Gør vinteren sjovere ▷ MiniFinans hjælper dig gennem vinteren (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Gør vinteren lidt sjovere! – Kom igennem mørket med lidt ekstra på kontoen

Gør vinteren lidt sjovere! – Kom igennem mørket med lidt ekstra på kontoen

Gør vinteren lidt sjovere! – Kom igennem mørket med lidt ekstra på kontoen

 

Gør vinteren sjovere!

Januar/Februar kan nemt gøres sjovere. De mørke vintermåneder skriger ikke ligefrem  fest og farver, og ovenpå julens festligheder og fråseri, er januar for mange en måned hvor der skal spinkles og spares. Oven i dette er det danske vinter-vejr gråt og mørkt, og udsigten til sol og sommer er stadigvæk mange måneder væk. Om det er fordi der er et hul i din økonomi efter decembers udskejelser, eller det er fordi du har brug for at gøre din vinter bare en lille smule sjovere, så kan et minilån være lige det du står og mangler for at komme igennem vinteren.

Forkæl dig selv i den mørke tid

Du har måske brug for en ny garderobe til at få smilet frem? Eller en anden make-over til at komme igennem den mørke tid. Er det nu du skal have den nye frisure, eller de fede sneakers du har gået at kigget på? Nogle gange skal der ikke særlig meget til at løfte humøret.

Hvad end DU har brug for, for at komme igennem vinteren, kan et minilån fra MiniFinans være din redning. Hos MiniFinans skal du ikke stå til regnskab for hvordan du har tænkt dig at bruge dine penge – det er helt op til dig.

Ansøg om lån – fra sofaen eller på farten

Du kan nemt ansøge om et lån – Om det er fra sofaen eller på farten fra eksempelvis din telefon, er processen nem og hurtig. Ansøgningen bliver behandlet indenfor et kvarter. Herefter skal du godkende lånet via din profil efter 48 timer, og så vil pengene være tilgængelige på din konto. Du behøver ikke snakke med din bank eller gå igennem en lang ansøgningsproces. Hos MiniFinans ansøger du nemt via dit NemID. Godkendes du til et lån, bliver pengene sat ind på din Nemkonto – nemmere bliver det ikke!

Ansøg nu om op at låne op til 4.000 kr. til at gøre vinteren sjovere. Kom nemmere igennem den mørke tid. Ansøg om lån – Klik her