Fokuslån? Find vej i lånejunglen og find et lån der passer dig

En god måde at låne penge på er ved at optage et fokuslån. Et fokuslån er et lån, som passer specifikt til dig, så alle omstændighederne ved lånet passer til dine behov. Med dette menes der, at du får netop det beløb, du skal bruge, netop den løbetid som du har behov for og netop de betalingsbetingelser, som passer til din økonomi. Der findes mange forskellige former for lån, og det kan være svært at finde det rigtige. Hvilket lån du bør vælge, afhænger meget af din egen økonomi, samt hvor mange penge du har behov for at låne.

Hvad er et fokuslån?

Et fokuslån kan betegnes på flere forskellige måder, og det kan sammensættes på flere forskellige måder. Idéen med et fokuslån er, at det kan sættes sammen, så det passer til dine behov for at låne penge. Når du opretter et fokuslån, så kan du være sikker på, at du får netop det beløb, som du har behov for, og du ved, at lånet passer til din økonomi. Når man optager et lån, skal lånet på et tidspunkt også tilbagebetales. Omstændighederne for tilbagebetalingen skal passe til din økonomi, så du kan overholde dine gældforpligtelser og tilbagebetale i rette tid. Ved at optage et fokuslån sørger du for, at lånet passer til din økonomi, så både du og låneudbyder kan være glade ved låneaftalen.

 

Hvad indebærer et lån hos MiniFinans?

Hos MiniFinans vil vi gerne hjælpe dig til at låne penge, og vi vil gerne tilbyde et lån, som passer til dine behov. Derfor kan du hos os optage et fokuslån i beløb fra 3.000 til 20.000 kroner. Beløbet skal tilbagebetales i en periode, der strækker sig fra 1 dag og op til en periode på 12 måneder. Du kan selv bestemme, hvor lang denne periode skal være. Vores fokuslån giver dig dermed muligheden for at låne penge og investere, når din økonomi er presset. Lånebeløbet kan du tilbagebetale op til 12 måneder efter, hvor du igen har fået løn eller en anden form for indtægt. Beløb og løbetid kan du selv bestemme, og derfor kan du sammensætte et fokuslån, som passer specifikt til dig og dine behov.

 

Her får du et lån der passer specifikt til dig

Som låneudbyder forstår vi hos MiniFinans vigtigheden af, at et lån skal passe til din økonomi. Passer dette ikke sammen, så kan det få dårlig indflydelse for både dig og for os. Derfor vil vi gerne give dig muligheden for at sammensætte et fokuslån, så du kan få et lån, som passer til dine behov. Når du optager et lån hos os, kan du selv bestemme beløbet, så du kan låne et passende beløb til at foretage den investering, som du gerne vil. Løbetiden kan også fastsættes efter dine behov, så du kan sikre, at du kan tilbagebetale dit fokuslån i rette tid.

 

Sammensæt dig eget lån og føl dig tryg

For at sammensætte et fokuslån hos os, så skal du logge ind med dit NemID. Dit NemID giver en højere sikkerhed for, at andre personer ikke kan optage et lån i dit navn. Hos MiniFinans går vi meget op i sikkerhed, og vi vil ikke risikere at komme til at udbetale et lån til den forkerte person. Derfor skal du anvende NemID, når du låner penge hos os. Du kan dermed føle dig tryg, når du sammensætter dit fokuslån hos os.

Fokuslån til Danmarks bedste priser

Der er mange fordele ved at tage et fokuslån, da du dermed sikrer, at beløb og løbeperiode passer til dine behov og din økonomi. Hos MiniFinans mener vi, at dette er en god løsning, og vi lægger stor vægt i at udbyde vores fokuslån til en god pris. Derfor tilbyder vi fokuslån til Danmarks bedste priser, så du kan få råd til at låne penge, til at foretage de investeringer du ønsker.

 

Hvor meget kan jeg tage i fokus lån?

Du kan låne op til 20.000 kroner hos MiniFinans. Inden du vælger lånebeløb anbefaler vi, at du laver et realistisk budget der viser dine indtægter og udgifter. På denne måde undgår du nemlig grimme overraskelser sidst i løbeperioden og er sikker på at kunne indfri dit lån.

 

Du kan have pengene på kontoen allerede i morgen

I visse tilfælde kan man have behov for hurtige penge, og gennem et lån hos kan du have pengene på kontoen allerede i morgen. Hvis du pludselig finder et tilbud, som du ikke kan stå for men ikke har pengene til at investere, før tilbuddet igen er slut. Så kan du optage et lån hos os, foretage din investering mens tilbuddet gælder, og betale pengene tilbage når du igen får råd. Såfremt du er godkendt til et lån, så vil du allerede inden for få minutter kunne se pengene på din konto, dette sker via vores straksoverførsel som er gældende i alle ugens 7 dage.

Høj sikkerhed på fokuslån

Hos MiniFinans har vi høj sikkerhed, på alle de lån vi tilbyder. Du kan føle dig tryg ved at låne penge hos os, og vi sørger for, at du er velinformeret omkring, hvilken låneaftale der er indgået. Hvis du vælger et fokuslån, så øger du også sikkerheden for, at lånet passer godt til dig og din økonomi. Du vælger selv beløbet, så det passer til din investering, og løbetiden kan også tilpasses efter dine muligheder for at tilbagebetale.

 

Hvad kræves der for at optage et fokuslån

Når du ansøger om at optage et lån hos os, så er vi forpligtet til at vurdere din økonomi. En hovedregel hos os er, at du ikke må være registreret i RKI, hvis du skal låne penge hos os. Derudover skal du være 21 år for at optage et fokuslån, og der skal foretages en digital underskrift med NemID, for at pengene kan udbetales til dig.

 

MiniFinans yder et af Danmarks bedste og billigste fokus lån

Som du kan se ovenfor er vi nogle af de bedste på det danske marked når det gælder fokus lån. Er der noget du er i tvivl om, så grib knoglen og ring til vores kundeservice mellem 9-17 alle hverdage. Vent ikke med det, der gør dit liv lettere.

Det eneste du skal bruge for at ansøge er en internetforbindelse, som du allerede har, samt nogle personlige oplysninger. Det tager kun et par minutter at taste dine oplysninger ind, samt dit NemID, og så er den klaret! Når du har ansøgt er det bare at tælle til ti for du har svaret på om du kan låne i din indbakke.

 

Hvordan ved jeg om lånet passer til mig?

Der findes et væld af muligheder for at låne penge, og det kan være svært at finde vej gennem lånejunglen. Før du optager et lån, er det en god idé på forhånd at vide, hvor meget du skal låne, samt hvordan og hvornår du kan og ønsker at tilbagebetale lånet. Hvis du har styr på disse kriterier, så øger du dine chancer for at finde et lån, der passer godt til dine behov og til din økonomi.

 

Bliv klogere på fokuslån

Et fokuslån er et lån, som sammensættes efter dine ønsker og kriterier. Dette gøres for at sikre, at lånet passer specifikt til dig og dine behov, så du kan låne et passende beløb og få de rette tilbagebetalingsbetingelser, så disse kan overholdes. Et fokuslån giver dermed dig de bedst mulige forudsætninger for at investere og de bedste forudsætninger for at overholde dine gældsforpligtelser. Misligholdelse af et lån kan give ekstra omkostninger, og det kan få indflydelse på dine fremtidige muligheder for at låne penge. Fokuslånet er med til at sikre, at du kan betale i rette tid uden at få problemer med din økonomi.

 

Brug dit fokus lån som du vil

Når dit lån er godkendt hos os, så vil du kort efter modtage pengene på din konto. Når lånet er udbetalt, så kan du bruge pengene, som du vil. Hos MiniFinans stiller vi ikke spørgsmål omkring, hvad du ønsker at bruge pengene til.

 

Hvad sker der hvis ikke jeg kan betale tilbage?

Det er selvfølgelig en kedelig situation hvis ikke du er i stand til at betale dit lån tilbage. Skulle du ikke kunne redde situationen, er det vigtigt du kontakter vores kundeservice. Vi kan som regel godt finde ud af en løsning, uden du skal bekymre dig om rykkere og fogedret.

 

Er der andre måder at holde øje med mit fokus lån på?

Når du ansøger om lån hos MiniFinans opretter vi automatisk en personlig profilside til dig. Her kan du se status på din låneansøgning, samt rette i dine personlige oplysninger hvis der sker nogle ændringer. Din profilside viser dig også hvor meget dit lån koster i renter, samt hvor længe der er tilbage af løbetiden. Sidst men ikke mindst kan du også her finde fakturaer på tidligere lån du har taget hos os.

 

Hvad menes der med løbetid?

Et låns løbetid er den tidsperiode du har lånet i. Når den er ovre skal lånet betales tilbage. Når du ansøger om lån hos MiniFinans kan du vælge en løbetid på mellem 1 dag og op til en periode på 12 måneder.

 

Kan jeg betale tilbage lidt ad gangen?

Desværre er det ikke muligt på nuværende tidspunkt at betale dit lån af delvist. Dog kan du når som helst vælge at indfri dit lån selvom løbetiden ikke er ovre endnu.

 

Vær sikker på at lånet passer til dig

Uanset hvilken form for lån man optager, så er det vigtigt, at lånet passer til de behov, man har. Der er ingen grund til at låne mere eller mindre, end det man skal bruge, og betalingsbetingelserne skal passe til ens økonomi, så lånet kan tilbagebetales i rette tid. Hos MiniFinans vil vi gerne sikre, at vores lån passer til dig, og derfor kan du selv vælge beløb og løbetid, når du ansøger om et lån hos os.

Hvis du er klar til at tage et lån hos Minifinans, kan du komme direkte til vores ansøgningsformular her.

 

Hvad er kravene for at kunne tage et fokus lån?

Du skal ifølge loven være fyldt 18 år og være myndig for at kunne optage et lån. Dog har vi sat grænsen hos MiniFinans til 21 år, da vi mener dette er mere ansvarligt. Udover aldersgrænsen er det et krav at du har dansk CPR-nummer, NemID samt en Nem-konto. For at kunne komme i kontakt med dig skal vi også bruge din danske bopæl, dit mobilnummer og din e-mailadresse. Det er også vigtigt at du ikke står registreret i RKI eller andre debitorregistre, da lån så ikke kan bevilges.