Færdig som studerende? Hold en ordentlig fest (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Færdig som studerende? Hold en ordentlig fest

Færdig som studerende? Hold en ordentlig fest

Færdig som studerende? Hold en ordentlig fest

Færdig som studerende? Hold en ordentlig fest

At blive færdig med sin uddannelse er noget af det fedeste. Det betyder, at du går fra at være SU-modtager til lønmodtager, og det skal selvfølgelig fejres med en god fest. Ligegyldigt hvad, er det jo sjovest at afslutte sin uddannelse- og starte sit nye liv med en ordentlig fest sammen med familie og venner.

Bortset fra når du har fødselsdag, er dette et tidspunkt og en fejring, hvor du er 100 % i centrum for din bedrift og hårde slid i flere år. 

Er budgettet lidt stramt til fest?

Er budgettet dog en smule stramt efter den hårde tid på SU. Så kan løsningen være, at du låner et lille beløb hos MiniFinans, som du hurtigt kan betale tilbage når du får en højere indkomst.

Før du låner hos MiniFinans, er det altid en god idé at kigge på alternative lånemuligheder f.eks. hos dine forældre. Det kan være en fordel at få et tilskud til festen herfra. Hvis det dog ikke er en mulighed, så kan du trygt henvende dig til MiniFinans. Her kan du låne et lille beløb til nogle af de ting, du står med til sidst- hvad end det er is eller en bartender du mangler. Så kan du låne et lille beløb hos MiniFinans.

Det er ærgerligt ikke at kunne markere sin overgang fra studerende til almindelig lønmodtager ordentligt, så få en god fest.

MiniFinans hjælper gerne

Ofte når det kommer til at holde fest, kan man stå i en situation, hvor man mangler penge til en lille uforudset udgift. Her kan du få hjælp af MiniFinans til, at give din fest det sidste skub til at blive helt perfekt. Husk på: Er det første gang du låner hos MiniFinans kan du maksimalt låne 4.000 kr.

Det er også vigtigt at huske på, at du skal planlægge din fest udfra dit nuværende rådighedsbeløb. På den måde, kan du lægge et overskueligt budget, med et lille lån fra MiniFinans er der dog plads til uforudsete udgifter.