Forskellen på et minilån og forbrugslån? Bliv klogere her (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Forskellen på et minilån og forbrugslån?

Forskellen på et minilån og forbrugslån?

Forskellen på et minilån og forbrugslån?

Forskellen på et minilån og forbrugslån?

Mange mennesker spørger om hvad forskellen på et forbrugslån og minilån er. Kært barn har mange navne og egentlig er det lidt to sider af samme sag, for begge giver dig penge på kontoen. Dog er der væsentlig forskel i løbetid og beløb, som betyder at du skal overveje nøje om det er et minilån eller forbrugslån du har behov for.

Generelt kan man sige, at der for Minilån gælder lavere beløb med kortere løbetid. Omvendt kan du med et forbrugslån låne et højere beløb i længere tid.

Før du vælger hvilket lån der passer bedst til dig, skal du stille dig selv nogle helt basale spørgmål, som kan hjælpe dig med beslutningen:

Overvej følgende:

  • Hvor mange penge har du brug for? Et minilån spænder fra 0 og op til 12.000 kr. Hos MiniFinans har vi dog en nedre grænse på 500 kr. da de færreste mennesker har brug for at optage et mindre lån. Har du brug for et beløb mellem 0 og 12.000 kr. kan et minlån meget vel være noget for dig. Skal du have lavet nyt køkken til 50.000 kr. bør du i stedet overveje et forbrugslån.
  • Hvor lang tid har du brug for pengene? Et minilån gælder der typisk en løbetid op til 90 dage. Hos Minifinans kan du låne fra 5 dage og op til 30 dage. Såfremt du har brug for lidt ekstra tid til at tilbagebetale lånet kan du forlænge lånet i 7,14 eller 30 dage mod et forlængelsesgebyr. For et minilån gælder det, at du tilbagebetaler hele beløbet på én gang når låneperioden udløber. Et forbrugslån er typisk fra 3-72 måneder med et månedligt afdrag der er fast i hele perioden.

Hvad er så bedst af minilån eller forbrugslån? Her er der intet svar. Begge lån kan både være et god og et dårligt valg. Brug derfor ovenstående spørgsmål til at vurdere om det er et minilån eller et forbrugslån du har behov for.

Ansøg om et minilån her.