Ferratum lån eller online lån hos MiniFinans – hvad skal du vælge?

Skal du vælge Ferratum eller MiniFinans? Når man kigger online, så bugner markedet for hurtige lån med udbydere der allesammen har tilsyneladende fantastiske tilbud. Ferratum er et af de navne der ofte dukker op i nyhederne når de taler om hurtige lån online. Ligesom med alle andre forbrugsgoder og ydelser vælger folk per automatik tit det navn de har hørt flest gange. Men er popularitet lig med kvalitet? – Ikke altid. Her skriver vi lidt om hvordan vi skiller os ud.

 

MiniFinans er en af de bedst anmeldte låneudbydere i Danmark

Som en smart forbruger har du sikkert kigget lidt på hjemmesider som Trustpilot hvor folk bedømmer firmaer på deres kvalitet. Hvis du slår MiniFinans op, så ser du med det samme hvad folk synes om vores ydelser og kundeservice. Det er ikke bare praleri når vi siger vi er en af Danmarks bedste – vi har noget at have det i! De gennemgående temaer i kunders bedømmelser af os er at vi er hurtige, nemme og bekvemme.

 

Find ud af hvad vi kan tilbyde dig…

Hvad går du og drømmer om lige nu som der måske ikke lige er nok på kontoen til? Måske er vintermånederne begyndt at gå dig på og du trænger til en ferie i solen? Eller også kan det være du har set reklamer for en ny smartphone som du ikke kan leve uden? Uanset hvad du har i tankerne har MiniFinans et tilbud der passer til dine drømme og dit budget!

 

… og hvorfor vores lån er bedre end Ferratum lån

Hvorfor er det så vi påstår vi bedre end Ferratum? Det er der skam mere end én grund til. Som du sikkert har bemærket så ligner online udbydere af lån hinanden på mange punkter. Mange steder prøver derfor at udkonkurrere hinanden med tilbud der desværre ofte er for gode til at være sande. Her på MiniFinans har vi alle de samme fordele andre tilbyder og har så tilsat lidt ekstra til vores kunder.

 

Hvor gammel skal du være for at låne?

Ifølge dansk lovgivning må virksomheder ikke låne ud til folk medmindre de er fyldt 18 år og er myndige. Dog har statistikker vist at unge på 18 ikke altid er de bedste til at passe deres økonomi. På grund af hurtige lån online er mange unge derfor endt i en gældsspiral og endda kommet i RKI. Det vil vi gerne undgå hos MiniFinans, hvilket er grunden til at vi har sat minimumsalderen til 21 år. I modsætning har Ferratum sat deres minimumsalder til 23 år, hvilket der sikkert også er en god grund til. Det betyder bare at du som 21-årig ikke kan låne hos dem – så hvorfor ikke låne hos os i stedet?

 

Hvor lang tid kan du låne i?

Løbetiden på lån, altså den periode du har pengene i, er ligeså forskellige som de beløb der lånes ud. Nogle har brug for en lille smule penge i kort tid, andre har brug for store summer i flere år. Når det gælder små beløb som dem vi tilbyder, plejer det ikke at være nødvendigt med en lang løbetid. Derfor kan du hos MiniFinans låne penge i alt fra 1 dag og over en periode på op til 12 måneder, hvilket er nok til næste lønningsdag. Ferratum har imidlertid skillet sig af med mikrolån og tilbyder kun en længerevarende kredit.

 

Hvad er fordelen ved mikrolån?

En lang løbetid lyder umiddelbart som en god ting – hvem vil ikke have længere til at betale tilbage i? Det er skam også praktisk nok – indtil man husker at der kommer renter på lånet gennem hele perioden. Derfor kan en kredit der løber over et eller to år blive rigtigt dyrt – pengene er brugt, men gælden vokser. Et mikrolån er hurtigt udbetalt og hurtigt afbetalt og så behøver du ikke tænke mere på det!

 

Er du opdateret?

I verdenen af online lån går tingene rigtigt hurtigt, og derfor er det vigtigt at holde sig opdateret. Der sker nemlig hele tiden ændringer i hvor meget du kan låne, hvor nemt, hvor hurtigt, og hvorledes. Hos MiniFinans er vi meget grundige med at opdatere informationen på vores hjemmeside så vores kunder ved besked. Ser man på Ferratums hjemmeside står der stadig at de tilbyder mikrolån – lige efter paragraffen der siger de ikke gør. Hos MiniFinans går vi op i at fremstå som professionelle, netop fordi vores forretning bygger på gensidig tillid.

 

Er der andre krav for at låne?

Udover aldersgrænsen skal du være bosat i Danmark, have dansk CPR-nummer og adgang til NemID. Du skal også have en Nem-konto vi kan indbetale på, samt telefonnummer og e-mailadresse vi kan nå dig på. For at kunne låne er det, derudover er det vigtigt at du ikke er registreret i RKI eller andre debitorregistre. Det er heller ikke muligt at optage et lån hos MiniFinans hvis du allerede har et aktivt lån hos Kassekreditten.

 

Er det sikkert at låne?

Det er ikke alt på nettet der er sikkert – du har sikkert hørt om phishing og andre faldgruber. Derfor er det vigtigt at sikre sig når man handler online, da det har med penge at gøre. Hos MiniFinans bruger vi NemID, din digitale signatur, da dette er en af de sikreste måder at gøre dette på.

Hvor meget kan du låne?
MiniFinans tilbyder lån mellem 3.000 og 20.000 kroner til alle der opfylder ovenstående krav.

 

Hvordan foregår afbetaling?

Du kan indfri dit lån via din personlige profil på vores hjemmeside, med betalingskort eller via netbank. Hele beløbet skal betales på én gang, så det er desværre ikke muligt at betale delvist.

 

Hvordan får jeg fat på Jer?

Har du spørgsmål til vores lån, ansøgningsprocessen eller vores hjemmeside, er det bare at ringe ind. Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9-17, og besvarer også gerne dine e-mails. Har du allerede et lån hos os, og har du spørgsmål til afbetaling, kan kundeservice også hjælpe.

 

Hvis du har fået lyst til at oprette dit online lån hos MiniFinans, så bliver det ikke nemmere. Du skal bare gå direkte til vores ansøgningsskema her!