Hvad er et forbrugslån? MiniFinans rådgiver dig (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Hvad er et forbrugslån: Få svar hos MiniFinans

Hvad er et forbrugslån: Få svar hos MiniFinans

Hvad er et forbrugslån: Få svar hos MiniFinans

Hvad er et forbrugslån: Få svar hos MiniFinans

Vi har alle hørt om det, og mange af os har set programmet “Luksusfælden” hvor ordet forbrugslån ofte fremkommer i en negativ kontekst. Der er nok en del seere, der alligevel tænker, hvad er et forbrugslån egentligt? Og er det så slemt at det kan vælte et helt husholdningsbudget?

Lad os bare slå det fast, et enkelt forbrugslån på et par tusinde kan ikke, når det er blevet optaget, vælte et helt husholdningsbudget.

Et forbrugslån kan blive anvendt til alting. Det mest kendetegnende ved et forbrugslån er, at det er udelukkende låntager der bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Det kan være sko, et weekendophold, flyverdragter til børnene eller noget helt fjerde.

Hvorfor er et forbrugslån dårligt?

I den perfekte økonomiske verden, ville man aldrig skulle låne penge, hverken til hus, bil eller andet.  Men vi lever ikke i den perfekte verden, og derfor er det uundgåeligt for de fleste mennesker, at skulle optage et lån på et tidspunkt i deres liv.

Et forbrugslån er som sagt kendetegnet ved, at man optager et lån, ofte et andet sted end i sin bank, og bruger pengene på det som man i normal tale betegner for værende forbrug.

Der forekommer naturligvis renter på et forbrugslån, men hvis du har en god fornemmelse for din økonomi. Så har du også en god fornemmelse for, hvor meget du kan låne til forbrug, hvor du også kan betale lånet rettidigt tilbage. Et forbrugslån bliver altså først rigtigt dyrt for dig, den dag det bliver misligholdt, og du ikke betaler det tilbage.

Hvor højt forbrugslån kan man tage hos MiniFinans?

Hos MiniFinans går vi meget op i, at du ikke låner flere penge, end du kan betale tilbage. Derfor har vi et helt naturligt loft på dit første lån der hedder 4.000 kr. Hvis du vil låne hos MiniFinans igen efterfølgende, kan du få lov til at låne 12.000 kr. Derudover skal du være fyldt 21 år, og du skal kunne gennemføre vores kreditvurdering. Du kan læse og lære mere om vores renter med vores låneberegner du finder her.