Forbrugslån med lav rente

Forbrugslån er et af de mest populære lån i Danmark. Mange tager denne type lån for at forkæle sig selv, hvor der kan købes elektronik, ferie, tøj eller noget fjerde, som man længe har ønsket sig, men ikke har haft råd til. Med et forbrugslån får du flere penge mellem hænderne, og hos os gør vi det til en utrolig lav rente.

 

Forbrugslån med hurtig udbetaling

Vi prioriterer hurtig udbetaling på vores forbrugslån meget højt. Derfor har vi lavet en nem og hurtig låneproces, så du hurtigt kan få pengene ind på din konto. Når du har udfyldt vores ansøgningsformular, laver vi en hurtig og gratis kreditvurdering af dig. Inden for få minutter får du svar på den. Herefter skal du godkende det lånebeløb vi kan tilbyde dig. Når du har underskrevet og godkendt lånekontrakten med dit NemID, vil du have pengene på din konto inden for få minutter, dette sker ved hjælp af vores straksoverførsel. Det er hvad vi kalder ‘hurtig udbetaling’.

 

Få et forbrugslån med minimal sikkerhed og dokumentation

Du skal kun stille med minimal sikkerhed og dokumentation, når du ansøger om forbrugslån hos os. Du skal for eksempel ikke dokumentere hvad du skal bruge dine penge på, hvilket betyder at du kan bruge dem til lige hvad du vil. Vi får de fleste oplysninger vi har brug for, via vores NemID-godkendelse, og ellers er det blot nogle få andre informationer vi har brug for.

 

Forbrugslån på nettet

Vi mener det skal være nemt at låne penge, og derfor foregår hele vores låneansøgning til forbrugslån online. Du skal hverken til nogen lange møder, eller gennem irriterende telefonopkald. Modsat mange andre låneudbydere som eksempelvis de klassiske banker, er det altså en meget nemmere låneproces at vælge Minifinans.

 

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne alt mellem 3.000 og 20.000 kr. hos os. Har du for eksempel brug for, at låne 10.000 kroner kan du også gøre det. Det eneste du skal gøre er, at udfylde vores ansøgningsformular. Det tager under 1 minut, og du får svar på den med det samme.

 

Forbrugslån til unge over 21

Hos MiniFinans kan du låne penge, så længe du er over 21 år. Er du mellem 18 og 20 år, anbefaler vi generelt ikke at der optages lån, da man i så ung en alder ikke bør gældsætte sig. Det kræver ansvarlighed at kunne holde et lån. Vi har tidligere erfaringer med, at man skal være lidt ældre end de 18-20 år, før man kan håndtere dette.

 

Forbrugslån til studerende

Du kan sagtens låne penge hos os, selvom du er studerende. Vi ved hvor hårdt det kan være sidst på måneden, hvis SU’en er sluppet op, og der ikke har været så mange vagter på studiejobbet. Med et forbrugslån vil du have penge til studiebøger, fester, studieture og andre omkostninger, der kan være ved at studere.

 

Forbrugslån til kontanthjælpsmodtagere

Modtager du kontanthjælp, og har du af og til problemer med at få det hele til at holde sammen, sidst på måneden? Vi låner dig gerne penge, så du ikke skal bekymre dig om mad på bordet eller andre småting. Vi kan ikke altid garantere at vi kan tilbyde de helt store lån, men er der tale om et mindre forbrugslån, er det typisk ikke noget problem.

 

Nyt forbrugslån

MiniFinans blev lanceret i 2016, og dermed stadig relativt nye i branchen. Vi har dog medarbejdere som har stor erfaring med finansverdenen, og er derfor en af mest pålidelige låneudbydere på markedet. For at komme godt ind på markedet har vi valgt at tilbyde forbrugslån med lav rente og den bedste kundeservice.

 

Forbrugslån låneberegner

For at komme videre i processen med at få optaget et forbrugslån, skal du udfylde en låneansøgningen. Første step i denne ansøgning er, at indtaste hvilket beløb du vil låne, og hvor lang låneperiode du ønsker. Dette kan du gøre i vores låneberegner øverst på denne side, som guider dig igennem hele processen.

 

Forbrugslån – Sammenlign priser med ÅOP

Hvis du gerne vil sammenligne vores lån, er der flere forskellige muligheder at gøre dette på. Du tænker måske det nemmeste at sammenligne er de samlede låneomkostninger, men den mest korrekte måde at sammenligne forbrugslån, er ved at sammenligne ÅOP. ÅOP viser den årlige omkostning i procent, og procenten kan dermed være lidt høj, hvis man låner mange penge i en kort periode.

 

Få et forbrugslån med NemID

Vi benytter NemID som led i låneansøgningen. Dette gør vi fordi det nemt og hurtigt giver os de oplysninger vi har brug for, at have fra dig. Hvis vi ikke benyttede NemID skulle vi manuelt sikre os, at oplysninger var givet korrekt, hvilket ville gøre behandlingstiden langt længere – det er altså en fordel for både dig og os.

 

Lav et budget inden du optager et forbrugslån

Ved at lave et budget inden du låner, har du et større overblik over hvor mange penge du kan låne, og hvor hurtigt du kan betale pengene tilbage. Det behøves ikke at være et stort og uoverskueligt budget, men kan sagtens være et simpelt Excel-ark, hvor du skriver de ting du ønsker at købe og prisen på dem, hvorefter du vil kunne se hvor mange penge du har brug for.

 

Forbrugslån i bank

Nogle almindelige banker tilbyder forbrugslån, ligesom os. Problemet med forbrugslån i en bank er, at man typisk har brug for pengene forholdsvis hurtigt, og samtidig ikke er interesseret i at fortælle hvad man skal bruge pengene på. Det vil du blive nødsaget til at gøre, hvis du tager et forbrugslån i din bank.

 

Er du registreret i RKI?

Er du registreret i RKI tilbyder vi desværre ikke lån. Hvis man er registreret i RKI, er det typisk fordi man allerede har flere misligholdte lån. Her vil det være uansvarligt for både låntager og långiver at foretage/udbyde et lån. Er du registreret i RKI, anbefaler vi, at du snakker med din bankrådgiver, da endnu et lån ikke vil være en god løsning.

 

Vælg ikke et gratis forbrugslån

Af og til kører der kampagner med gratis forbrugslån. Umiddelbart lyder det jo meget godt, men hvis man kigger nærmere på det, er det bestemt ikke positivt. Det er korrekt at du af og til kan finde gratis forbrugslån, men ofte er der utroligt høje gebyrer, hvis du ikke betaler til tiden. For at være på den sikre side anbefaler vi altså at tage de mere almindelige forbrugslån, men selvfølgelig vælge en udbyder som os, med lav rente.

 

Forbrugslån Wiki

Nedenfor kan du få svar på en række af de spørgsmål vi ofte bliver stillet i forbindelse med forbrugslån. Hvis du stadig har spørgsmål, efter at have læst nedenfor, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi gør alt hvad vi kan for at yde den bedste kundeservice. Derfor er det også vigtigt, at du kan få svar på alle dine spørgsmål, på vores hjemmeside.

Hvad er forbrugslån?

Et forbrugslån er en type lån du tager til forbrug – altså hvis du har behov for ting eller ydelser nu og her. Det er typisk ikke større beløb, da det her anbefales at tage et rigtigt banklån, men derimod beløb fra 1.000 kroner og op til 10.000 kroner. Alle kan få brug for et forbrugslån, hvis der kommer en hasteregning ind ad døren.

Hvad er renten på forbrugslån?

Renten på vores forbrugslån kan ændre sig af og til. Derfor anbefaler vi at du ser på vores låneberegner øverst på siden, hvor du kan være sikker på, at få de rette informationer. Hvis du gerne vil have den billigste rente, skal du vælge et forbrugslån på et lille beløb, og en hurtig låneperiode. Så har vi nemlig mindst risiko forbundet med lånet.

Hvem godkender mit lån?

Vi har eksperter til at gennemgå din økonomi, og sandsynligheden for at du vil kunne betale lånet tilbage. Vi er selvfølgelig kun interesseret i at låne penge ud til personer, som vi mener har en god sandsynlighed for at kunne betale lånet tilbage. Hvis du har en fin økonomi, vil dette typisk ikke tage ret lang tid.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne mellem 3.000 og 20.000 kroner hos os. Vi ønsker glade kunder, som kommer tilbage til os, næste gang de skal låne penge. Derfor prioriterer vi vores kunders oplevelse højt.