Før du tager et lån online: Få gode råd om online lån (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Før du tager et lån online: få gode råd

Før du tager et lån online: få gode råd

Før du tager et lån online: få gode råd

Før du tager et lån online

Mulighederne for at optage et lån online er mange. Det bliver nemmere og nemmere at låne penge andre steder end i din bank. Faktisk er det så nemt, at du mange gange kan tage et lån online på 5 minutter og have pengene indenfor et par dage. Hvis ikke endda samme dag.

Der er selvfølgelig nogle helt klare overvejelser, og spørgsmål du skal stille dig selv, før du tager et lån online. Blandt andet skal du være klar over, hvad pengene skal bruges til. Du skal være sikker på, du ikke har andre muligheder end at låne. Du skal være sikker på, at du ikke kan vente til næste måned.

Tænk dig ekstra godt om, når du ser på lån online

Fordi der er så mange forskellige låneudbydere. Er det vigtigt at du ser på dem med kritiske øjne. Du skal være sikker på, hvilke krav de stiller til dem der gerne vil låne hos dem. Så læs deres lånevilkår grundigt, for selvom de mange gange er de samme rent juridisk, så er der også forskelle mellem de forskellige låneudbydere.

Hvis du står akut og mangler penge til, og derfor overvejer at tage et lån. Så er det en god idé først og fremmest og se, hvad du har til rådighed i din daglige økonomi. Er der nogle steder fra dit budget, hvor du spare penge for at finansiere dit akutte behov.

MiniFinans’ krav til når man vil låne online

MiniFinans går op i, at man ikke låner for mange penge. Derfor frister vi ikke med, at du kan låne et stort beløb første gang hos os. Vi kan tilbyde dig et lån på maksimalt 4.000 første gang du låner hos os. Når vi derefter har overholdt vores lånevilkår, kan du låne mere hos os næste gang, hvis du har behov for det.