Gode råd om at låne penge: Hvorfor vente til den 1.? (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Gode råd om at låne penge

Gode råd om at låne penge

Gode råd om at låne penge

Gode råd om at låne penge

Før du tager et hvilken som helst lån skal du gøre dig nogle grundige overvejelser omkring dit lånebehov samt dine lånemuligheder. Sæt dig ind i dine muligheder for at låne penge.
Det vigtigste spørgsmål at stille dig selv er hvad pengene skal bruges til. Er det nødvendigt for dig at tage lånet, eller skal lånet bruges på noget som du egentlig ikke rigtig behøver eller har brug for? Det kan virke indlysende at du skal tænke over formålet med lånet, men det er ikke desto mindre vigtigt at du gør dig låneformålet klart.

Kan du tilbagebetale lånet rettidigt?

Du skal herefter overveje om du har mulighed for at tilbagebetale lånet indenfor den ønskede låneperiode. Hvis du vurderer at det vil være svært for dig at tilbagebetale lånet inden for 30 dage, skal du nøje overveje om et kvik lån er den rigtige løsning for dig. Det kan være at der er andre lånemuligheder, der passer bedre til den situation du står i.
Vurderer du derimod at du godt kan tilbagebetale lånet indenfor perioden, kan et kvik lån fra MiniFinans være en god løsning til uforudsete udgifter eller spontane oplevelser.

Et minilån kan være en stor hjælp

Står du med en mulighed som er for god til at afslå? Eller en overraskende regning, der skal betales her og nu? Et minilån kan være en god måde at gå ind og udfylde et pressende finansielt behov. Mini- eller kvik lånene er således en god mulighed til kortfristede mindre lånebeløb, hvor behovet for ekstra penge er akut. Hos MiniFinans tror vi ikke på at man altid ’behøver’ at vente til den 1. Der skal være plads til spontanitet og frihed.

Lån lige nu op til 4.000 kr. første gang du låner hos MiniFinans. Ansøg nemt og hurtigt via dit NemID.

Lån penge ved at klikke her