nyeste modeller. Tager du derfor et lån, så er du altid med på moden.

   Rejser er noget, som vi alle drømmer os væk på. MiniFinans tilbyder lån, der passer perfekt til den gode rejse, når hverdagens stress skal afvikles. Tag et hurtig lån, og smut sydpå til sol og gode strande.

  Hurtig lån versus banklån

  Hvis du har brug for penge nu og her, er et hurtig lån den bedste mulighed. Hvis du skal igennem en bank for at få et lån, kræver det adskillige møder. Eksempelvis vil de gennemgå din økonomi og spørge ind til præcis, hvad du skal bruge pengene på – det kunne vi aldrig finde på hos MiniFinans. Start din ansøgning i dag hos os, du kan starte lige her.

  Hurtig lån vs banklån

  Sådan tager du et hurtigt lån hos MiniFinans

  Det er ikke svært at optage et lån hos MiniFinans. Faktisk gør vi meget ud af, at det skal være så brugervenligt som overhovedet muligt. Det betyder, at du kan forvente sublim service og overskuelighed, når det kommer til dine lån. Som udgangspunkt fungerer det hele online, men skulle du have problemer, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål. Du kan kontakte os på tlf. 71 71 88 88 mellem 9 – 17 i hverdage eller på mail kontakt@minifinans.dk. Selvom vi kun er på telefonen i hverdagene, kan du sagtens ansøge om lån på andre tidspunkter.

  Sådan foregår lån hos MiniFinans

  Start ansøgningen. Dette gør du på vores forside. Her har du overblik over vores låneberegner – du vælger også her hvor meget du vil låne. Du vil samtidig blive informeret omkring lånets pris i perioden.

  Udfyld personlig oplysninger. Du skal ved næste step udfylde dine personlig oplysninger, så vi kan lave profil til dig og så vi kan dobbelttjekke om alle oplysninger er korrekte.

  Samtykke til e-SKAT. Det er vigtig at du giver samtykke til e-SKAT, da vi skal lave en kreditvurdering – dette er helt gratis.

  Mulighed for tilvalg. Efter din kreditvurdering har du mulighed for at tilvælge forskellige produkter – ansøg og se dine muligheder!

  Underskriv lånekontrakt. Sidst men ikke mindst, skal du underskrive din lånekontrakt med NemID. Pengene vil automatisk blive sat til overførelse – dette kan tage 1-2 dage alt efter hvilken bank man har.

  Gør dine drømme til virklighed

  Med et hurtig lån på eksempelvis 25.000 kroner, kan du hurtigt gøre tilværelsen sjovere. Det kan både være for at betale nogle irriterende regninger med rykkergebyrer, som du endnu ikke har fået betalt (noget vi dog ikke anbefaler). Det kan også være til sjov og spas; såsom tilskud til en ferie, en dejlig middag eller en fed bytur.

  Hurtig lån til studerende og unge

  Hvis du studerende kan der af og til være lavvande på kontoen sidst på måneden. Med et hurtig lån, kan du igen få penge på kontoen og nemt betale tilbage, når du får løn eller SU. Rigtig mange studerende er f.eks. nødt til at låne penge, når de skal købe bøger, da det ofte er en stor udgift der kommer på én gang.

  online lån

  Hurtig lån uden sikkerhed

  Du skal stille minimal sikkerhed, når du foretager et hurtig lån hos os. Du behøver altså ikke at have en stor indkomst eller lignende, da vi derimod prioriterer at udlåne penge til almindelige danskere, som kan have det lidt svært sidst på måneden. Vi kræver dog dokumentation i form af NemID, så forholdene stadig er på plads.

  Sådan fungerer det

  Er du fast besluttet på at optage et hurtig lån, skal du blot udfylde formularen ovenfor. Herefter gennemgår vi din ansøgning og kommer med en godkendelse eller afvisning med det samme. Hvis du bekræfter vores lånetilbud, kan du have pengene på din konto et par dage efter. I vores låneansøgning ovenfor har du altid et godt overblik over de omkostninger, der er forbundet med lånet, såsom kreditbeløb, tilbagebetalingsbeløb, kreditomkostninger, rente og ÅOP. På den måde sikrer både du og vi, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser.

  Hvor mange penge kan jeg låne?

  Hos MiniFinans kan du låne mellem 10.000 – 50.000 kroner. Når du ansøger om et hurtig lån, kreditvurderer vi dig. Det gør vi for at sikre os, at du har mulighed for at tilbagebetale lånet til os, når låneperioden er færdig. Derfor er det ikke sikkert, at vi godkender dig til at låne et bestemt beløb, selvom vi har lånegaranti. Det betyder ikke, at du aldrig kan låne hos os, men at du måske har mulighed for at låne et mindre beløb, der passer bedre til din økonomi. Vi ønsker ikke, at du skal ende i gæld. MiniFinans vil blot hjælpe dig med at få råd til dine drømme.

  Fordele og ulemper ved hurtig lån

  Den primære fordel ved et hurtig lån ligger i navnet; det er hurtigt. Hvis du har brug for penge nu og her, er et hurtig lån den bedste mulighed du har. Når man vælger et hurtig lån er det typisk, fordi det ikke er mange penge man har brug for. Derfor er låneprocessen heller ikke så besværlig, da vi ikke behøver noget større baggrundstjek af din økonomi.
  Selvom et hurtig lån er en rigtig god løsning for mange danskere, der mangler lidt luft i økonomien, er der også nogle ulemper forbundet ved at låne penge. Hvis du kan klare dig igennem måneden uden at låne penge, vil det altid være den bedste mulighed. Men skal du bruge penge nu og her, er et hurtig lån en god mulighed. Husk dog at være opmærksom på tilbagebetalingsbeløbet, da der selvfølgelig vil blive lagt en rente ovenpå.

  Du kan sagtens tage et hurtig lån, også selvom du har eksisterende gæld. Eksempelvis har den gennemsnitlige dansker over 91.500 kr. i gæld – og man kan med fordel samle flere lån for at få en lavere rente.
  (Kilde: Bankly)

  Læg et budget

  En rigtig god idé, hvis du vil undgå at skulle låne et alt for højt beløb, er at lægge et budget. Hvis du får gjort det, vil du kunne få et bedre overblik over, hvor mange penge du har brug for. Måske kan du nøjes med 12.000 kr., frem for 30.000 kr.

  Hurtig lån under 21 år

  Hvis du er under 21 år, kan du desværre ikke optage lån hos os. Vi har valgt at sætte denne grænse, da vi har tidligere erfaringer med, at ved denne grænse bliver lånet også betalt tilbage. Både du og vi er interesserede i, at lånet bliver betalt tilbage, og det hjælper denne aldersgrænse med til.

  Hurtig lån på SMS

  Der er rigtigt mange, der efterspørger hurtig lån på SMS, og det kan vi desværre ikke tilbyde. Dog er vores hjemmeside mobil optimeret, så du kan gennemgå låneansøgningen fra din smartphone eller tablet på præcis samme måde som via din computer.

  Hurtig lån gratis uden renter

  Vi tilbyder desværre ikke lån uden renter, men til gengæld er vores renter lave. Hvis du ser en anden låneudbyder der tilbyder gratis lån, skal du være meget opmærksom på, hvad det næste lån koster. Ofte er det første billigt, men efterfølgende sætter de grænsen op. Hos MiniFinans er rente og ÅOP altid det samme, uanset, hvor mange lån du har foretaget hos os.

  Hurtig lån trods RKI

  Står du i RKI, tilbyder vi desværre ikke hurtig lån. Den primære årsag til dette er, at det ikke ville være ansvarligt for hverken dig eller os. Står man i RKI, har man typisk allerede flere udbetalte lån, og så er det sjældent en god idé, at starte endnu et. Læs vores artikel om at komme ud af RKI her.

  Spørgsmål & Svar

  Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Vi har svaret på dem, så godt vi kan, og har du uddybende spørgsmål, eller helt andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Hvad er er hurtig lån?

  Hurtig lån er betegnelsen for en type lån, hvor du får en hurtig lån udbetaling. Lånet bruges ofte i forbindelse med uforudsete udgifter sidst på måneden, hvor man ikke har råd til at betale, men man har mulighed for at betale lånet tilbage, når man modtager løn igen.

  Hvor hurtig er udbetalingen?

  Vi prioriterer altid at håndtere låneansøgninger hurtigt, og du får svar med det samme. Vi kan desværre ikke garantere, hvornår du får pengene på din konto, da det kommer an på, hvilken bank du har.

  Hvem kan få hurtig lån?

  For at få et hurtig lån hos MiniFinans, skal du være dansk statsborger, være fyldt 21 år og ikke være registreret i RKI. Vi har altså ikke nogen krav om, at du skal have en høj indkomst eller lignende.

  Hurtig udbetaling – dette skal du opfylde for et hurtigt lån

  MiniFinans er en virksomhed, der stræber efter, at du kan have pengene udbetalt på din konto så hurtigt som muligt. Vi ved godt, at du har brug for pengene med det samme, så derfor kan du altid forvente, at vi holder, hvad vi lover. Vi udbetaler pengene til tiden, og efter den låneaftale, der er indgået. Men for at kunne få en hurtig udbetaling, skal du også overholde vores lånevilkår.

  Dette skal du opfylde for at kunne låne hos MiniFinans

  check-ic    Du skal være 21 år og myndig

  check-ic    Dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse

  check-ic    En aktiv e-mailadresse

  check-ic    En dansk bankkonto

  check-ic    Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret

  Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig

  Efter at du har ansøgt om et lån gennem MiniFinans og såfremt du er godkendt, vil dit lån sendes til udbetaling. Lånet udbetales normalt indenfor 2 dage. Hvis der ønskes udbetaling af lånet indenfor få minutter, koster dette 149 kr. som fordeles over lånets løbetid og opkræves særskilt.

  Hos MiniFinans kan du maksimalt låne 50.000 kr. Du kan ansøge om 10.000-50.000 kroner, men vil altid blive tilbudt et lånebeløb af os, udfra din kreditvurdering. Du kan optage dit lån hos MiniFinans, såfremt du er minimum 21 år samt ikke er registreret i RKI.

  Din månedlig ydelse bliver betalt via det betalingskort du har tilmeldt. Kan ydelsen, uanset årsag, ikke trækkes på kortet udsendes en faktura til din e-mail med betalingsfrist; Straks. Ved udsendelse af faktura pålægges fakturagebyr 35 kr., som opkræves sammen med ydelsen.

  Hvis der ønskes at nedbringe sit lån yderligere, skal dette ske via FIK indbetaling. Du kan se dine betalingsmuligheder på din profil.

  Læs mere om priser og gebyrer her:
  Prisliste

  Du kan betale tilbage når som helst. Bemærk at hvis du får brug for din 14 dages fortrydelsesret skal du kontakte os skriftligt på kontakt@minifinans.dk.

  Hvis du ikke har godkendt din låneansøgning, så vil den annullere sig selv efter 90 dage. Hvis du har bekræftet den, men du ikke har fået beløbet udbetalt så kontakt os venligst på kontakt@minifinans.dk.