Dine drømmesko er på tilbud - hvad gør du? Læs mere her (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Dine drømmesko er på tilbud – hvad gør du?

Dine drømmesko er på tilbud – hvad gør du?

Dine drømmesko er på tilbud – hvad gør du?

Dine drømmesko er på tilbud – hvad gør du?

De fleste kvinder har et svagt punkt for sko, og de fleste har et par drømmesko. Sko kan være meget mere end bare fodtøj, det kan være et helt lille kunstværk. Det rigtige par sko, kan også redde dit outfit, og give det et ekstra strejf af eksklusivitet. Dine drømmesko kan både være sneakers, stiletter, wedges eller ankelstøvler. Faktum er bare, at det er dine drømmesko.

Du har holdt øje med dine drømmesko længe…

Ja, du er faktisk inde og se på dem, enten i butikken eller online næsten ugentligt. For hvis nu hvis de skulle komme på tilbud, gælder det om at være hurtig, og få dem i din størrelse.

Det der ofte kendetegner et par drømmesko, er at de koster væsentligt  mere end, hvad du normalt giver ud for sko. Gode sko holder dog også længe, og man er også tilbøjelig til at passe bedre på sine drømmesko. Men tænk dig godt om før du køber, det er vigtigt du er 100 % sikker på, før du bruger mange penge på et par sko.

Brug din fornuft, selvom det er dine drømmesko

Selvom skoene nu er indenfor din rækkevidde, så brug din sunde fornuft. Hvis ikke du har pengene på en opsparingskonto til dem lige nu. Så er det en god idé at afsøge andre muligheder for at finansiere dem. Du kan måske spørge familie eller kæreste om et lille lån? Måske kan du sælge ud af din garderobe? Eller er der en helt tredje mulighed?

Det vigtigste når du vil låne penge er, at du har overvejet andre økonomiske muligheder. Og så skal du tænke dig om flere gange, om det stadig føles som den rigtige beslutning. Så hos MiniFinans anbefaler vi dig altid, at du tænker dig om nogle ekstra gange før du låner penge.

Du kan læse mere om vores lånetyper og vores lånevilkår her på siden.