Leder du efter et gratis lån?

De fleste mennesker oplever på et tidspunkt at få brug for at tage et gratis lån (også kendt som rentefrit lån), eller en anden form for minilån. Men hvad skal du overveje? Og hvad skal du vælge? Her finder du en liste over, hvad vi som låneudbyder kan tilbyde dig, i forhold til gratis lån og kviklån. Her kan du også læse om, hvad du kan forvente dig som kunde. Plus hvorfor det altid vil være en fordel at tage minilån hos os, fremfor hos bankerne.   

 

Mangler du penge? Få et gratis lån

Mange mennesker oplever at stå i en situation, hvor de mangler lidt penge sidst på måneden. Her er det for mange oplagt at tage et kviklån, minilån eller SMS lån. Det som folk oftest leder efter, er det der, i folkemunde, bliver kaldt for gratis lån. Dette er dog et fænomen, som kun findes i meget lille omfang i Danmark. Der er her tale om mulighed for at låne maks 4.000 kroner, hvilket for mange mennesker ikke er tilstrækkeligt. Oftest er der behov for et større lån.

Hos MiniFinans udlåner vi 3.000 til 20.000 kroner både trygt og hurtigt. Vi er stolte af at kunne sige, at vi er billigere end de traditionelle banker. Specielt når det drejer sig om et mindre lån i en kort låneperiode. Vi har lavet en analyse blandt flere af de største danske banker, og der ligger vi som en af de absolut billigste låneudbydere.

 

Gratis lån og kviklån hos MiniFinans

For at et lån kan være et gratis lån, kræver det at lånet hverken har renter eller gebyrer. Du skal således kunne låne beløbet, og kun betale præcis samme beløb tilbage. Dette kan dog kun lade sig gøre for meget små beløb, der simpelthen ikke dækker behovet.
Gratis lån er derfor sjældent den bedste mulighed, da der er alt for mange begrænsninger. Der er her MiniFinans.dk kommer ind i billedet. Vi tilbyder i stedet et nemt og sikkert lån, som bliver understøttet af vores samarbejdspartner NemID, som har til formål at sikre at ingen kan tage et lån i dit navn. Når du har godkendt din lånekontrakt, bliver pengene overført til din konto inden for få minutter, dette gør vi via en straksoverførsel. Dette sker, for at du kan få hurtig adgang til pengene.

Hos MiniFinans er det gratis for dig at oprette et kviklån. Vi har ingen stiftelsesomkostninger, så det eneste du skal betale er renteomkostningerne, som andre låneudbydere og banker også inddrager. Uden stiftelsesomkostningerne mener vi, at det bliver mere gennemsigtigt at være kunde hos MiniFinans.

 

Dansk lovgivning rettet mod gratis lån og kviklån

I de tilfælde hvor du vælger at oprette et gratis lån eller kviklån, som det er muligt hos os, er der visse regler vi skal overholde. Forbrugerombudsmanden har valgt at det i Danmark skal fremgå tydeligt, hvad et lån vil koste dig årligt. Du vil derfor kunne se, hvad den månedlige rente lyder på.

MiniFinans er billigere end flere af de traditionelle banker, når det kommer til at låne penge i en kort låneperiode med et lånebeløb på få tusinde kroner. MiniFinans har lavet en analyse blandt flere af Danmark største banker og viser faktisk at være væsentlig billigere.

 

Er gratis lån noget for dig?

Inden du ansøger om et lån hos MiniFinans, er det vigtigt, at du overvejer, hvad du skal bruge pengene til. Men også hvordan du bruger dem for at opnå det mål, du har med dem.
Vi har lavet en oversigt for at fastlægge om du egner dig til at tage et lån hos MiniFinans.

Du er egnet til at låne hos MiniFinans

  • Du skal betale en uforudset udgift
  • Du ved, at du er i stand til at betale lånet tilbage
  • Du opfylder vores lånevilkår

Før du ansøger et lån hos MiniFinans

  • Læs vores lånevilkår grundigt igennem
  • Overvej hvor stort beløb du skal bruge
  • Tænk dig om en ekstra gang

Med disse ting i baghovedet, vil du være godt klædt på til at låne penge online gennem MiniFinans. Hos MiniFinans, opfordrer vi altid vores kunder til at låne med omtanke, og det gør vi for at sikre en god oplevelse hos kunden. Men ligesom det er vigtigt for kunderne at overveje deres lån, inden de indgår det, er det vigtigt for MiniFinans.dk også at tage ansvar.  Det gør vi ved at sikre os, at det er let og tilgængeligt at låne pengene. Og at de bliver overført hurtigt efter ansøgningen er godkendt, og at det hele foregår på en sikker måde. Vores kunder skal føle sig trygge!

 

Hvordan låner du penge hos MiniFinans

For at skabe et let og tilgængeligt overblik over låne proceduren, kommer der her en kort oversigt:

Du kan låne op til 20.000 kroner. → Vi har ingen åbningstider →  Du kan ansøge om et lån døgnet rundt → Få svar med det samme og så er pengene på vej ind på din konto. Når du optager et lån hos MiniFinans, opretter du samtidig en MiniFinans-profil. Her har du overblikket over dine lån, lånevilkår, samt dine personlige oplysninger, så vi nemt kan kommunikere med dig.

 

Afdragsperiode på vores lån

Du kan altid betale når det passer dig. Det er muligt for dig at tage lån med en tilbagebetalingsperiode fra 1 dag og over en periode på op til 12 måneder. Du kan altid beslutte dig for at betale dit lån tidligere og det er vigtigt, at du selv er tilfreds med den plan, der bliver lagt.

Hos MiniFinans er det altså vigtigt for os, at du ikke blot føler dig tryg ved selve oprettelsen. Du skal også føle dig tryg ved afviklingen. At låne penge kan sommetider virke som en stor beslutning, med mange, ting der skal holdes for øje. Hos MiniFinans har vi prøvet, at gøre det let og overskueligt hele vejen igennem. Samtidig er det vigtigt for os, at der aldrig opstår tilfælde af snyd. Derfor har vi i samarbejde med NemID skabt et system, hvor vi altid kan være sikre på, at kun du kan oprette et lån i dit navn.

 

Gratis lån og online lån, der fører dig til dine drømme

Er det lige en ny cykel, en bryllupsgave, togbilletten hjem til jul eller en rejse, der står øverst på listen? Vi hjælper dig med det hele, og stiller aldrig spørgsmål til, hvad du bruger dine penge på. Vi forstår at det indimellem blot er det lille puf, der skal til, for at du opnår dine idealer, og vi vil gerne bane vejen for dig.

Vi kender det alle sammen. Den sidste manglende del af puslespillet, for at det hele går på. Og alle har prøvet at stå i en situation, hvor det ville lette det hele, hvis vi kunne skaffe bare et par tusind kroner inden d. 1. Det er netop det, vi giver plads til. Vi låner dig penge, så du kan komme godt videre med dine projekter. Og vi sørger for at det bliver en god process. Trygheden og hastigheden er en høj prioritet, og vi forstår, at ofte er tid penge. Derfor åbner vi op for muligheden for, at pengene står klar på din konto allerede efter 1 hverdag. Og så håber vi bare, at du får stor glæde af dit lån!

Det har aldrig været nemmere. Bare indsend ansøgningen her.