Leder du efter online lån med effektiv rente?

Har du også været turen rundt i banken, ledt online og læst hjemmesider med forbrugerråd for at finde en effektiv rente? Er du også mere forvirret efter alt det end du var før? Det kan hurtigt blive forvirrende med alle begreberne. Hvad er forskellen på alle de mange rentesatser? Hvad med ekstra gebyrer? Hvad betyder ÅOP? Det kan hurtigt blive til en masse arbejde at skulle finde rundt i det hele. Derfor hjælper vi dig på vej!

 

MiniFinans kan hjælpe dig!

Som en af Danmarks bedste låneudbydere har vi masser af erfaring indenfor området og kan vejlede dig bedst. Vi ved nemlig godt hvordan det føles at fare vild i alle de forskellige begreber og vil derfor gøre det nemmere. Med en hurtig ansøgningsproces, hurtigt svar og udbetaling inden for få minutter har online lån med effektiv rente aldrig været nemmere. Vi har også en låneberegner der gør det overskueligt at se hvad renten på dit lån bliver.

 

Hvad er den effektive rente?

For at kunne finde rundt i hvad der forstås med effektiv rente er det vigtigt med en definition. Den effektive rente er, kort fortalt, hvad du betaler for lånet – lidt ligesom ÅOP. ÅOP står for årlig omkostninger i procent og er renten inklusive eventuelle gebyrer der bliver pålagt dig som kunde. Som forbruger kan du med fordel kigge efter ÅOP da dette tal fortæller dig mest om omkostningerne på de fleste lån.

 

Men jeg skal jo ikke låne i et helt år?

Når du tager et kort forbrugslån på 30 dage eller mindre ser det lidt anderledes ud. Her er den effektive rente lidt mere nøjagtig end det tal der viser ÅOP – man skal bare regne lidt mere! Renter på lån kan nemlig trækkes fra i skat! ÅOP viser dig kun omkostningerne før du betaler skat. Den effektive rente er derfor mere nøjagtig fordi den viser de beløb du endeligt har betalt efter skat.

 

Lån penge hos MiniFinans!

MiniFinans tilbyder online lån med effektiv rente på alt fra 3.000 kr. til 20.000 kroner og få pengene overført straks til din konto. Med låneberegneren kan du se både ÅOP og effektiv rente, alt efter hvor meget du skal bruge og hvor længe.

 

Lån penge i en fleksibel låneperiode

Vi tilbyder både hurtige og kortvarige lån så du får råd til det du skal bruge til dagen og vejen, men også med en løbeperiode i op til 12 måneder. Hos MiniFinans kan du tage lån med en løbetid fra 1 dag op til 12 måneder. Fordelen med kortvarige lån er, at du hurtigt får penge og hurtigt er gældfri igen! Fordelen ved et længerevarende lån er, at du kan dele betalingen op og dermed har flere penge til rådighed hver måned. På denne måde får du også hurtigere adgang til de større lån på op til 20.000 kroner.

 

Ingen skjulte omkostninger

Hos MiniFinans går vi meget op i at vores ydelser skal være gennemskuelige for vores kunder. Der er nemlig ingen der kan lide at blive overrasket med skjulte gebyrer der ødelægger budgettet. Derfor viser vores låneberegner det præcise beløb dit lån hos os kommer til at koste. Du kan også gennem din personlige profil på vores hjemmeside holde øje med lånet.

 

Skal jeg stille sikkerhed for mit lån?

En af fordelene ved at låne penge hos MiniFinans er at vi hverken kræver sikkerhed eller stiller spørgsmål til dit lån. Sikkerhed er noget man stiller når man tager større lån til for eksempel hus, bil eller båd. Dog spørger vi ind til hvad dine månedlige indtægter og udgifter er før vi kan kreditvurderer dig. Det er grundet en ny dansk lovgivning der kræver at alle lånere skal angive disse oplysninger for at kunne låne.

 

Er det sikkert at låne online?

En af de måder vi sikrer os selv og vores kunder er at vi benytter NemID til at verificere din identitet. For os som virksomhed betyder det at vi er sikre på du er den du siger du er online. For dig som kunde betyder det at du er sikker på ingen har misbrugt din identitet til at tage lån. Skulle uheldet alligevel være ude er det vigtigt at du kontakter både os og politiet så vi kan opklare sagen.

 

Hvad er kravene for at tage lån?

Aldersgrænsen for at kunne optage lån hos MiniFinans er 21 år – du skal også være myndig. Derudover er det et krav at du har dansk bopæl, samt dansk mobilnummer og en e-mailadresse. Et dansk CPR-nummer er også et krav, samt NemID for din sikkerhed og en Nem-konto til udbetaling. Er du registreret i Debitorregisteret eller RKI (Experiean) kan vi desværre ikke udstede et lån for du er kommet ud.

 

Hvordan foregår afbetaling?

Du kan gennem din personlige profil på vores hjemmeside tjekke alle dine oplysninger samt indfri dit lån. Det er også muligt at betale med betalingskort (vi tager imod de fleste) eller via overførsel fra din netbank.

 

Hvad hvis der er problemer med indfrielse?

Støder du alligevel på problemer med at indfri dit lån så fortvivl ikke! Vi kan altid finde ud af en løsning sammen, bare du kontakter os i god tid så det ikke er for sent! Det værste man kan gøre i sådan en situation er nemlig at udskyde problemet!

 

Hvordan kan jeg kontakte kundeservice?

Hvad enten du har spørgsmål til din låneansøgning eller oplever problemer med tilbagebetaling, så er vores kundeservice til rådighed. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 71 71 88 88 mellem 9-17 i hverdagene, eller ved at skrive til kontakt@minifinans.dk.

Husk at dette kun gælder kundeservice – resten af MiniFinans har åben alle døgnets timer, ugen rundt. Så hvorfor ikke sende os en ansøgning i dag og lån penge med effektiv rente! – Kom direkte til vores ansøgningsskema her.