Gældssanering og privatøkonomi – Hvordan kan MiniFinans hjælpe?

Oplever du, at der er lavvande i din privatøkonomi? Har du økonomiske problemer og overvejer om gældssanering er din eneste vej ud? Du bør genoverveje situationen nøje, eftersom livet ikke just er en dans på roser, hvis du bliver godkendt til gældssanering.

Der er mange som tror, at bare fordi de har økonomiske vanskeligheder, er det lig med, at de kan få nedsat eller fjernet gælden helt. Det er ikke tilfældet, og virkeligheden er, at det er langt de færreste, der ansøger om gældssanering, der bliver godkendt. Bliver du godkendt til gældssanering, kan du se frem til et halvt årti med en utrolig stram økonomi, hvor du skal betale et beløb til kreditorerne hver måned. Det bliver en tid, hvor du ikke har råd til meget til dig selv. Derfor er gældssanering ikke en fribillet ud af dårlige økonomiske beslutninger. Det er derfor en bedre løsning at forsøge, at komme ud af sine økonomiske problemer, og det er der forskellige måder at gøre på.

 

Få styr på gældssanering

Regninger og gældspapirer der ikke bliver betalt i tide, går hen og bliver dyrere og dyrere. Jo længere du venter med at betale, des værre bliver det. Det er derfor en god idé at prioritere sine betalinger, så det havner de steder, hvor det er mest kritisk. Omvendt kan det være smart at indfri mindre gæld først, hvorefter disse så ikke går hen og bliver større.

Nogle gange kan det være nødvendigt, at optage et lån for at indfri et andet. Selvom det ikke altid er noget, som vi hos MiniFinans mener er en god ide, kan det være nødvendigt, hvis du ikke har lyst til at leve på et stramt budget under gældssanering.

Du kan derfor læse herunder, hvordan MiniFinans kan hjælpe dig videre i økonomisk lavvande, og hvorfor et online lån måske er noget for dig. Såfremt du har spørgsmål til lån eller bare er interesserede i, hvad vi kan tilbyde, så er du velkommen til at tage kontakt til MiniFinans mellem 9 – 17 i hverdage på tlf. 71 71 88 88 eller mail kontakt@minifinans.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på vores hjemmeside.

 

Gældssanering – Hvad kan du låne hos MiniFinans?

MiniFinans er et danskejet lånefirma, der er et brand under Finans247 ApS. Vi tilbyder en rækker kviklån til personer, der har brug for et ekstra indspark i deres økonomi til at betale uventede regninger, supplere feriebudgettet og tilfredsstille forbrugsabstinenser.

Hos MiniFinans kan du låne mellem 3.000 og 20.000 kroner. MiniFinans går meget op i, at du ikke sidder i gæld for lang tid. Derfor tilbyder vi også korte låneperioder, så du kan låne igen til dine drømme inden for kort tid. Vi tilbyder låneperiode mellem 1 dag og oven en periode på op til 12 måneder.

 

Hvad kan man bruge et lån hos MiniFinans til?

Du kan bruge et lån hos MiniFinans til mange ting, og hvis du har overvejet gældssanering som udvej fra dine økonomiske problemer, så kan du med fordel optage et lån her, så du på anden vis kan betale dine regninger på den rigtige måde.

  • Betal regninger, som du ikke havde forventet at få
  • Har du fået en rykker? Ansøg om et lån, så gælden ikke vokser
  • Brug for flere penge til feriebudgettet? Ansøg om et lån
  • Køb yndlingsgaven til fødselaren
  • Investér i en ny computer eller smartphone
  • Køb møbler til lejligheden, så du ikke sidder og spiser på gulvet
  • Berig haven med terrassemøbler til de voksne og trampoliner til børnene

 

Gældssanering og økonomisk lavvande? Fordele ved et online lån

Et online lån rummer mange fordele, som du kan drage gavn af, hvis du oplever at du befinder dig i økonomisk lavvande. Det er ikke altid, at man har tid til at vente til næste lønseddel. Hvis du skal betale en akutregning er det ikke optimalt, hvis du ikke har penge på kontoen. MiniFinans har derfor svarene til dig, der har brug for penge allerede inden for få minutter, dette gør via en straksoverførsel til din konto.

 

Gældssanering – Det går hurtigt

Først og fremmest går det utrolig hurtigt, når du skal låne penge hos os. Faktisk har du allerede pengene i morgen. Vi kreditvurderer dig så snart, du sender en ansøgning til os. Derved ved du allerede inden for ganske kort tid, om vi kan tilbyde dig et lån. Selve ansøgningen tager ikke mere end et par minutter, og du kan gøre det hele hjemme fra din sofa. Du vil opleve, at hvis du går til bankerne for at låne penge, så bliver du mødt med mange møder og skeptiske rådgivere. Vi er ligeglade med, hvad du bruger pengene på.

 

Du skal ikke stille økonomisk sikkerhed

Du skal ikke stille sikkerhed i form af noget værdifuldt, som du ejer. Vi foretager en kreditvurdering af dig som det eneste. Dette indebærer, at vi vurderer dig på baggrund af din indkomst og udgifter samt offentlige udbetalinger.

 

Sikkerhed er en prioritet hos MiniFinans

Hvis du vælger MiniFinans som din fremtidige samarbejdspartner, så er du sikret tårnhøj sikkerhed på dine lån. Vi går meget op i kundesikkerhed, og du kan derfor forvente, at dine personfølsomme oplysninger bliver behandlet med respekt og omhu. Det er blandt andet også derfor, at du ikke kan låne uden NemID. Dette sikrer dig nemlig, at der ikke er andre, der kan optage et lån i dit navn. Derudover hjælper det også os med at finde ud af, at du er den, som du siger, du er.

 

Undersøg lånevilkårene grundigt

Hos MiniFinans har vi en gennemarbejdet og udførlig lånevilkårsside, hvor du kan læse meget mere om, hvordan vores lån virker. Det er altid vigtigt at undersøge de vilkår, som man siger ja til. Hvis du nogensinde støder ind i en låneudbyder, hvor lånevilkårene ser mistænksomme og uforståelige ud, så er det helt her, at alarmsignalerne skal ringe. Du kan derfor læse vores lånevilkår på vores hjemmeside, og hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundecenter. Vi vil forsøge at svare på alle dine spørgsmål.