Ferielån

Hvad er et Ferielån?

Der findes mange lån på markedet, og det er forskelligt hvad de bliver brugt til. Låner du penge online, kræver de fleste låneudbydere ikke, at du forklarer hvad du vil bruge pengene til. Vil du gerne på ferie, men du har svært ved at få råd til det, så kan du tage et online ferielån. Så kan dine drømme om ferie alligevel blive til virkelighed.

Måske har du allerede købt drømmeferien, men dine lommepenge rækker ikke, eller måske er du faldet over et godt tilbud, hvor du ønsker at slå til med det samme. Der er mange muligheder, når det kommer til ferielån. Læs med her og bliver klogere på dit kommende ferielån.

MiniFinans står klar til at hjælpe dig med dit ferielån

Drømmer du om ferie, men tillader din økonomi det ikke? Så er der hjælp at hente. Hos MiniFinans tilbyder vi lån, så vores låntagere kan føre deres drømme ud i livet.

Når skal du optage et lån, bør du først gøre dig tanker omkring, hvilket lånebeløb du har behov for at låne. Dernæst skal du danne dig et overblik over, hvad du kan betale tilbage på lånet om måneden. Du skal også være opmærksom på, om lånene har en aldersgrænse, hvilken rente der er på de forskellige låne, låneperioden osv. Så kan du finde det ferielån, der passer dig og din økonomiske situation bedst.

Start din ansøgning her ➜➜➜

Oversigt over indhold:

Hvilket ferielån er det bedste for mig?

Det er svært sige, hvilket ferielån der er det bedste for dig. Derfor vil vi gerne rådgive dig til, hvad du skal kigge efter, for at finde det ferielån du gerne vil have.

Når du skal finde ferielånet, skal du især kigge på følgende vilkår:

check-ic  Lånets rente/Debitorrente

check-ic  Det lånebeløb låneudbyderen tilbyder

check-ic  Hvilken låneperiode/ Afdrageordning der er på lånet

check-ic  Om der er et oprettelsesgebyr på lånet

check-ic  Og eventuelle andre gebyrer

check-ic  De årlige omkostninger (ÅOP) – altså hvad lånet kommer til at koste dig

Disse ting har indflydelse på, hvilket lån der er det bedste og billigste for dig. Der er stor forskel på, hvad de forskellige låneudbydere tilbyder og hvilke lånevilkår de har. Derfor bør du også sørge for, at sammenligne forskellige lån, inden du vælger et. På den måde kan du komme tættere på, at finde det ferielån du går og drømmer om.

Sådan ansøger du om et ferielån

Når du optager et lån hos os, vil du opleve at det både er nemt og hurtigt. Vi har skræddersyet den bedste låneproces til vores lånetagere, så de slipper for en lang og besværlig låneproces.

Når du skal ansøge om et lån hos os, skal du følge disse steps:

check-ic  Vælg et lånebeløb mellem 10.000 og 50.000 kroner til højre på siden

check-ic  Udfyld vores ansøgningsformular som kun tager 1 minut.

check-ic  Underskriv ansøgningsformularen med dit NemID

Herefter laver vi en lynhurtig kreditvurdering af dig, ud fra de oplysninger du har givet os adgang til via din e-SKAT. Inden for 2 minutter får du svar på din ansøgning, og hvad vi kan tilbyde dig. Det lån vi kan tilbyde dig, skal du så underskrive med dit NemID, hvorefter vi overfører pengene til dig. Pengene vil være tilgængelige din konto indenfor få minutter, dette sker ved hjælp af vores straksoverførsel. Du kan læse meget om hvordan du ansøger her: Sådan-virker-det

Start din ansøgning her ➜➜➜

 

Hvad kan du bruge dit ferielån til?

Er du heller ikke interesseret i, at skulle fortælle din låneudbyder, hvad du vil låne pengene til? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos MiniFinans stille vi ikke krav til, at du forklarer hvad du vil bruge pengene på. Vi mener nemlig, at du selv skal have lov til at bestemme over dit lån.

Derfor skal du som lånetager heller ikke stille økonomisk sikkerhed til dit lån, som du for eksempel skal hvis du låner penge i banken. Den økonomiske sikkerhed har ofte indflydelse på, om en lånetager bliver godkendt til et lån eller ej. Har du ikke en bil eller et hus du kan stille økonomisk sikkerhed i, skal du ikke bekymre dig når du tager et lån hos MiniFinans.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvad end du ønsker at låne penge til en ferie sydpå, en tur i sommerhus med din familie eller noget helt tredje. Det skal være helt op til dig – vi hjælper dig blot med, at få det ferielån du efterspørger.

 

Hvor stort et ferielån er det muligt at få?

Det mindste beløb du kan låne hos os er 3.000 kroner, hvorimod det højeste lån er på 20.000 kroner. Det betyder, at du kan låne et mindre beløb, hvis du for eksempel mangler de sidste tusinde til at indfri dine drømme om ferie. Vil du gerne låne et større beløb, til en ferie du længe har villet på, kan det også lade sig gøre med et lån hos os. Du skal blot vælge det lånebeløb du er interesseret i, hvorefter vi vurderer hvad vi kan tilbyde dig.

Når du ansøger om et lån hos os, skal du ikke vente lang tid på, at få svar på din ansøgning. Så snart du har udfyldt vores ansøgningsformular, og godkendt den, laver vi en kreditvurdering af dig. Fra du har trykket ”godkend” og til du får svar på din låneansøgning, går der kun et par minutter.

Hvornår kan jeg få mit ferielån udbetalt?

Når du låner penge hos MiniFinans, vil du både opleve en hurtig ansøgningsproces og udbetaling. Vi ved hvor irriterende det kan være at skulle vente på, at ens lån bliver tilgængeligt på kontoen. Et lån der tager lang tid at ansøge om, og få udbetalt, er ikke ligefrem det lån man går og drømmer om. Det har vi gjort noget ved, så du ikke skal bekymre dig om hvor længe du mon skal vente på at få pengene udbetalt.

Når vi har godkendt din låneansøgning, og du har underskrevet din lånekontrakt, sender vi straks pengene til udbetaling. Herefter vil pengene være til rådighed på din NemKonto inden for 1 hverdag. Vi overfører pengene til din NemKonto af sikkerhedsmæssige årsager, for at forhindre at der er nogle der misbruger dine oplysninger. Derfor skal du også bruge dit NemID som digital underskrift, når du ansøger om at optage lånet. Din sikkerhed er nemlig første prioritet for os.

Hvornår skal et ferielån tilbagebetales?

Vi har lavet en fleksibel låneproces som betyder, at vores lånetagere selv kan bestemme hvor lang tid de vil afdrage på deres lån. Tager du et ferielån hos os, kan du tilbagebetale det inden for få dage eller i en periode på op til 12 måneder. Det mener vi, er en fleksibel måde at tilbyde lån på.

Vi mener, at det skal være op til den enkelte låntagere, og dennes økonomi, at vurdere hvad der passer dem bedst. Det er forskelligt hvilken økonomisk situation og hvilket råderum den enkelte lånetager har om måneden.

Vælger du for eksempel en låneperiode på 5 måneder, skal du i hver af de 5 måneder betale et afdrag på dit ferielån. Jo mere du betaler om måneden, jo hurtigere har du tilbagebetalt dit lån. Betaler du af på dit lån over en længere periode, bliver lånet dyrere for dig, end hvis det er under en kortere periode. Det skal du være opmærksom på, hvis du gerne vil have så billigt et lån som muligt.

Kan jeg få et ferielån trods RKI?

Som de fleste andre låneudbydere på markedet, tilbyder vi ikke lån til personer registreret i RKI (Ribers kredit information). RKI er et register over dårligere betalere, som personer havner i hvis de har ét eller flere misligholdte lån.

Vi tilbyder ikke lån til personer registret i RKI, fordi vi er interesserede i at gøre disse personers økonomiske situationer værre. Er du registreret i RKI opfordrer vi dig i stedet til, at få afdraget på dine misligholdte lån, så du kan blive slettet fra registreret. Når du ikke længere er registreret i RKI, kan ansøge om et lån hos os, på lige fod med alle andre.