Gratis lån ▷ Hvad skal du overveje, og hvad skal du vælge? Få svar her ✓
Logge Ind
   

Gratis lån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

 • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
 • Lånebeløb
 • Låneperiode: dage30
 • Tilbagebetaling d. :
 • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
 • Tilbagebetaling (1 ydelse)
 • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
 • Rentebeløb
 • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Gratis lån

De fleste mennesker oplever på et tidspunkt at få brug for at tage et gratis lån (også kendt som rentefrit lån), eller en anden form for minilån. Men hvad skal du overveje? Og hvad skal du vælge?

Her finder du en liste over, hvad vi som låneudbyder kan tilbyde dig, i forhold til gratis lån og kviklån. Her kan du også læse om, hvad du kan forvente dig som kunde. Plus hvorfor det altid vil være en fordel at tage minilån hos os, frem for hos bankerne.   

Mange mennesker oplever at stå i en situation, hvor de mangler lidt penge sidst på måneden. Her er det for mange oplagt at tage et kviklån, minilån eller sms-lån. Det som folk oftest leder efter, er det der, i folkemunde, bliver kaldt for gratis lån. Dette er dog et fænomen, som kun findes i meget lille omfang i Danmark. Der er her tale om mulighed for at låne maks 4.000 kr., hvilket for mange mennesker ikke er tilstrækkeligt. Oftest er der behov for et større lån. Hos MiniFinans udlåner vi fra 0-12.000 kr både trygt og hurtigt.

Hos MiniFinans er vi stolte af at kunne sige, at vi er billigere end de traditionelle banker. Specielt når det drejer sig om 30 dages lån op til 4.000 kr.

Vi hos MiniFinans har lavet en analyse blandt flere af de største danske banker, og der ligger vores lån som et af de absolut billigste lån.

Gratis lån og kviklån hos MiniFinans

For at et lån kan være et gratis lån, kræver det at lånet hverken har renter eller gebyrer. Du skal således kunne låne beløbet, og kun betale præcis samme beløb tilbage. Dette kan dog kun lade sig gøre for meget små beløb, der simpelthen ikke dækker behovet.

Gratis lån er derfor sjældent den bedste mulighed, da der er alt for mange begrænsninger. Der er her MiniFinans.dk kommer ind i billedet. Vi tilbyder i stedet et nemt og sikkert lån, som bliver understøttet af vores samarbejdspartner NemID, som har til formål at sikre at ingen kan tage et lån i dit navn. Når ansøgningen er godkendt, bliver pengene overført til din konto inden 48 timer. Dette sker, for at du kan få hurtig adgang til pengene. Samtidig med at vi overholder reglerne for 48 timers betænkningstid, der er lovpligtigt i Danmark.    

Hos MiniFinans er det gratis for dig at oprette et kviklån. Vi har ingen stiftelsesomkostninger, så det eneste du skal betale er renteomkostningerne, som andre låneudbydere og banker også inddrager. - Uden stiftelsesomkostningerne, mener vi at det bliver mere gennemsigtigt at være kunde hos MiniFinans.

Dansk lovgivning rettet mod gratis lån og kviklån

I de tilfælde hvor du vælger at oprette et gratis lån eller kviklån, som det er muligt hos os, er der visse regler vi skal overholde. Forbrugerombudsmanden har valgt at det i Danmark skal fremgå tydeligt, hvad et lån vil koste dig årligt. Det er i dette tilfælde temmelig misvisende, da vi kun har lån, der strækker sig over maks 30 dage. Det ville derfor være bedre, her kun at vise den månedlige rente, da dette ville give et langt tydeligere billede af dit lån.

MiniFinans er billigere end flere af de traditionelle banker, når det kommer sig til lån på 30 dage, ved beløb op til 4.000 kr. MiniFinans har lavet en analyse blandt flere af Danmark største banker og viser faktisk at være væsentlig billigere.

Er gratis lån noget for dig?

Inden du ansøger om et lån hos MiniFinans, er det vigtigt, at du overvejer, hvad du skal bruge pengene til. Men også hvordan du bruger dem for at opnå det mål, du har med dem.
Vi har lavet en oversigt for at fastlægge om du egner dig til at tage et lån hos MiniFinans.

Du er egnet til at låne hos MiniFinans

 • Du skal betale en uforudset udgift
 • Du ved, at du er i stand til at betale lånet tilbage
 • Du opfylder vores lånevilkår

Før du ansøger et lån hos MiniFinans

 • Læs vores lånevilkår grundigt igennem
 • Overvej hvor stort beløb du skal bruge
 • Tænk dig om en ekstra gang

Med disse ting i baghovedet, vil du være godt klædt på til at låne penge online gennem MiniFinans.

Hos MiniFinans, opfordrer vi altid vores kunder til at låne med omtanke, og det gør vi for at sikre en god oplevelse hos kunden. Men ligesom det er vigtigt for kunderne at overveje hvad der er det bedste lån for dem, inden de indgår det, er det vigtigt for MiniFinans.dk også at tage ansvar.

Det gør vi ved at sikre os, at det er let og tilgængeligt at låne pengene. Og at de bliver overført hurtigt efter ansøgningen er godkendt, og at det hele foregår på en sikker måde. Vores kunder skal føle sig trygge!

Hvordan låner du penge hos MiniFinans

For at skabe et let og tilgængeligt overblik over låne proceduren, kommer der her en kort oversigt:

Du kan låne op til 12.000 kr. → Vi har ingen åbningstider →  Du kan ansøge om et lån døgnet rundt → Få svar med det samme og så er pengene på vej ind på din konto.

Når du optager et lån hos MiniFinans, opretter du samtidig en MiniFinans-profil. Her har du overblikket over dine lån, lånevilkår, samt dine personlige oplysninger, så vi nemt kan kommunikere med dig.

Du kan altid betale når det passer dig. Det er muligt for dig at tage lån med en tilbagebetalingsperiode fra 5-30 dage. Du kan altid beslutte dig for at betale dit lån tidligere, og det er muligt for dig at forlænge dit lån yderligere 7, 14 eller 30 dage. Det er altså helt op til dig selv, hvilken tilbagebetalings model du vælger. Og det er vigtigt, at du selv er tilfreds med den plan, der bliver lagt. Hos MiniFinans er det altså vigtigt for os, at du ikke blot føler dig tryg ved selve oprettelsen. - Du skal også føle dig tryg ved afviklingen.
At låne penge kan sommetider virke som en stor beslutning, med mange, ting der skal holdes for øje, men hos MiniFinans har vi prøvet at gøre det let og overskueligt hele vejen igennem.

Samtidig er det vigtigt for os, at der aldrig opstår tilfælde af snyd. Derfor har vi i samarbejde med NemID skabt et system, hvor vi altid kan være sikre på, at kun du kan oprette et lån i dit navn.

Gratis lån og online lån, der fører dig til dine drømme

Er det lige en ny cykel, en bryllupsgave, togbilletten hjem til jul eller en rejse, der står øverst på listen? Vi hjælper dig med det hele. Vi stiller aldrig spørgsmål til hvad, du bruger dine penge på. Vi forstår at det indimellem blot er det lille puf, der skal til, for at du opnår dine idealer, og vi vil gerne bane vejen for dig. Vi kender det alle sammen, den sidste manglende del af puslespillet, for at det hele går på. Og alle har prøvet at stå i en situation, hvor det ville lette det hele, hvis vi kunne skaffe bare et par tusind kroner inden d. 1. Det er netop det, vi giver plads til. Vi låner dig penge, så du kan komme godt videre med dine projekter. Og vi sørger for at det bliver en god process. Trygheden og hastigheden er en høj prioritet, og vi forstår, at ofte er tid penge. Derfor åbner vi op for muligheden for, at pengene står klar på din konto, ikke senere end, 48 timer efter godkendelsen af din ansøgning. - Og så håber vi bare, at du får stor glæde af dit lån!

Det har aldrig været nemmere. Bare indsend ansøgningen her.