Ferratum eller MiniFinans? -Leder du efter det bedste online lån?

Overvejer du at låne penge online, så findes der et væld af forskellige muligheder, og det kan være svært at vide, hvordan man vælger den rette. En stor international låneudbyder er Ferratum, og de kan tilbyde lån i flere forskellige omfang. Ferratum tilbyder lån med en fast afdragsordning, hvor du skal betale et bestemt beløb hver måned. Når du skal optage et lån, så er det vigtigt, at du finder et lån, der passer til dig og din økonomi. Forholdene for lånet skal passe til dine behov, så du kan købe, det du vil for lånet, og så du kan overholde de tilbagebetalingsfrister, som stilles. Hos MiniFinans tilbyder vi lån fra 3.000 kroner til 20.000 kroner, og du kan frit vælge din løbeperiode, som kan strække sig fra 1 dag og op til en periode på 12 måneder.

Hvor skal man optage et lån

Når man har brug for penge her og nu og derfor gerne vil optage et lån, så er det en god idé, at man ikke bare vælger den første og bedste låneudbyder. Der findes mange forskellige udbydere på markedet, og hvis du bruger lidt tid på at finde den rette for dig, så kan der være penge at spare. Prisen på et lån kan afhænge af, hvor meget du skal låne, samt hvor lang en løbeperiode du ønsker. Dine behov skal derfor være med til at bestemme, hvor du skal optage et lån.

 

MiniFinans eller Ferratum

Hos MiniFinans tilbyder vi en afdragsordning ligesom hos Ferratum tilbyder de en afdragsordning. Afdragslån er ofte dyrere, end lån som tilbagebetales i én ombæring. Hvis ét lån skal tilbagebetales i én ombæring, er det dog vigtigt, at du ved, at du kan betale pengene, når betalingsfristen kommer. Hvis du ikke kan betale alle pengene tilbage på en gang, så kan det være mere overskueligt at vælge et afdragslån, men dette vil ofte være dyre i sidste ende. Hvilken type af lån låneudbyderen tilbyder, kan derfor have stor indflydelse på, hvor du bør vælge at optage et lån. Hos Ferratum kan du få et afdragslån fordelt over flere måneder, og hos MiniFinans tilbyder vi et billigt lån, hvor du tilbagebetaler beløbet tilbage på kort tid. Din økonomi og dine ønsker til et lån spiller derfor en rolle, hvis du skal vælge mellem MiniFinans og Ferratum.

 

Fordele ved MiniFinans

Fordelene ved at tilbagebetale hele lånet på én gang er, at lånet er billigere. Idéen med vores koncept er, at du kan få råd til at investere i de svære perioder, og du kan betale pengene tilbage, når du igen har råd efter en indtægt. Vores løbeperiode er sammensat sådan, at du frit kan vælge, hvornår pengene skal tilbagebetales. Så hvis du eksempelvis skal foretage en investering den 20 i en måned, hvor kontoen står lavt, så kan du låne pengene af hos. Pengene, som du har brugt til at investere, kan du efter 10 dage igen tilbagebetale, når du har fået løn til den første i måneden efter.

 

Hvordan kan jeg vide om en låneudbyder er troværdig

Mange forbrugere kan være bekymrede for at låne penge online. Hos MiniFinans skal du anvende NemID, og dette er med til at øge sikkerheden. Når du anvender dit NemID til at ansøge om et lån, så øges sikkerheden for, at det er den rette person, som får pengene udbetalt. Hos MiniFinans går vi meget op i sikkerhed, og det bør du også gøre, når du skal vælge låneudbyder. Det er en god idé at læse anmeldelser på trustpilot, og du kan også undersøge om låneudbyderen er e-mærket. Trustpilot kan give et billede af tidligere låneres oplevelser, og e-mærket giver forbrugerbeskyttelse. Disse to ting er derfor væsentlige at kigge efter, før du vælger din låneudbyder.

 

Mange spillere på markedet

Der findes mange forskellige låneudbydere på markedet, og det kan være svært at overskue, hvilken udbyder der er den rette for dig. Udbyderne tilbyder forskellige former for lån, og de tilbydes til mange forskellige priser. Hos MiniFinans lægger vi stor vægt på at have en konkurrencedygtig pris, så vi kan adskille os fra eksempelvis Ferratum og andre spillere på markedet. Når du skal vælge din låneudbyder, så er det vigtigt, at du finder en, der kan imødekomme dine behov.

 

Ferratum opererer internationalt

Ferratum er en stor spiller på markedet, og de opererer også internationalt. I Danmark tilbyder de afdragslån, som adskiller sig fra vores løbeperiode lån, hvor hele beløbet tilbagebetales på en gang. Ferratum har erfaring i 22 lande, hvor de har mange glade og tilfredse kunder, som trives med et afdragslån.

 

Ferratum tilbyder afdragslån

Hos MiniFinans tilbyder vi dig et lån, som du selv bestemmer hvornår skal tilbagebetales, og derfor kan vi lave en god pris på dit lån. Ferratum tilbyder afdragslån, hvor der betales et bestemt beløb hver måned. Når du som forbruger skal have en længere afdragsperiode, så vil dit lån i samlede omkostninger blive dyrere. Vi giver dig muligheden for at låne midt på måneden, hvor økonomien er stram, og pengene kan tilbagebetales til den første, hvor du igen har en indtægt. Hvis dette ikke kan hænge sammen for dig, så kan et afdragslån være en bedre løsning. Afdragslånet kan du få hos både os og Ferratum, men vores er det billigste når du betaler lånet hurtigt tilbage.

 

Hvor finder jeg det bedste lån online

Det kan være svært at definere det rette lån, da det rette lån afhænger meget af dine ønsker. Online findes mange forskellige muligheder, og dine ønsker og krav er med til at bestemme, hvilket lån der er det rette for dig. Hos Minifinans har vi et koncept, og hos Ferratum har de et andet. Dine behov er med til at bestemme, om du bør vælge Ferratum eller os.

 

Vi tilbyder Danmarks bedste service og priser

Hos MiniFinans lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde god service og skarpe priser. Vores koncept gør, at vi kan tilbyde Danmarks bedste priser, og vi står altid klar til at tilbyde dig Danmarks bedste service. Har du spørgsmål angående et lån, så kan du altid finde et svar hos os.

 

Hvad får du hos Ferratum

Hos Ferratum får du muligheden for at tilbagebetale dit lån over en længere periode. Dette kan være en stor fordel, hvis du ikke kan sætte et større beløb af i fremtiden til at betale dit lån tilbage på en kortere periode. Omkostningerne vil dog være højere for et afdragslån hos Ferratum, end ved et lån hos os.

 

Fordelen ved Ferratum

Den store fordel ved at vælge Ferratum som låneudbyder er, at du kan betale dit lån tilbage i små bidder. Lånet gør, at du kan foretage en investering på et bestemt tidspunkt og derefter betale pengene tilbage i mindre omfang. I en presset økonomi kan det være lettere at tilbagebetale et lån over en længere periode frem for at betale hele lånet tilbage i op til 1 år.

 

Sådan vælger du det rette lån

At vælge det rette lån kan være en kunst, og det er svært at definere, hvad det rette lån er. Hvilket lån, der er det rette, er individuelt fra person til person. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvad du ønsker at få ud af lånet, for du optager det. Dine behov spiller en stor rolle, og en vigtig faktor er, at du kan tilbagebetale i rette tid, så lånet ikke tilføjes ekstra gebyrer. Det rette lån for dig er derfor det lån, der passer til din økonomi.

Når du er ved at være klar til at optage dit online lån, glæder vi os til at byde dig velkommen hos MiniFinans. Mangler du stadig at sætte dig lidt mere ind i dine muligheder, kan du læse mere om vores billig lån her. Og ellers kan du komme direkte videre til vores låneformular her.