Lån penge til festival?

En god festival er mindeværdig. Den sætter sig i vores system, og  vi husker tilbage på den med gode minder.
Er din yndlingskunstner at finde på én af sommerens festivaler? Men har du måske ikke penge til billetten nu her, så lån hos MiniFinans til én af sommerens festivaler.
Der er mange grunde til at tage på festival. En af dem er selvfølgelig musikken, men noget helt andet er stemningen som man oplever på en festival. De der har prøvet festivallivet ved, at det er smittende og man vender ofte tilbage til det.

Sommer er lig med festival

Sommeren er jo festivalernes årstid, det er nu, Tinderbox, Roskilde, Skanderborg og alle de andre festivaler løber af stablen. Ligegyldigt hvor du bor i Danmark, kan du finde en festival nær dig. Har du endnu ikke sikret dig en billet til én af sommerens mange festivaler, så har du stadig muligheden.

For er du én af dem, der har valgt ikke at købe billet til én af festivalerne endnu, fordi du lige skulle blive sikker på musik programmerne. Så fortvivl ej, der er hjælp at hente. Din økonomi skal nemlig ikke forhindre dig i, at opleve den fede musik i Bøgeskoven, eller blive en del af Orange Feeling på Roskilde. Lån hos MiniFinans til de fede musikalske oplevelser.

Invester i godt festivaludstyr

At have det rigtige festival udstyr med kan være afgørende for oplevelsen. Man kan ikke kontrollere vind, vejr og vandstand når man er på festival. Men med det rigtige festival udstyr, kan man komme langt.
Vi ved allesammen at dengang vi var i starten af tyverne, kunne man sove 5 dage på jorden uden at få hold i nakken en eneste gang. Men som man bliver ældre, begynder man også at værdsætte den gode nattesøvn, også på en festival. Lad ikke det faktum, at du er blevet ældre afholde dig fra at tage på festival, det gode udstyr vil hjælpe dig på vej. 

Hvad er godt festival udstyr?

Det er helt essentielt, at du har et godt telt, en god sovepose, et godt liggeunderlag, en god regnjakke og nogle gummistøvler. De små ting som solcreme og solbriller kan du købe fra år til år. Men de store ting som telt, sovepose, liggeunderlag osv. Er irriterende hele tiden at geninvestere i. Du kan finde utallige guides i magasiner og på blogs om, hvad der er godt festival udstyr. 

Genbrug dit festival udstyr

Fordelen ved, at du rent faktisk investerer i gode, solide og holdbare ting er, at du kan tage dem med år efter år på festival eller camping.
Det er ærgerligt ikke at kunne nyde en festival i fulde drag. Når du investerer i godt udstyr, kan du også bruge det efterfølgende. Teltet kan du bruge til camping. Og med det danske vejr, er det altid godt at have en god regnjakke og gummistøvler.

Har du nu besluttet dig for at tage på festival og opleve din yndlingskunstner. Vil det derfor være godt at investere i godt festival udstyr.

Hvis du ikke har pengene lige nu, kan du låne hos MiniFinans til det gode udstyr. Hos MiniFinans kan du hurtige låne op til 50.000 kr. For de penge kan du købe godt kvalitetsudstyr og stadig have mere med til festivaloplevelsen. Udstyret kan du have længe, hvis du vel og mærke passer lidt på det.

Lån ansvarligt

Når du låner et beløb hos MiniFinans, går vi meget op i, at det er under ansvarlige forhold. Hos MiniFinans har vi flere regler der er til for at beskytte dig. For at være kvalificeret til at låne hos MiniFinans er der nogle krav du kan læse nedenunder.

  • Du skal minimum være 21 år
  • Du kan maksimalt låne op til 50.000 kroner
  • Du må ikke være registreret i RKI

Såfremt du er godkendt til lån, så sender vi pengene til dig straks og inden for få minutter vil du kunne se pengene på din konto.

Gode oplevelser er noget vi husker længe, og det er en meget værdifuld oplevelse at være på festival med gode venner og opleve god musik. En tur på festival fylder din oplevelses konto helt op, og du vil nyde den gode stemning og indtrykkene længe efter du har pakket teltet sammen. Læs mere om lånevilkårene hos MiniFinans her.