Leder du efter et fokus lån til billige penge?

Er du faldet over et godt tilbud du bare ikke kan sige nej til, men pengene mangler? Er du på en lækker ferie et sted i solen, men er overskredet budgettet med alt for meget? Er du blevet inviteret til en fødselsdag eller bryllup men står og mangler penge til en gave? Så er et fokus lån ikke en dårlig løsning indtil du får din næste lønseddel!

 

MiniFinans hjælper dig

Hos MiniFinans har vi rigtig meget erfaring med hurtige online lån af alle slags! Som en del af Finans 247 er vi et 100% dansk firma der leverer fokus lån til dem i nød. Vi er stolte af det høje kvalitetsniveau vi leverer, og det er afspejlet i vores kunders anmeldelser. Tag et kig på sider som Trustpilot for at se alle de fine ting der bliver sagt om os!

 

Hvad er et fokus lån?

Hvis du har ledt efter lån online er du sikkert også endt med at klø dig i hovedet over betegnelserne. Kviklån, mikrolån, lynlån, minilån, forbrugslån, sms lån, fokus lån… Hvad er forskellen på alle de lån? Ikke det store, er det korte svar. De fleste betegnelser dækker over det samme: hurtige lån du kan tage online. Fokus lån er en betegnelse mange bruger fordi det er ment som et lån der sætter dig, kunden, i fokus.

 

Hvad er i fokus for dig?

Der er mange grunde til at folk vælger fokus lån frem for traditionelle lån fra banken. Nogle sætter fokus på letheden ved ikke at skulle til et møde og ordne papirarbejde. Andre sætter fokus på hastigheden ved at kunne ansøge, få svar og udbetaling hurtigt. Uanset hvad der er i fokus for dig, så er MiniFinans her for at hjælpe med det du mangler.

 

Hvor meget kan jeg tage i fokus lån?

Du kan låne op til 20.000 kroner hos MiniFinans. Inden du vælger lånebeløb anbefaler vi, at du laver et realistisk budget der viser dine indtægter og udgifter. På denne måde undgår du nemlig grimme overraskelser sidst i løbeperioden og er sikker på at kunne indfri dit lån.

 

Hvad koster det at tage et fokus lån?

For at vi gerne vil gøre det så nemt og gennemskueligt for vores kunder, har vi en låneberegner på MiniFinans.dk. Med låneberegneren vælger du simpelthen hvor meget du vil låne og hvor længe, og så kan du se hvad renten bliver. Det der er vigtigt at holde øje med er ÅOP – årlig omkostninger i procent – som er renten plus gebyrer. Sammenligner du vores ÅOP med andre udbydere på markedet, vil du hurtigt opdage hvorfor MiniFinans er så populært!

 

Hvordan foregår ansøgningen?

Det eneste du skal bruge for at ansøge er en internetforbindelse, som du allerede har, samt nogle personlige oplysninger. Det tager kun et par minutter at taste dine oplysninger ind, samt dit NemID, og så er den klaret! Når du har ansøgt er det bare at tælle til ti for du har svaret på om du kan låne i din indbakke.

 

Er der andre måder at holde øje med mit lån på?

Når du ansøger om lån hos MiniFinans opretter vi automatisk en personlig profilside til dig. Her kan du se status på din låneansøgning, samt rette i dine personlige oplysninger hvis der sker nogle ændringer. Din profilside viser dig også hvor meget dit lån koster i renter, samt hvor længe der er tilbage af løbetiden. Sidst men ikke mindst kan du også her finde fakturaer på tidligere lån du har taget hos os.

 

Hvad menes der med løbetid?

Et låns løbetid er den tidsperiode du har lånet i. Når den er ovre skal lånet betales tilbage. Når du ansøger om lån hos MiniFinans kan du vælge en løbetid på mellem 1 dag og op til en periode på 12 måneder.

 

Kan jeg betale tilbage lidt ad gangen?

Desværre er det ikke muligt på nuværende tidspunkt at betale dit lån af delvist. Dog kan du når som helst vælge at indfri dit lån selvom løbetiden ikke er ovre endnu.

 

Hvad sker der hvis ikke jeg kan betale tilbage?

Det er selvfølgelig en kedelig situation hvis ikke du er i stand til at betale dit lån tilbage. Skulle du ikke kunne redde situationen, er det vigtigt du kontakter vores kundeservice. Vi kan som regel godt finde ud af en løsning, uden du skal bekymre dig om rykkere og fogedret.

 

Hvad er kravene for at kunne tage et fokus lån?

Du skal ifølge loven være fyldt 18 år og være myndig for at kunne optage et lån. Dog har vi sat grænsen hos MiniFinans til 21 år, da vi mener dette er mere ansvarligt. Udover aldersgrænsen er det et krav at du har dansk CPR-nummer, NemID samt en Nem-konto. For at kunne komme i kontakt med dig skal vi også bruge din danske bopæl, dit mobilnummer og din e-mailadresse. Det er også vigtigt at du ikke står registreret i RKI eller andre debitorregistre, da lån så ikke kan bevilges.

 

MiniFinans yder et af Danmarks bedste og billigste fokus lån

Som du kan se ovenfor er vi nogle af de bedste på det danske marked når det gælder fokus lån. Er der noget du er i tvivl om, så grib knoglen og ring til vores kundeservice mellem 9-17 alle hverdage. Vent ikke med det, der gør dit liv lettere – ansøg allerede nu og få svar med det samme! – Kom direkte til vores ansøgningsskema her.