Er det tid til at flytte? MiniFinans hjælper dig godt videre i 2018 ✓
Existing Users Log In
   

Skal du flytte? MiniFinans hjælper dig godt videre

Skal du flytte? MiniFinans hjælper dig godt videre

Skal du flytte? MiniFinans hjælper dig godt videre

Er det tid til at flytte? MiniFinans giver dig luft i økonomien

Der kan være mange grunde til at skulle flytte. Måske flytter du sammen med nogen, måske fra nogen – måske pga. job? Uanset hvad bliver det oftest en dyr affære, der sjældent kommer belejligt. Særligt hvis din flytning ikke er planlagt, kan det komme som en træls udgift. MiniFinans hjælper dig godt videre, så du får tid til dine andre to-do’s.

En dyr fornøjelse

Enhver flytning er unik og kan derfor variere fra et par tusinde kroner til mange tusinde. Du kan klare selve flytningen selv, låne en gratis trailer og spare penge der. Der er dog stadig udgifter, såsom: ny bolig, omlægning af banklån, nye møbler, omlægning i forsikring og andre skjulte udgifter. En undersøgelse har f.eks. vist, at unge der flytter hjemmefra gennemsnitligt bruger over 25.000,-.

Her kan et kviklån være en god idé, så de ikke-planlagte udgifter ikke tager pusten fra dit månedsbudget. Din økonomi er lettere at overskue, når flytningen er overstået, og du kan få et overblik igen.

En flytning er mest af alt uoverskueligt pga. de mange huskelister, der kan hobe sig op. Bl.a. skal du altid melde flytning til Folkeregistret, PostNord og de forskellige forsyningsselskaber, når du flytter permanent. Det bedste overblik får du via borger.dk, hvor du med dit NemID tidligst fire uger før og senest fem dage efter din flytning.

Lån til mere overskud

Et kviklån kan give dig den frihed, du har brug for, når du flytter.  Et lån hos MiniFinans er præcis lige så sikkert som at låne i banken – prøv vores låneberegner og se omkostningerne. Forskellen er, at vi ikke blander os i, hvad du skal bruge penge til. Læs vores lånevilkår og lån i dag – så har du pengene om 48 timer. Det er nemt, hurtigt og sikkert.