Forbrugslån? ▷ Få et forbrugslån online hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Tag et forbrugslån online hos MiniFinans

Tag et forbrugslån online hos MiniFinans

Tag et forbrugslån online hos MiniFinans

Tag et forbrugslån online hos MiniFinans

Forbrugslån er tit noget der har en negativ klang. Det er de færreste der forbinder lån med noget fornuftigt, og der kommer hurtigt associationer til mennesker i bundløs gæld og registrering i  RKI. Virkeligheden behøver dog ikke at se sådan ud.

Et forbrugslån er kun dårligt, hvis du ikke kan betale det tilbage. Alle kan komme i den situation, hvor de har akut behov for et bestemt beløb lige nu og her. Det kan være fordi bilen – eller opvaskemaskingen går i stykker. Et forbrugslån kan ofte hjælpe dig hurtigere med penge her end, hvis du skal optage det gennem din bank, da du har pengene indenfor kort tid, og der bliver ikke stillet spørgsmål om, hvad du vil bruge pengene på.

Fordomme om forbrugslån

Der hersker mange fordomme om forbrugslån, og hvad de bliver brugt til. Groft set, kan man også sige, at der er to sider til et forbrugslån. Den fornuftige og den ufornuftige.

  • Den fornuftige: Det fornuftige er det lån der blive optaget for at finansiere noget akut. Det er samtidig også det lån der bliver optaget velvidende om, at man kan betale det fulde beløb tilbage indenfor låneperioden.
  • Den ufornuftige: Det ufornuftige lån, er det der bliver optaget for at finansiere en forbrugsgode der ikke er akut. Det vil sige, at det er når man tager et lån for at finansiere shopping. Eller et lån for at afbetale på f.eks. sin gamle iPhone, fordi man nu har forelsket sig i den nye iPhone

Fordommene om denne type lån er altså mange, og der er endnu flere der synes det er pinligt at tage den slags lån. Men når man bruger sin sunde fornuft, og man er klar over, hvad ens budget kan holde til man tager af forbrugslån. Så skal man ikke være så nervøs.

Lån hos MiniFinans

Der er mange der tilbyder online lån til privatpersoner. Og som udgangspunkt ligner de forskellige udbydere hinanden. Husk at researche godt inden du tager et online lån. Lån gerne her hos MiniFinans, og tag et fornuftigt valg, både med hvad du vil bruge pengene på, og et fornuftigt valg om hvilken udbyder af lån du anvender.