Ferratum eller MiniFinans? -Leder du efter det bedste online lån?

Overvejer du at låne penge online, så findes der et væld af forskellige muligheder, og det kan være svært at vide, hvordan man vælger den rette. En stor international låneudbyder er Ferratum, og de kan tilbyde lån i flere forskellige omfang. Ferratum tilbyder lån med en fast afdragsordning, hvor du skal betale et bestemt beløb hver måned. Når du skal optage et lån, så er det vigtigt, at du finder et lån, der passer til dig og din økonomi. Forholdene for lånet skal passe til dine behov, så du kan købe, det du vil for lånet, og så du kan overholde de tilbagebetalingsfrister, som stilles. Hos MiniFinans tilbyder vi lån fra 3.000 kroner til 20.000 kroner, og du kan frit vælge din løbeperiode, som kan strække sig fra 1 dag og op til en periode på 12 måneder. Udover dette så får du pengene straks overført til din konto, det vil betyde at du inden for få minutter vil kunne se dem på din konto.

 

Hvor skal man optage et lån

Når man har brug for penge her og nu og derfor gerne vil optage et lån, så er det en god idé, at man ikke bare vælger den første og bedste låneudbyder. Der findes mange forskellige udbydere på markedet, og hvis du bruger lidt tid på at finde den rette for dig, så kan der være penge at spare. Prisen på et lån kan afhænge af, hvor meget du skal låne, samt hvor lang en løbeperiode du ønsker. Dine behov skal derfor være med til at bestemme, hvor du skal optage et lån.

 

MiniFinans eller Ferratum lån?

Hos MiniFinans tilbyder vi en afdragsordning ligesom hos Ferratum lån tilbyder de en afdragsordning. Afdragslån er ofte dyrere, end lån som tilbagebetales i én ombæring. Hvis ét lån skal tilbagebetales i én ombæring, er det dog vigtigt, at du ved, at du kan betale pengene, når betalingsfristen kommer. Hvis du ikke kan betale alle pengene tilbage på en gang, så kan det være mere overskueligt at vælge et afdragslån, men dette vil ofte være dyre i sidste ende. Hvilken type af lån låneudbyderen tilbyder, kan derfor have stor indflydelse på, hvor du bør vælge at optage et lån. Hos Ferratum kan du få et afdragslån fordelt over flere måneder, og hos MiniFinans tilbyder vi et billigt lån, hvor du tilbagebetaler beløbet tilbage på kort tid. Din økonomi og dine ønsker til et lån spiller derfor en rolle, hvis du skal vælge mellem MiniFinans og Ferratum.

 

Fordele ved MiniFinans

Fordelene ved at tilbagebetale hele lånet på én gang er, at lånet er billigere. Idéen med vores koncept er, at du kan få råd til at investere i de svære perioder, og du kan betale pengene tilbage, når du igen har råd efter en indtægt. Vores løbeperiode er sammensat sådan, at du frit kan vælge, hvornår pengene skal tilbagebetales. Så hvis du eksempelvis skal foretage en investering den 20 i en måned, hvor kontoen står lavt, så kan du låne pengene af hos. Pengene, som du har brugt til at investere, kan du efter 10 dage igen tilbagebetale, når du har fået løn til den første i måneden efter.

 

MiniFinans er en af de bedst anmeldte låneudbydere i Danmark

Som en smart forbruger har du sikkert kigget lidt på hjemmesider som Trustpilot hvor folk bedømmer firmaer på deres kvalitet. Hvis du slår MiniFinans op, så ser du med det samme hvad folk synes om vores ydelser og kundeservice. Det er ikke bare praleri når vi siger vi er en af Danmarks bedste – vi har noget at have det i! De gennemgående temaer i kunders bedømmelser af os er at vi er hurtige, nemme og bekvemme.

 

Find ud af hvad vi kan tilbyde dig

Hvad går du og drømmer om lige nu som der måske ikke lige er nok på kontoen til? Måske er vintermånederne begyndt at gå dig på og du trænger til en ferie i solen? Eller også kan det være du har set reklamer for en ny smartphone som du ikke kan leve uden? Uanset hvad du har i tankerne har MiniFinans et tilbud der passer til dine drømme og dit budget!

Hvordan kan jeg vide om en låneudbyder er troværdig?

Mange forbrugere kan være bekymrede for at låne penge online. Hos MiniFinans skal du anvende NemID, og dette er med til at øge sikkerheden. Når du anvender dit NemID til at ansøge om et lån, så øges sikkerheden for, at det er den rette person, som får pengene udbetalt. Hos MiniFinans går vi meget op i sikkerhed, og det bør du også gøre, når du skal vælge låneudbyder. Det er en god idé at læse anmeldelser på trustpilot, og du kan også undersøge om låneudbyderen er e-mærket. Trustpilot kan give et billede af tidligere låneres oplevelser, og e-mærket giver forbrugerbeskyttelse. Disse to ting er derfor væsentlige at kigge efter, før du vælger din låneudbyder.

 

Mange spillere på markedet

Der findes mange forskellige låneudbydere på markedet, og det kan være svært at overskue, hvilken udbyder der er den rette for dig. Udbyderne tilbyder forskellige former for lån, og de tilbydes til mange forskellige priser. Hos MiniFinans lægger vi stor vægt på at have en konkurrencedygtig pris, så vi kan adskille os fra eksempelvis Ferratum og andre spillere på markedet. Når du skal vælge din låneudbyder, så er det vigtigt, at du finder en, der kan imødekomme dine behov.

 

Ferratum opererer internationalt

Ferratum er en stor spiller på markedet, og de opererer også internationalt. I Danmark tilbyder de afdragslån, som adskiller sig fra vores løbeperiode lån, hvor hele beløbet tilbagebetales på en gang. Ferratum har erfaring i 22 lande, hvor de har mange glade og tilfredse kunder, som trives med et afdragslån.

 

Ferratum lån tilbyder afdragslån

Hos MiniFinans tilbyder vi dig et lån, som du selv bestemmer hvornår skal tilbagebetales, og derfor kan vi lave en god pris på dit lån. Ferratum tilbyder afdragslån, hvor der betales et bestemt beløb hver måned. Når du som forbruger skal have en længere afdragsperiode, så vil dit lån i samlede omkostninger blive dyrere. Vi giver dig muligheden for at låne midt på måneden, hvor økonomien er stram, og pengene kan tilbagebetales til den første, hvor du igen har en indtægt. Hvis dette ikke kan hænge sammen for dig, så kan et afdragslån være en bedre løsning. Afdragslånet kan du få hos både os og Ferratum, men vores er det billigste når du betaler lånet hurtigt tilbage.

 

Hvor finder jeg det bedste lån online

Det kan være svært at definere det rette lån, da det rette lån afhænger meget af dine ønsker. Online findes mange forskellige muligheder, og dine ønsker og krav er med til at bestemme, hvilket lån der er det rette for dig. Hos Minifinans har vi et koncept, og hos Ferratum lån har de et andet. Dine behov er med til at bestemme, om du bør vælge Ferratum eller os.

 

Vi tilbyder Danmarks bedste service og priser

Hos MiniFinans lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde god service og skarpe priser. Vores koncept gør, at vi kan tilbyde Danmarks bedste priser, og vi står altid klar til at tilbyde dig Danmarks bedste service. Har du spørgsmål angående et lån, så kan du altid finde et svar hos os.

 

Hvad får du hos Ferratum?

Hos Ferratum får du muligheden for at tilbagebetale dit lån over en længere periode. Dette kan være en stor fordel, hvis du ikke kan sætte et større beløb af i fremtiden til at betale dit lån tilbage på en kortere periode. Omkostningerne vil dog være højere for et afdragslån hos Ferratum, end ved et lån hos os.

 

Fordelen ved Ferratum

Den store fordel ved at vælge Ferratum som låneudbyder er, at du kan betale dit lån tilbage i små bidder. Lånet gør, at du kan foretage en investering på et bestemt tidspunkt og derefter betale pengene tilbage i mindre omfang. I en presset økonomi kan det være lettere at tilbagebetale et lån over en længere periode frem for at betale hele lånet tilbage i op til 1 år.

 

Hvor gammel skal du være for at låne?

Ifølge dansk lovgivning må virksomheder ikke låne ud til folk medmindre de er fyldt 18 år og er myndige. Dog har statistikker vist at unge på 18 ikke altid er de bedste til at passe deres økonomi. På grund af hurtige lån online er mange unge derfor endt i en gældsspiral og endda kommet i RKI. Det vil vi gerne undgå hos MiniFinans, hvilket er grunden til at vi har sat minimumsalderen til 21 år. I modsætning har Ferratum sat deres minimumsalder til 23 år, hvilket der sikkert også er en god grund til. Det betyder bare at du som 21-årig ikke kan låne hos dem – så hvorfor ikke låne hos os i stedet?

 

Er der andre krav for at låne?

Udover aldersgrænsen skal du være bosat i Danmark, have dansk CPR-nummer og adgang til NemID. Du skal også have en Nem-konto vi kan indbetale på, samt telefonnummer og e-mailadresse vi kan nå dig på. For at kunne låne er det, derudover er det vigtigt at du ikke er registreret i RKI eller andre debitorregistre.

 

Hvor lang tid kan du låne i?

Løbetiden på lån, altså den periode du har pengene i, er ligeså forskellige som de beløb der lånes ud. Nogle har brug for en lille smule penge i kort tid, andre har brug for store summer i flere år. Når det gælder små beløb som dem vi tilbyder, plejer det ikke at være nødvendigt med en lang løbetid. Derfor kan du hos MiniFinans låne penge i alt fra 1 dag og over en periode på op til 12 måneder, hvilket er nok til næste lønningsdag. Ferratum har imidlertid skilt sig af med mikrolån og tilbyder kun en længerevarende kredit.

Sådan vælger du det rette lån

At vælge det rette lån kan være en kunst, og det er svært at definere, hvad det rette lån er. Hvilket lån, der er det rette, er individuelt fra person til person. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvad du ønsker at få ud af lånet, for du optager det. Dine behov spiller en stor rolle, og en vigtig faktor er, at du kan tilbagebetale i rette tid, så lånet ikke tilføjes ekstra gebyrer. Det rette lån for dig er derfor det lån, der passer til din økonomi.

Når du er ved at være klar til at optage dit online lån, glæder vi os til at byde dig velkommen hos MiniFinans. Mangler du stadig at sætte dig lidt mere ind i dine muligheder, kan du læse mere om vores billig lån her. Og ellers kan du komme direkte videre til vores låneformular her.

 

Hvordan får jeg fat på Jer?

Har du spørgsmål til vores lån, ansøgningsprocessen eller vores hjemmeside, er det bare at ringe ind. Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9-17, og besvarer også gerne dine e-mails. Har du allerede et lån hos os, og har du spørgsmål til afbetaling, kan kundeservice også hjælpe. Hvis du har fået lyst til at oprette dit online lån hos MiniFinans, så bliver det ikke nemmere. Du skal bare gå direkte til vores ansøgningsskema her!