Er der styr på haven? MiniFinans hjælper dig med dine drømme (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Er der styr på haven?

Er der styr på haven?

Er der styr på haven?

Er der styr på haven?

Det spirrer i haven i sommermånederne. Det er derfor også på tide at få styr på den. Din have har fået nyt liv henover foråret. Hvad enten du har en prydhave eller nyttehave, så skal den passes. Har du også gået hele vinteren og glædet dig til at komme i haven, så ser du på den nu med helt friske øjne, og du kan lave et spontant projekt. Er du derimod en der har planlagt et projekt i løbet af vinteren, så er det nu skal du rykke på det, og få det lavet. Så du kan nyde resten af sommeren i haven. 

Projekt i haven

Tidspunktet er oplagt lige nu til at lave nye projekter. Små projekter kan du klare over en weekend, mens større projekter kræver lidt længere planlægning. Fælles for dem begge er at det er hyggeligt, og forandring fryder, også i haven.

Det er nu det er sidste udkald og du har muligheden for at forny haven og lave projekter. Måske har du lyst til at anlægge en mini-terrasse i et hjørne, før varmen overtager Danmark, og vejret bliver ulideligt at arbejde i. Hvem gider egentligt også at bruge sin ferie på at anlægge terrasse eller grave ud til bed? Det er da bedre at du kan holde ferie, og så nyde synet.

Kom langt for et lille beløb

En have finansierer ikke sig selv, og når du er i havecenteret kan du hurtigt blive fristet. Men har du lavet en plan, og en indkøbsseddel, så kan du mange undgå impulskøb.

Finder du ud af, at projektet bliver lidt større end du lige havde regnet med. Så kan du få hjælp til at finansiere lidt af projektet med et lån hos MiniFinans. Du kan ansøge om et lån online, og du har to døgn, hvor du kan blive helt sikker på, at du ønsker lånet.