Drømmelån

Hvad er et drømmelån?

Et drømmelån er et lån, som passer bedst til lige netop dig og dine behov. Når skal du optage et lån, er det vigtigt at du først gøre dig tanker omkring, hvad du har brug for at låne. Dernæst skal du finde ud af, hvad din økonomi tillader dig at betale tilbage på lånet om måneden. Andre vigtige faktorer er lånets aldersgrænse, renten på lånet, låneperiode osv. Et drømmelån for dig er derfor det lån, som stemmer bedst overens med de ønsker du har, samt den økonomiske situation du står i.

 

MiniFinans hjælper dig til dit drømmelån

Hos MiniFinans har vi de seneste år hjulpet flere tusinde mennesker, med at få deres drømme til at gå i opfyldelse. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig, med dit næste lån, så du kan få det drømmelån du er på udkig efter. Vi er nemlig interesseret i, at tilgodese vores lånetagere. Derfor har vi lavet en nem og overskuelig låneproces, hvor vores lånetagere selv kan justere i deres lånebeløb og låneperiode.

For dig betyder det, at du har større medbestemmelse, og dermed selv kan være herre over dit kommende lån. Som du kan se, kan du hos MiniFinans selv være med til at skræddersy dit lån – derfor kalder vi det et drømmelån.

 

Hvilket drømmelån er den rigtige løsning for mig?

Det er svært for os at vide, hvilket lån der er den rigtige løsning for lige netop dig. Alligevel vil vi gerne forsøge at rådgive dig til, hvad du skal kigge efter for at finde det drømmelån du gerne vil have.

Når du skal finde dit næste lån, er der flere ting du skal være opmærksom på. Du skal særligt være opmærksom på følgende:

check-ic  Rente/Debitorrente

check-ic  Lånebeløb

check-ic  Låneperiode/ Afdrageordning

check-ic  Oprettelsesgebyr

check-ic  Andre gebyrer

check-ic  De årlige omkostninger (ÅOP)

Disse faktorer har indflydelse på, om det enkelte lån er et drømmelån for dig. Der er nemlig forskel på hvad de forskellige låneudbydere tilbyder, og hvilke lånvilkår de har. Derfor er det en god ide, at du sammenligner forskellige lån, så du kan komme tættere på at finde lige netop det lån, du drømmer om.

 

Hvordan ansøger jeg om et drømmelån?

Det er både nemt, hurtigt og sikkert at ansøge om et lån hos MiniFinans. Vi har skræddersyet den bedste låneproces til vores lånetagere, så de ikke skal spilde unødvendig tid på lange låneprocesser og udbetalinger.

Når du skal ansøge om et lån hos os, skal du først vælge det lånebeløb du er interesseret i. Du kan vælge et lånebeløb mellem 3.000 og 20.000 kroner. Herefter skal du udfylde vores ansøgningsformular, som kun tager et minut. Ansøgningsformularen skal du underskrive med dit NemID, der fungerer som digital underskrift på ansøgningen. Så laver vi en hurtig kreditvurdering af dig, og giver dig svar på din ansøgning inden for 2 minutter.

Når vi har lavet kreditvurderingen af dig, får du svar på hvad vi kan tilbyde dig. Det lån vi tilbyder dig, skal du så underskrive med dit NemID. Her godkender du lånet og dets vilkår, og du kan herefter se din lånekontrakt.

 

Hvad kan du bruge dit drømmelån til?

Det er nok de færreste der er interesseret i at låne penge, og skulle redegøre præcist for hvad pengene skal bruges på. Vi har ikke krav til vores lånetagere, fordi vi mener at de skal have friheden til, at gøre med deres drømmelån som de vil. Derfor skal du som lånetager heller ikke stille økonomisk sikkerhed til dit lån, som du for eksempel skal hvis du låner penge i banken. Den økonomiske sikkerhed har ofte indflydelse på, om en lånetager bliver godkendt til et lån eller ej. Har du ikke en bil, eller et hus, du kan stille økonomisk sikkerhed i, skal du ikke bekymre dig når du tager et lån hos MiniFinans.

Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få det drømmelån du går og ønsker dig – helt uden, at du skal stå skoleret over for os.

 

Hvor stort et drømmelån kan jeg få?

Hos MiniFinans tilbyder på lån mellem 3.000 og 20.000 kroner. Ansøger du om et lån hos os, skal du ikke vente lang tid på, at få svar på din ansøgning. Så snart du har udfyldt vores ansøgningsformular, og godkendt den, laver vi en kreditvurdering af dig. Fra du har trykket ”godkend”, og til du får svar på din låneansøgning, går der kun et par minutter.

Kreditvurderingen sker på baggrund af de oplysninger, du har givet os adgang til via din e-SKAT. Oplysningerne indhenter vi automatisk og det betyder, at vi hurtigt kan lave kreditvurderingen af dig.

Vi vil gerne have, at vores låntagere har så behagelig en oplevelse som muligt, når de låner penge hos os. Af den grund får du også hurtigt svar på, hvad vi kan tilbyde dig. For vi ved godt, at når du ansøger om et lån hos os, gerne vil have svar på din ansøgning hurtigt.

 

Hvor hurtigt bliver mit drømmelån udbetalt?

Låner penge hos os, vil du både opleve en hurtig ansøgningsproces og udbetaling. Når du først har besluttet dig for, at du gerne vil låne pengene, ved vi hvor irriterende det kan være at skulle vente på, at de bliver tilgængelige på kontoen. Et lån der tager lang tid at ansøge om, og få udbetalt, er ikke ligefrem et drømmelån. Det har vi gjort noget ved. Du skal ikke bekymre dig om noget af det, når du optager et lån hos os.

Når vi har godkendt dit lån, sender vi straks pengene til udbetaling, og pengene vil stå til rådighed på din konto inden for få minutter, dette sker via vores straksoverførsel. Den konto du får pengene udbetalt til er din NemKonto. Det sker af sikkerhedsmæssige årsager, så vi sikrer at der ikke er andre der misbruger dine oplysninger.

 

Hvornår skal mit drømmelån betales tilbage?

Du vælger selv over hvor lang tid du vil afdrage på lånet. Du kan tilbagebetale lånet inden for få dage eller i en periode på op til 12 måneder. Det mener vi, er en fleksibel måde at tilbyde lån på, og derfor kalder vi vores lån for drømmelån. Vi mener, at det skal være op til den enkelte låntager, og deres økonomi, at vurdere hvad der passer bedst.

Det er forskelligt hvilken økonomisk situation, og hvilket råderum, den enkelte lånetager har om måneden. Vil du gerne afslutte dine afdrag hurtigt, kan du betale et højere beløb af om måneden i få måneder. Vil du i stedet dele betalingen op over i for eksempel 12 måneder, er det også en mulighed for dig. Så skal du betale mindre om måneden, men i en længere periode.

Du skal dog være opmærksom på, at jo længere tid du afdrager på et lån, jo dyrere bliver det for dig. Sådan er det ligegyldigt hvor du låner penge. Derfor kan det være bedst for dig, at afdrage over så kort en periode som passer dig og din økonomi bedst.

 

Kan jeg få mit drømmelån trods RKI?

Det er meget få låneudbydere på markedet, som tilbyder lån til personer der er registreret i RKI. RKI står for Ribers kredit information og er et register over dårligere betalere. Du ender i RKI, hvis du har ét eller flere misligholdte lån.

Hos MiniFinans tilbyder vi ikke lån til personer registret i RKI. Det skyldes, at vi ikke er interesseret i, at gøre situationen værre for personer med dårlig økonomi. I stedet vil vi opfordre RKI registret personer til, at de får styr på deres økonomiske situation, og får afdraget på de lån de har misligholdt. Personer der får tilbagebetalt deres gæld, og bliver fjernet fra RKI, kan ansøge om et lån hos os, på lige fod med alle andre.