FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål, eller noget du ikke kan finde svar på? Se herunder om der ikke skulle findes et svar på lige netop dit spørgsmål. Hvis du ikke finder det svar du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten mail eller telefon.

Efter at du har ansøgt om et lån gennem MiniFinans, sendes dit lån til straksudbetaling med det samme. Pengene bør stå på din NemKonto indenfor få minutter. Hvis dette ikke sker, bør du ringe til os, så vi kan løse situationen med det samme.

Hos MiniFinans tilbyder vi ikke at du kan forhøje et lån.

Lånet kan tilbagebetales på følgende tre måder: Ved en bankoverførsel, ved betaling via betalingskort eller ved automatisk tilbagebetaling via din MiniFinans-profil.

Bankoverførsel skal ske til:

Reg. nr.: 9070

Konto nummer: 1630715489

Husk at marker indbetalingen med dit CPR-Nummer.

Du kan læse mere om de tre tilbagebetalingsmåder under ”Lånevilkår”.

Hos MiniFinans kan du maksimalt låne 50.000 kr. Du kan ansøge om 10.000-50.000 kroner, men vil altid blive tilbudt et lånebeløb af os, udfra din kreditvurdering. Du kan optage dit lån hos MiniFinans, såfremt du er minimum 21 år samt ikke er registreret i RKI.

Du kan betale tilbage når som helst. Bemærk at hvis du for brug for din 14 dages fortrydelsesret skal du kontakte os skriftligt på kontakt@minifinans.dk

Efter den 1. Maj 2017, så skal alle der ansøger om et forbrugslån dokumentere sin indkomst. Dette gør vi ved at ansøgeren giver samtykke til eSKAT. Her modtager vi alle de relevante information fra SKAT, så vi kan dokumentere indkomsten, samt lave en kreditvurdering. 

Som udgangspunkt er vores lån som en løbende kredit, hvor rente omkostninger skal betales tilbage en gang om måneden. Hvis du inden for perioden ønsker at afdrage dele af lånebeløbet, så kan dette også lade sig gøre igennem din online MiniFinans profil.

Her anbefaler vi du melder det til politiet. De vil lave en rapport som du skal sende til os. Inden det er politianmeldt, så hefter du for lånet.

Hvis du ikke har godkendt din låne ansøgning, så vil den annullere sig selv efter 90 dage. Hvis du har bekræftet den, men du ikke har fået beløbet udbetalt så kontakt os venligst på kontakt@minifinans.dk

Hvis du vil ændre låne beløbet så kontakt os venligst på kontakt@minifinans.dk 

Ja, vi kan godt registrere dig så du ikke kan låne hos os mere. Kontakt os venligst på kontakt@minifinans.dk

Når du ansøger om lån, vurderer vi med det samme, om du kan optage et lån hos MiniFinans. Når dit lån bekræftes skal du underskrive det med dit NemID. Herefter går der kort tid før pengene bliver straksudbetalt til din NemKonto.

MiniFinans kræver ingen sikkerhed når du optager et lån – og derfor kan vi give dig svar på din låneansøgning med det samme. Vi beder dig dog om at oplyse din månedlige indtægt samt forventelige månedlige udgifter. Det gør vi, så vi bedre er i stand til at vurdere, om du er i stand til at betale lånet tilbage.

Nej, det er ikke muligt at optage flere lån hos MiniFinans på samme tid. Først når du har tilbagebetalt dit nuværende lån, kan du ansøge om et nyt lån.

Nej, du løber ikke nogen risiko når du optager et lån hos MiniFinans. Du står selvfølgelig til ansvar for de penge du har lånt, som skal tilbagebetales til MiniFinans inklusiv de tilskrevne renter.

Vi stiller ikke spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til, dog fraråder MiniFinans at man optager et lån, for at betale et andet tilbage.

Vi har en fleksibel låneperiode. Det betyder, at du selv kan styre, hvor længe du ønsker at have lånet. 

Du skal underskrive din låneaftale med NemID. Herved er der ingen der kan optage et lån i dit navn, og således er vi sikre på at det er dig der indgår låneaftalen. Pengene du låner bliver straksudbetalt til din NemKonto.

Det er vigtigt at vi har dine rigtige oplysninger. Hvis der sker ændringer i din adresse, telefonnummer eller e-mail, skal du straks opdatere disse informationer. Kontakt os gerne.

Hvis du ikke tilbagebetaler lånet iht. din låneaftale, bliver låneaftalen anset som misligholdt, og lånet inkl. renter og gebyrer forfalder til øjeblikkelig betaling. Hvis dette ikke bliver overholdt bliver der fremsendt rykkerskrivelser med et gebyr på 100,00 kr. pr. rykkerskrivelse. Du vil modtage op til tre rykkere. Hvis lånet fortsat ikke bliver betalt tilbage, vil inddragelsen herefter overgives til inkasso.

- Du skal være mindst 21 år og myndig.- Du skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse.

- Du skal have en aktiv e-mail adresse.
- Du skal have en NemKonto.
- Du må ikke være registreret i RKI Experian.
- Du må ikke være registreret i Debitorregistreret.
- Du må ikke være over 69 år.

Du opretter en MiniFinans-profil når du optager et lån. Inde på din profil har du overblik over dine lån, dine personlige oplysninger, og de lånevilkår der er forbundet med din låneaftale.

Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 71 71 88 88 mellem 9-17 i hverdagene, eller ved at skrive til kontakt@minifinans.dk.

De årlige omkostninger i procent (ÅOP). Dette er de samlede omkostninger udtrykt i procent pr. år af det samlede lånebeløb. ÅOP anføres for at hjælpe Dem med at sammenligne forskellige tilbud.