Familielån

Hvad er et familielån?

Et familielån er et lån som så mange andre, som du kan tage hvis du står og mangler penge. I mange andre tilfælde er det enkeltpersoner, der mangler penge og derfor vælger at optage et lån. Det kan for eksempel være et lån til en ferie, nyt tøj, en ny cykel eller en computer.

Tager du et familielån, er det fordi I som familie står og mangler penge. Det kan eksempelvis være til renovering af jeres bryggers, til at dække uforudsete udgifter eller fordi I gerne vil forkæle jer selv og børnene med en ferie. Der kan være mange grunde til, at en familie er interesseret i at låne penge.

 

Start din ansøgning her ➜➜➜

 

Oversigt over indhold:

 

MiniFinans står klar til at hjælpe dig og din familie med et familielån

Der findes mange forskellige lån på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af hvilket lån man skal vælge.

Når I er på udkig efter et familielån, bør I først gøre jer tanker omkring, hvor meget I har behov for at låne. Derudover skal i selvfølgelig også have fornemmelse for, hvad jeres egen økonomi tillader jer at låne. Det skal jo ikke ende med at I låner mere, end hvad I kan betale tilbage. Skab derfor overblik over jeres økonomi, og find ud af hvad i kan afdrage med om måneden på lånet.

Det lån i er på udkig efter, skal stemmer overens med de ønsker og behov i har og selvfølgelig også den økonomiske situation du står i. Derfor er det også vigtig at være opmærksom på, at låneudbyderes vilkår er forskellige. Hvad du skal være ekstra opmærksom på, kan du læse i nedenstående afsnit.

 

Hvilket familie skal du og dine familie vælge?

Det er svært at danne sig et overblik over, hvilket lån der kan være det helt rigtige for jer. Derfor vil vi gerne rådgive jer til, hvad I skal kigge efter når i er på udkig efter et lån. Når I skal finde vælge lån, skal I være opmærksom på følgende:

check-ic  Lånets rente/Debitorrente

check-ic  Lånebeløbet

check-ic  Hvilken låneperiode/Afdrageordning der er på lånet

check-ic  Er der et oprettelsesgebyr

check-ic  Og andre gebyrer på lånet

check-ic  Hvad er de årlige omkostninger (ÅOP)

Alt dette har indflydelse på, hvilke omkostninger der er på lånet. Derudover er vilkår såsom lånebeløb og låneperiode også afgørende for de fleste lånetagere. Der er nemlig forskel på, hvad de låneudbydere tilbyder af lån. Derfor kan det være en god ide, hvis I sammenligner forskellige lån, så I kan finde det lån der passer jer og familien bedst.

 

Sådan ansøger I om et familielån

Som familie kan man have rigeligt at se til i hverdagen, og derfor er vi også glade for at kunne sige, at vi tilbyder hurtige familielån. Vores låneproces er både nem, hurtig og sikker, så I slipper for en lang og besværlig låneproces. Der er så meget andet man hellere vil bruge tiden på.

Når man ansøger om et lån hos os, skal man bruge sit NemID. Den voksne person i familien der vælger at tage et lån skal gøre følgende:

check-ic  Vælg et lånebeløb mellem 3.000 og 20.000 kroner til højre på siden

check-ic  Udfyld vores ansøgningsformular som kun tager 1 minut.

check-ic  Underskriv ansøgningsformularen med dit NemID

Når ansøgningsformularen er underskrevet, laver vi en lynhurtig kreditvurdering, ud fra de oplysninger der er givet adgang til via e-SKAT. Inden for 2 minutter vender vi tilbage med svar på  ansøgning, og hvad vi kan tilbyde lånetageren. Lånet skral derefter underskrives med NemID, hvorefter vi overfører pengene til den NemKonto der er tilknyttet NemID´et. Pengene vil være tilgængelige på kontoen inden for få minutter, dette sker via vores straksoverførsel.

 

Hvad må I bruge jeres familielån til?

Når du optager et lån hos os, skal du ikke fortælle os hvad I vil bruge pengene til. Det er et krav I vil opleve, hvis I for eksempel skal låne penge i banken. Vi mener, at I skal have lov til at bestemme over jeres lån, uden at vi skal blande os i hvad I vil bruge det til. Som låntager skal I heller ikke stille økonomisk sikkerhed for lånet, som man også skal når man tager et banklån. Hvis I skal stille økonomiske sikkerhed for et lån, vil det ofte også have indflydelse på, om I bliver godkendt til lånet eller ej. Har I ikke en bil eller et hus, som I kan stille økonomisk sikkerhed i, skal I ikke bekymre jer, når I tager et lån hos os.

 

Hvor højt et familielån kan vi få?

Hos MiniFinans kan i optage et familielån på mellem 3.000 kroner og 20.000 kroner. Det betyder, at I kan låne et mindre beløb, hvis I for eksempel mangler de sidste tusinde til at indfri jeres drømme. Vil I gerne låne et større beløb, til en ferie I længe har villet på, kan det også lade sig gøre med et lån hos os. Det eneste I skal gøre er, at vælge et lånebeløb mellem 3.000 og 20.000, hvorefter vi vurderer hvad vi har mulighed for at tilbyde.

Når I ansøger om et lån hos os, skal I ikke vente lang tid på, at få svar på ansøgningen. Så snart ansøgningsformularen er udfyldt, og godkendt, laver vi kreditvurderingen. Der går kun et par minutter fra der er trykket ”godkend” og til der er svar på låneansøgningen.

 

Hvornår bliver familielånet udbetalt?

Vi har en nem og hurtig låneproces og garanterer for hurtig udbetaling. Vi ved hvor irriterende det kan være, at skulle vente på, at ens lån bliver tilgængeligt på kontoen. Et lån der tager lang tid at ansøge om, og få udbetalt, er ikke ligefrem det lån man går og drømmer om.

Derfor skal I hos MiniFinans ikke bekymre jer om, hvor længe I mon skal vente på at få pengene udbetalt. Når vi har godkendt låneansøgningen, og lånekontrakten er underskrevet, sender vi straks pengene til udbetaling. Pengene vil herefter være til rådighed på kontoen inden for 1 hverdag.

Pengene bliver overført til NemKonto af sikkerhedsmæssige årsager, for at forhindre at der er nogle der misbruger private oplysninger. Det er en måde hvorpå, at jeres sikkerhed er i top.

 

Hvornår skal vores familielån tilbagebetales?

Hos MiniFinans har vi en fleksibel låneproces. Vores lånetagere kan nemlig selv bestemme hvor lang tid de vil afdrage på deres lån. Tager I et familielån hos os, skal I blot vælge den periode I vil afdrage på lånet i. Man kan tilbagebetale på et familielån inden for få dage eller i en periode på op til 12 måneder. Det mener vi, er en fleksibel måde at tilbyde lån på.

Vælger I eksempelvis en låneperiode på 12 måneder, skal I i hver af de 12 måneder betale et afdrag af på jeres familielån. Her er det en god ide, at I vælger en periode, som er realistisk for jeres økonomiske situation. Hellere betale af på lånet over flere måneder, end at få rykkere fordi I ikke kan få økonomien til at gå op.

I skal dog være opmærksom på, at jo længere periode I afbetaler på jeres familielån, jo dyrere bliver det for jer. Derfor er det en god ide, at I først gennemgår jeres økonomi, så I hverken låner mere end hvad I har brug for, eller vælger en låneperiode der ikke passer til jer.

 

Kan vi få et familie trods RKI registrering?

Hos MiniFinans tilbyder vi ikke lån til personer registreret i RKI (Ribers kredit information). RKI er et register over dårligere betalere, som personer havner i hvis de har ét eller flere misligholdte lån. Vi er interesserede i, at gøre disse personers økonomiske situationer værre.

Hvis du er registreret i RKI opfordrer vi dig i stedet til, at få afdraget på dine misligholdte lån, så du kan blive slettet fra registreret. Når du har færdigbetalt dine lån, og ikke står i RKI længere, kan du ansøge om et lån hos os, på lige fod med alle andre. Du kan læse om vores lånevilkår her.