Mangler du et gratis kviklån? Vi hjælper dig til det rette lån til dine behov ✅
Existing Users Log In
   

Gratis kviklån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Mangler du et gratis kviklån?

Det går hurtigt i dagens Danmark, og der er hele tiden tilbud på masser af gode ting – men de koster! Hvis det kniber med pengene sidst på måneden, går du også og drømmer om et gratis kviklån? Hvad enten det er til en rejse til syden eller et festligt arrangement, så er der hjælp at hente. Det siges at de bedste ting i livet er gratis – men er det muligt at få et gratis kviklån?

 

MiniFinans tilbyder Danmarks måske bedste lån

Der tilbydes gratis kviklån flere steder, men det er som regel kun til førstegangs lånere. Derefter koster de gratis kviklån penge ligesom alle andre former for lån – og ofte mere! Hos MiniFinans har vi valgt at fokusere på kvalitet over kvantitet, med faste lave renter du kan regne med. Uanset hvad du skal låne til, så læs videre her - vi hjælper dig til det rette lån til dine behov.

 

Hvor meget kan jeg låne?

Hos MiniFinans kan du låne alt fra 3.000-12.000 kr. alt efter hvor meget du skal bruge. Første gang du benytter vores ydelser kan du dog maksimalt låne 4.000 kr. som en ’smagsprøve’. Derefter kan du ansøge om lån op til 12.000 kr. gennem din personlige profil på MiniFinans. Har du ansøgt og gerne vil ændre lånebeløbet før det bliver udbetalt er det bare at sende os en e-mail.

 

Hvor hurtigt får jeg svar på min låneansøgning?

Hos MiniFinans går vi meget op i at det ikke skal være besværligt at tage et lån. Selve ansøgningen tager kun to minutter af din tid, da du kun skal udfylde nogle få oplysninger – vi klarer resten! Vores system kreditvurderer dig automatisk baseret på dit NemID, så du har svar indenfor mindre end ti sekunder. Vi benytter os af de oplysninger vi får gennem dit NemID for at kreditvurderer dig til et lån.

 

Hvor lang tid går der før, jeg har pengene på min konto?

Når din ansøgning er blevet godkendt går der blot 48 timers før du kan bekræfte dit lån.

NB! De 48 timers ventetid er grundet en ny dansk lov der trådte i kraft 1. januar 2017.

Du får selvfølgelig en e-mail med dit lånedokument og vilkår for lånet som du kan referere til. Så snart du har bekræftet dit lån overfører vi beløbet til din Nem-konto så de er klar til brug. Dette kan tage 1-2 hverdage alt efter hvilken bank du bruger – vi bruger selv Handelsbanken.

 

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

En af de mange fordele ved at tage et lån hos MiniFinans er at du ikke skal stille nogen sikkerhed. Det er også en af grundende til at vi kan give dig svar på din ansøgning, da processen er nemmere. Det vi kigger på er din økonomiske status gennem e-Skat, samt dine månedlige indtægter og udgifter. På denne måde kan vi bedst vurdere om en kunde er i stand til at betale deres lån tilbage.

 

Kan jeg optage flere lån på samme tid?

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at optage mere end et lån ad gangen hos MiniFinans. Som en del af selskabet Finans 247 betyder det at du ej heller samtidigt kan låne penge hos Kassekreditten. Dette betyder ikke at du ikke kan tage mere end et lån – du skal bare betale det første af først. Det er selvfølgelig muligt at optage lån andre steder, men vi fraråder at have mere end et aktivt lån ad gangen.

 

Er der nogen risiko ved at låne?

Nej, vi går meget op i sikkerhed, hvilket er en af grundene til at vi har valgt at bruge NemID. Det betyder at der ikke er nogen andre end dig der kan optage lån i dit navn. Skulle du alligevel mistænke nogen for at have fået fat i dit NemID og misbrugt det, så ring! Vi vil gøre vores bedste for at samarbejde med politiet og sørge for at sagen bliver opklaret.

 

Vær opmærksom på lidt for gode tilbud…

Sikkerhed på nettet er en af de vigtigste ting at huske på, specielt når penge er involveret. Der er som sagt mange tilbud om gratis kviklån på markedet, men det er ikke alle der er lige hæderlige. Derfor opfordrer vi vores kunder til at fokusere på kvalitet frem for tilbud der er for gode til at være sande. MiniFinans er et anmelderrost selskab der har mange glade og tilfredse kunder i hele Danmark. Men tag ikke vores ord for det! Kig hellere på sider som Trustpilot og se hvad de siger om os.

Hastighed, lethed og god service er de ting vi er bedst kendt for – og det er vi stolte af!

 

Kan jeg bruge pengene på hvad som helst?

Ligesom vi ikke kræver at du stiller sikkerhed for lånet, stiller vi heller ikke nogle spørgsmål til dit lån. Dog fraråder vi altid at du bruger dit lån hos MiniFinans til at betale et andet lån af!

 

Kan jeg forlænge mit lån?

Når du ansøger om lån hos os vælger du en løbetid på 5-30 dage, alt efter dit behov. Skulle det ske at du alligevel har brug for mere tid når løbetiden er ovre, kan vi sagtens hjælpe. Inde på din personlige profil kan du forlænge løbetiden med 7, 14 eller 30 dage mod et ekstra gebyr. Du har også mulighed for at ringe til vores kundeservice og bede dem om hjælp til dette.

 

Hvilke krav skal jeg opfylde for at kunne låne?

Hos MiniFinans har vi sat en aldersgrænse på 21 år for at kunne optage et lån hos os. Derudover skal du også have et dansk CPR-nummer, dansk adresse og adgang til NemID. Du skal selvfølgelig også have en konto vi kan udbetale til, samt et mobilnummer og en e-mailadresse.

Som en del af vores ansvarsfulde lånepolitik udsteder vi desværre ikke lån til folk der er i RKI.

 

Lån nu og giv drømmene vinger allerede i dag

Hvad venter du på? Som du kan se er det nemt at ansøge, hurtigt at få svar og få krav! Hverdagsdrømmene har aldrig været tættere på end de er lige nu! - Kom direkte igang med dit lån via vores ansøgningsskema her!