Hvad er forskellen på et kviklån og et SMS lån? Bliv klogere her (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Hvad er forskellen på et kviklån og et SMS lån?

Hvad er forskellen på et kviklån og et SMS lån?

Hvad er forskellen på et kviklån og et SMS lån?

Hvad er forskellen på et kviklån og et SMS lån?

Hos MiniFinans bliver vi tit spurgt om vi tilbyder kviklån eller SMS lån, eller hvad forskellen egentlig er. Begge lånetyper er begreber indenfor låne verdenen og tilbyder begge mindre beløb. De fleste optager i dag kviklånene, da sms lån stort set ikke bliver udbudt længere. MiniFinans tilbyder kviklån og ikke SMS lån. Nedenfor giver vi dig en kort forklaring på hvad forskellen på SMS lån og øvrige lån egentlig er.

Et SMS lån er et lån du optager via en SMS besked. SMS lånet bliver også opkrævet via din telefonregning automatisk. SMS lån var især meget populære for flere år siden, inden alle havde smartphones. I dag hvor alle har en smartphone, kan man hurtigt gå på internettet og optage kviklån, som har overtaget stort set hele markedet for SMS lån. SMS lån blev især kritiseret for manglende information om lånevilkår og renter, så forbrugere ofte ikke vidste hvilken låneaftale de indgik. Hos MiniFinans er vi af samme årsag derfor fortaler for kviklån fremfor SMS lån.

Alternativet til et SMS lån er kviklån eller minilån.

Et kviklån også kaldet minilån og mange andre navne optages ikke på SMS, men via en ansøgningsformular på internettet. Det er alle en samlet betegnelse for et mindre lån med kort løbetid. Hos MiniFinans er vores webside mobiloptimeret, så du kan ansøge om et lån direkte fra din telefon, med fuldt overblik over lånevilkårene og ingen skjulte betingelser. Det tager cirka 1 minut at udfylde en låneansøgning, hvorefter du straks får svar om vi har godkendt din låneansøgning. Vores sikkerhed er helt i top – også fra mobilen. Du underskriver din låneaftale med NemID og kort tid efter sætter vi en automatisk udbetaling i gang til din NemKonto. Du skal blot godkende lånet 48 timer efter at du har ansøgt om det.

Tænker du at et lån fra MiniFinans er noget for dig? Opret din profil i dag og send din første låneansøgning på op til 4.000 kr. og vælg en tilbagebetalingsperiode fra 5 til 30 dage. Klik her