Har du råd til din fritid? Hos MiniFinans hjælper vi dig (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Har du råd til din fritid? Ellers få det her

Har du råd til din fritid? Ellers få det her

Har du råd til din fritid? Ellers få det her

Har du råd til din fritid?

Din fritid er kostbar, og derfor er det vigtigt at have råd til den. Det er her du lader op, kan slappe af, være dig selv, og få et frirum fra dit travle arbejdsliv.

Nogle mennesker nyder at bruge deres fritid på at rejse, andre har en hobby de dyrker som f.eks. fotografi. Fælles for det hele er dog, at fritiden ikke nødvendigvis er billig at holde, men den er alligevel yderst dyrebar for dig.

Prioriter din fritid

Hvis ikke du kan gøre det du nyder i din fritid, så vil det afspejle sig i resten af dit liv. Så hvorfor gå på kompromis? 

I din egen tid har du mulighed for at kunne prøve en ny hobby, du kan tage et madlavningskursus. Eller du kan genoptage en gammel interesse, og fordybe dig i den på ny. Det er bare vigtigt at du udnytter din den. Hvis du føler din fritid bliver brugt på arbejde, så har du ikke et frirum, og frirummet er vigtigt at have for at samle energi og få overskud igen. 

Brug for ekstra råderum i fritiden?

Gør det du synes, og føler er det rigtige for dig, og hvis ikke du har råd til det lige nu og her, så fortvivl ikke, du kan nemlig låne pengene hos MiniFinans og få det økonomiske råderum der skal til, for at du altid har overskud til de mere tunge arbejdsopgaver.

Hos MiniFinans forstår vi at din fritid er personlig, og vi stiller ikke spørgsmål til, hvad du bruger den på. Derfor kan du trygt ansøge om et lån hos os, hvis du føler din fritid mangler et ekstra økonomisk råderum. Du kan som førstegangslåner højest låne 4.000 kr. Men selv et mindre beløb, kan betyde en enorm forskel i det samlede billede. Er du nysgerrig på MiniFinans, så kan du lære mere her.

Husk dog, at du kun skal låne pengene, hvis det er absolut nødvendigt, og du ikke har andre muligheder end et lån.

Lån penge hos MiniFinans her